Hvor skal jeg overnatte nær Orlando, FL, US?

Vores annoncer i 2018 tilbyder et stort udvalg af 34.248 ferieboliger nær Orlando. Fra 28.100 bungalower til 918 ferielejligheder – du kan finde unikke ferieboliger til en uforglemmelig ferie eller et hyggeligt weekendophold med familie og venner. På HomeAway finder du det bedste sted at overnatte nær Orlando.

Hvilket område er bedst at overnatte i, når jeg rejser til Orlando?

Uanset om du rejser på egen hånd eller med familie og venner, får du her en oversigt over de områder med det største udvalg af ferieboliger til en længere ferie eller et weekendophold i Orlando:

 • Florida Center: 102 ferieboliger
 • Florida Center North: 62 ferieboliger
 • Lake Eola Heights: 37 ferieboliger
 • Northeast Orlando: 81 ferieboliger
 • Millenia: 26 ferieboliger

Brug søgefeltet for at se udvalget af ledige ferielejligheder i andre bydele.

Hvad er de mest populære seværdigheder at overnatte i nærheden af på en rejse til Orlando?

HomeAway tilbyder en lang række ferieboliger i nærheden af spændende seværdigheder i Orlando. De mest populære seværdigheder, som HomeAways feriegæster overnatter i nærheden af, er:

 • Orlando, Florida, USA: 34.313 feriehuse
 • Walt Disney World®: 35.432 feriehuse
 • Universal Studios Florida™: 34.162 feriehuse
 • Universal's Islands of Adventure®: 34.079 feriehuse
 • The Wizarding World of Harry Potter™: 34.085 feriehuse

Der er også en lang række andre seværdigheder i Orlando, som du kan finde en feriebolig i nærheden af på HomeAway. Brug søgefeltet for at se udvalget af ledige ferieboliger i nærheden af din foretrukne seværdighed.

Kan jeg leje bungalower i Orlando?

Ja, selvfølgelig. HomeAway tilbyder 28.100 bungalower i Orlando. Blandt andre populære typer af ferieboliger i Orlando finder du:

 • Ferielejligheder: 918 ferieboliger
 • Mobilehomes: 10 ferieboliger
 • Træhytter: 4 ferieboliger

Men du kan også nyde et fantastisk ophold i en af de andre slags ferieboliger, herunder chateauer og mange andre.

Kan jeg finde en feriebolig med sauna i Orlando?

Ja, du kan vælge din foretrukne feriebolig med sauna blandt vores 1.717 ferieboliger med sauna i Orlando. Brug søgefeltet for at se udvalget af ledige ferieboliger.

  Ferie i feriebolig i Orlando

  Orlando er den største by i staten Florida, både hvad angår indbyggertal og areal. Der er ikke noget rigtigt centrum i Orlando, men til gengæld et stort motorvejsnet, der forbinder de omkringliggende megaattraktioner; de store temaparker. Det er disse temaparker, der har gjort Orlando berømt som turistmål, og er grunden til, at over 50 millioner mennesker hvert år besøger området! Orlando er på grund af sine forlystelser især en destination, der henvender sig til familier med børn, men som i enhver anden storby, findes der også i Orlando gode museer, toprestauranter og muligheder for shopping i de store centre. En feriebolig i Orlando giver desuden den bonus at kunne nyde Floridas behageligt subtropiske klima året rundt.

  Seværdigheder tæt på dit feriehus i Orlando

  SeaWorld Orlando er en af staten Floridas mest populære seværdigheder, og er nok allermest berømt for de spektakulære akrobatiske numre, der udføres af spækhuggerne. Du kan også komme tæt på rokker, delfiner og en række andre, smukke havdyr, eller tage en dyb indånding og hoppe om bord på en af de vilde rutsjebaner. Som en af de mest fantastiske forlystelsesparker i hele USA kan Walt Disney World få det indre barn frem i enhver. Start med at slentre en tur ad den flotte Main Street USA mod Askepots slot i Magic Kingdom, eller gå på opdagelse i det karakteristiske golfboldagtige Spaceship Earth. Disney har hele fire forlystelsesparker i Orlando, og udover Disney World kan man besøge den kombinerede zoo og safaripark Disney Animal Kingdom og komme jorden rundt på en dag i Disneys nyeste skud på forlystelsesparkstammen Epcot Center. Den tredje helt store parkoplevelse i Orlando kan fås i Universal Studios, der i Florida har åbnet en pendant til de berømte Hollywood-forlystelser i Los Angeles. Med en feriebolig i Orlando er der dømt leg for alle pengene, for hver morgen, lige så længe opholdet varer, kan du sætte dig i bilen og køre til en ny forlystelsespark.

  Kulinariske oplevelser under din ferie i Orlando

  Når du har lejet en feriebolig i Orlando, fås de største kulinariske oplevelser uden tvivl i forbindelse med de store forlystelsesparker, for ligesom rutsjebaner og andre fornøjelser er tematiseret her, er restauranterne det også, så du i Disney kan blive betjent af Mickey Mouse eller Anders And mens du indtager din burgermenu.

  Rejser til dit feriehus i Orlando

  Orlandos internationale lufthavn er Floridas travleste, og er forbundet med destinationer i resten af USA og Europa. Herfra er det bedst at leje en udlejningsbil med det samme. Det er nemlig en klar fordel at have en bil på adressen i ferieboligen i Orlando, så man let kan komme rundt til de forskellige forlystelsesparker i området.

  Seværdigheder i og omkring Orlando

  Leder du efter steder at besøge, mens du er i Orlando? Lokale seværdigheder inkluderer blandt andet Universal Studios Florida™, SeaWorld® Orlando og Universal's Islands of Adventure®. Gå ikke glip af kulturelle højdepunkter som Orange County Regional History Center, Mad Cow Theatre og Dr. Phillips Center for the Performing Arts.

  Du kan nemt tilbringe en hel dag med at shoppe i Florida Mall, Colonial Plaza Mall og Orlando Fashion Square. Andre populære steder, du kan besøge i byen inkluderer I-Drive 360, Orange County Convention Center og Aquatica.