AsyncDestinationUrgency
AsyncDestinationInfographic
AsyncDestinationInfographic
AsyncDestinationInfographic
AsyncDestinationInfographic
AsyncExploreBookEnjoy
AsyncExploreBookEnjoy
AsyncExploreBookEnjoy
Destinationsguide

Oplev den smukke kulisse stranden i Playacar udgør

Nyd blandt andet underholdning og andre attraktioner i Playacar. Denne afslappede by, der er kendt for sine strande, sine havomgivelser og sit dyreliv, vil bestemt ikke skuffe. Xcaret Mexico Temapark og El Camaleon Golfklub er blot et par af de mest populære seværdigheder i området. Uanset om du planlægger en familieferie, en tur med vennerne eller et romantisk ophold, har HomeAway et fantastisk udvalg af ferieboliger, som er værd at overveje. Mange ferieboliger har både fuldt udstyret køkken og separat spiseplads.

Aktiviteter

Oplevelser og attraktioner i Playacar

Søger du efter oplevelser på ferien? Tag en pause fra din hyggelige feriebolig, og oplev alt, der gør Playacar til den perfekte feriedestination. Her er nogle af de mest populære attraktioner, som ligger højst 50 km fra bymidten:

 • Xcaret Mexico Temapark (4,9 km)
 • El Camaleon Golfklub (10,4 km)
 • Playacar-golfklub (0,1 km)
 • Yucatek Divers (1,8 km)
 • Xplor Theme Park (4,3 km)
 • Grand Coral Golf Riviera Maya (7,2 km)
Vejret

Vejret i Playacar

Har du planer om en ferie med sol og varmt vejr, er august, juli, september og april årets varmeste måneder med en gennemsnitlig temperatur på 31°C.

Naturseværdigheder

Oplev strande og andre naturskønne seværdigheder i Playacar

Playacar, som er kendt for sin kyststrækning og sit dyreliv, er et populært rejsemål. Uanset om du er på jagt efter spændende udendørs aktiviteter eller bare vil bruge lidt tid på at nyde omgivelserne, kan du være sikker på at finde de perfekte omgivelser til din ferie i Playacar. Her er nogle af områdets mest utrolige attraktioner, som alle ligger mindre en 50 km fra byens centrum:

 • Xcaret Mexico Temapark (4,9 km)
 • Xpu-ha Strand (23,4 km)
 • Paradisstrande (24,5 km)
 • Playa del Carmen Main Beach (2,5 km)
 • Mamitas Beach Club (3,3 km)
 • Martina Beach Club (3,7 km)
Transport

Transportmuligheder til og omkring Playacar

Flyv til Cozumel, Quintana Roo (CZM-Cozumel International), som er den nærmeste lufthavn og som ligger 19,9 km fra byens centrum. Hvis du ikke kan finde en flyrejse, der passer ind i dine planer, kan du i stedet booke en flyrejse til Cancun, Quintana Roo (CUN-Cancun Intl.), som ligger 52,5 km væk.

Hvor skal jeg overnatte nær Playacar, Playa del Carmen?

Vores annoncer i 2020 tilbyder et stort udvalg af 540 ferieboliger nær Playacar. Fra 150 Feriehuse til 121 Villaer – du kan finde unikke ferieboliger til et uforglemmeligt ophold med familie og venner. På HomeAway finder du det bedste sted at overnatte nær Playacar på en længere ferie eller et hyggeligt weekendophold.

Kan jeg leje Feriehuse nær Playacar?

Ja, selvfølgelig. HomeAway har 150 Feriehuse nær Playacar. Blandt andre populære typer af ferieboliger nær Playacar finder du:

 • Villaer: 121 ferieboliger
 • Ferielejligheder: 235 ferieboliger
 • Studios: 87 ferieboliger

Men du kan også nyde et dejligt ophold i en af de andre slags ferieboliger, herunder Resorter og mange andre forskellige typer.

Kan jeg finde en feriebolig med pool nær Playacar?

Ja, du kan vælge din foretrukne ferielejlighed med pool blandt vores 464 ferielejligheder med pool nær Playacar. Brug søgefeltet for at se udvalget af ledige ferielejligheder.

  Kan jeg booke en feriebolig online nær Playacar?

  Ja, HomeAway tilbyder et udvalg af 536 ferieboliger nær Playacar, der kan bookes online, hvoraf 377 kan bookes med øjeblikkelig bekræftelse. Så vent ikke alt for længe – søg blandt HomeAways ferieboliger via søgefeltet, så du er klar til din næste rejse nær Playacar!