Hvor skal jeg overnatte nær Attica, GR?

Vores annoncer i 2019 tilbyder et stort udvalg af 3.601 ferieboliger nær Attica. Fra 2.289 Ferielejligheder til 2.259 Studios – du kan finde unikke ferieboliger til et uforglemmeligt ophold med familie og venner. På HomeAway finder du det bedste sted at overnatte nær Attica på en længere ferie eller et hyggeligt weekendophold.

Hvilke destinationer er de mest populære i Attica?

Der er mange skønne steder at besøge på en længere ferie eller et hurtigt weekendophold i Attica. De mest populære destinationer blandt HomeAways feriegæster er:

 • Marathon: 381 ferieboliger
 • Marathon: 378 ferieboliger
 • Agii Apostoli: 64 ferieboliger
 • Schinias' olympiske ro- og kanocenter: 1.544 ferieboliger
 • Vouliagmeni: 1.090 ferieboliger

HomeAway giver dig også mulighed for at udforske en række andre populære destinationer i Attica! Brug søgefeltet for at se udvalget af ledige ferielejligheder på andre populære destinationer.

Hvilke større byer skal jeg opleve i Attica?

Uanset om du rejser på egen hånd eller med familie og venner, får du her en oversigt over de byer i Attica, der har det største udvalg af feriehuse til den perfekte storbyferie:

 • Marathon: 381 feriehuse
 • Marathon: 378 feriehuse
 • Agii Apostoli: 64 feriehuse
 • Vouliagmeni: 1.090 feriehuse
 • Lagonissi: 500 feriehuse

Brug søgefeltet for at se udvalget af ledige ferieboliger i andre byer.

Kan jeg finde en feriebolig, der er nem at komme til, når jeg rejser med fly til Attica?

Ja, selvfølgelig. HomeAways udlejere tilbyder et stort udvalg af ferieboliger i nærheden af lufthavne. Blandt lufthavne med et stort udvalg af ferieboliger i Attica finder du:

 • Athen (ATH-Eleftherios Venizelos): 3.167 ferieboliger
 • Porto-Heli (PKH): 420 ferieboliger
 • Chania (CHQ-Ioannis Daskalogiannis): 2.297 ferieboliger

Brug søgefeltet for at se udvalget af ledige ferieboliger i nærheden af andre lufthavne.

Hvad er de mest populære seværdigheder at overnatte i nærheden af i Attica?

HomeAway tilbyder en lang række ferieboliger i nærheden af spændende seværdigheder i Attica. De mest populære seværdigheder, som HomeAways feriegæster besøger på en ferierejse eller et weekendophold, er:

 • Schinias' olympiske ro- og kanocenter: 1.544 ferielejligheder
 • Saint Ephraim-klostret: 2.853 ferielejligheder
 • Factory Outlet i Lufthavnen: 3.166 ferielejligheder
 • Vouliagmeni Spa Lake: 3.146 ferielejligheder
 • McArthurGlen Designer Outlet (indkøbscenter): 3.102 ferielejligheder

Der er også en lang række andre seværdigheder i Attica, som du kan finde en feriebolig i nærheden af på HomeAway. Du skal bare skrive den ønskede destination i søgefeltet og finde det helt rigtige feriehus blandt udvalget.

Ferie i Attika

Oplev et af verdens smukkeste og et af Europas vigtigste historiske områder med en ferielejlighed i Attika. Her har du porten direkte ind i fortiden, hvor museer med fund fra oldtidens Grækenland og en veldefineret athensk byhistorie, der rækker over 7000 år tilbage, tiltrækker mange turister.

Attikas beliggenhed og historie

Denne region ligger i det centrale Grækenland, og danner den halvø, der stikker ud i det ægæiske hav fra fastlandet. Regionen er opland for den græske hovedstad Athen, og med sin beliggenhed helt ud i Ægæerhavet - som er den del af Middelhavet, der flyder i midten af Grækenland - har regionen ikke blot de smukkeste omgivelser, men også det optimale ferieklima.

Seværdigheder nær din feriebolig i Attika

Når du befinder dig i en region, der igennem så lang tid har været så historisk betydningsfuld for hele Europa, bør du ikke snyde dig selv for at besøge nogle af de mange museer, hvor du kan få et godt indblik i antikkens og oldtidens Grækenland. En anden seværdighed, som du bør opleve, når du lejer en ferielejlighed i Attika, er det fascinerende Poseidon-tempel, som ligger på Attika-halvøens spids - også kaldet Kap Soúnio. Templet blev rejst omkring år 400-500 f.kr., og det skulle ære havets gud. Med sin beliggenhed 60 m over havoverfladen er ikke blot templet et fængslende syn, men også udsigten over Ægæerhavet kan tage pusten fra enhver.

Mad og drikke nær dit feriehus i Attika

Det græske fastland byder på nogle af Grækenlands lækreste gourmetrestauranter, og med hovedbyen Athen er Attika en region med inspiration fra hele Europa. Her befinder du dig således i en multikulturel madlavningstradition, men den stærkeste inspiration er dog den italienske kogekunst i det græske køkken.

Udforsk destinationer i området omkring Attica

Marathon
381 ferieboliger
Marathon
378 ferieboliger
Agii Apostoli
64 ferieboliger
Vouliagmeni
1.090 ferieboliger
Lagonissi
500 ferieboliger
Lavreotiki
460 ferieboliger
Saronikos
677 ferieboliger
Markopoulo Mesogeas
1.269 ferieboliger
Kalivia Thorikou
741 ferieboliger
Spata Loutsa
2.612 ferieboliger
Markopoulo Mesogaias
706 ferieboliger
Spata-Artemida
2.661 ferieboliger
Laurium
300 ferieboliger
Afidnes
198 ferieboliger
Artemida
280 ferieboliger
Anavissos
432 ferieboliger
Palea Fokea
335 ferieboliger
Grammatiko
154 ferieboliger
Porto Rafti
288 ferieboliger
Nea Makri
299 ferieboliger