Hvor skal jeg overnatte nær Les Halles, Paris?

Vores annoncer i 2018 tilbyder et stort udvalg af 1.516 ferieboliger nær Les Halles. Fra 1.377 ferielejligheder til 50 bungalower – du kan finde unikke ferieboliger til en uforglemmelig ferie eller et hyggeligt weekendophold med familie og venner. På HomeAway finder du det bedste sted at overnatte nær Les Halles.

Hvilket område er bedst at overnatte i, når jeg rejser til Les Halles?

Uanset om du rejser på egen hånd eller med familie og venner, får du her en oversigt over de områder med det største udvalg af ferieboliger til en længere ferie eller et weekendophold i Les Halles:

 • Montmartre: 674 ferieboliger
 • Notre Dame: 1.296 ferieboliger
 • Les Fougères: 55 ferieboliger
 • Adamville: 20 ferieboliger
 • Centre: 15 ferieboliger

Brug søgefeltet for at se udvalget af ledige ferielejligheder i andre bydele.

Hvad er de mest populære seværdigheder at overnatte i nærheden af på en rejse til Les Halles?

HomeAway tilbyder en lang række ferieboliger i nærheden af spændende seværdigheder i Les Halles. De mest populære seværdigheder, som HomeAways feriegæster overnatter i nærheden af, er:

 • Châtelet-Les Halles Station: 6.366 feriehuse
 • Forum des Halles: 6.364 feriehuse
 • Eglise Saint-Eustache: 6.275 feriehuse
 • Montmartre - Sacré Coeur (18. arrondissement): 6.266 feriehuse
 • Bercy: 6.378 feriehuse

Der er også en lang række andre seværdigheder i Les Halles, som du kan finde en feriebolig i nærheden af på HomeAway. Brug søgefeltet for at se udvalget af ledige ferieboliger i nærheden af din foretrukne seværdighed.

Kan jeg leje ferielejligheder i Les Halles?

Ja, selvfølgelig. HomeAway tilbyder 1.377 ferielejligheder i Les Halles. Blandt andre populære typer af ferieboliger i Les Halles finder du:

 • Bungalower: 50 ferieboliger

Kan jeg finde en feriebolig med anbefales til familier i Les Halles?

Ja, du kan vælge din foretrukne feriebolig med anbefales til familier blandt vores 304 ferieboliger med anbefales til familier i Les Halles. Brug søgefeltet for at se udvalget af ledige ferieboliger.

  Nyd et ophold i urbane Les Halles

  Kom og oplev Les Halles, som blandt andet byder på arkitektur, museer og katedraler. Denne vandrevenlige og imødekommende by begejstrer især rejsende med sine indkøbsmuligheder, sine caféer og sine restauranter. Området har så meget at byde på med populære seværdigheder som Moulin Rouge, Paris' katakomber og Eiffeltårnet. Hvis du gerne vil holde ferie et sted med lidt mere plads, bør du overveje en feriebolig. Mange af dem har både internetadgang, aircondition og et køkken.

  Seværdigheder i og omkring Les Halles

  Er du på jagt efter oplevelser, mens du er i Les Halles? Besøgende, der leder efter kulturelle oplevelser i nærheden, kan tage en tur til Paris' katakomber og Eiffeltårnet eller tilbringe en interessant eftermiddag i Moulin Rouge eller Georges Pompidou-museet. Besøg de grønne områder Luxembourg Gardens, Jardin des Plantes og Parc Monceau for rigtigt at nyde udendørslivet. Du kan nemt tilbringe en hel dag med at shoppe i Forum des Halles, Rue de Rivoli og Rue Montorgueil. Har du lyst til at se en kamp eller et arrangement? Husk at købe billet til Stade de France. Måske du også har lyst til at besøge andre populære steder i regionen som Triumfbuen, Versailles-slottet eller Pont Neuf under dit ophold.