Hvor skal jeg overnatte nær Novi Sad, RS?

Vores annoncer i 2018 tilbyder et stort udvalg af 40 ferieboliger nær Novi Sad. Fra 34 Studios til 34 Ferielejligheder – du kan finde unikke ferieboliger til et uforglemmeligt ophold med familie og venner. På HomeAway finder du det bedste sted at overnatte nær Novi Sad på en længere ferie eller et hyggeligt weekendophold.

Hvad er de mest populære seværdigheder at overnatte i nærheden af på en rejse til Novi Sad?

HomeAway tilbyder en lang række ferieboliger i nærheden af spændende seværdigheder i Novi Sad. De mest populære seværdigheder, som HomeAways feriegæster overnatter i nærheden af, er:

 • Novi Sad Station: 37 feriehuse
 • Vojvodina Museum: 37 feriehuse
 • Det Serbiske Nationalteater: 38 feriehuse
 • Karadorde Stadion: 39 feriehuse
 • Novi Sad Universitet: 37 feriehuse

Der er også en lang række andre seværdigheder i Novi Sad, som du kan finde en feriebolig i nærheden af på HomeAway. Brug søgefeltet for at se udvalget af ledige ferieboliger i nærheden af din foretrukne seværdighed.

Kan jeg leje Studios i Novi Sad?

Ja, selvfølgelig. HomeAway tilbyder 34 Studios i Novi Sad. Blandt andre populære typer af ferieboliger i Novi Sad finder du:

 • Ferielejligheder: 34 ferieboliger
 • Bungalower: 2 ferieboliger
 • Træhytter: 2 ferieboliger

Men du kan også nyde et fantastisk ophold i en af de andre slags ferieboliger, herunder Sommerhuse og mange andre.

Kan jeg leje ferieboliger i centrum i Novi Sad?

Ja, HomeAway har 5 ferieboliger i centrum i Novi Sad. Du har også mange andre muligheder i Novi Sad, for eksempel:

 • Ferieboliger Bjerge: 3 ferieboliger

Brug søgefeltet for at se udvalget af ferieboliger.

Kan jeg finde en feriebolig med internet/wi-fi i Novi Sad?

Ja, du kan vælge din foretrukne feriebolig med internet/wi-fi blandt vores 29 ferieboliger med internet/wi-fi i Novi Sad. Brug søgefeltet for at se udvalget af ledige ferieboliger.

  Nyd bjergene i Novi Sad

  Tag en ferie til Novi Sad, og nyd områdets kunst, museer og teater. Byen tiltrækker mange besøgende med sin udsigt over bjergene, sin flodbred og sine festivaler. Uanset om du planlægger en familieferie, en tur med vennerne eller et romantisk ophold, har HomeAway et fantastisk udvalg af ferieboliger, som er værd at overveje. Mange ferieboliger har både fuldt udstyret køkken og separat spiseplads.