Hvor skal jeg overnatte nær Steiermark, AT?

Vores annoncer i 2018 tilbyder et stort udvalg af 1.295 ferieboliger nær Steiermark. Fra 495 Ferielejligheder til 489 Studios – du kan finde unikke ferieboliger til en uforglemmelig ferie eller et hyggeligt weekendophold med familie og venner. På HomeAway finder du det bedste sted at overnatte nær Steiermark.

Hvilke destinationer er de mest populære i Steiermark?

Der er mange skønne steder at besøge på en længere ferie eller et hurtigt weekendophold i Steiermark. De mest populære destinationer blandt HomeAways feriegæster er:

 • Schladming: 170 ferieboliger
 • Schladming: 689 ferieboliger
 • Rohrmoos-Untertal: 53 ferieboliger
 • Schladming-Dachstein: 998 ferieboliger
 • Dachstein Gletscherbahn: 1.163 ferieboliger

HomeAway giver dig også mulighed for at udforske en række andre populære destinationer i Steiermark! Brug søgefeltet for at se udvalget af ledige ferielejligheder på andre populære destinationer.

Hvilke større byer skal jeg opleve i Steiermark?

Uanset om du rejser på egen hånd eller med familie og venner, får du her en oversigt over de byer i Steiermark, der har det største udvalg af feriehuse til den perfekte storbyferie:

 • Schladming: 689 feriehuse
 • Graz: 135 feriehuse
 • Ramsau am Dachstein: 636 feriehuse
 • Tauplitz: 218 feriehuse
 • Bad Aussee: 395 feriehuse

Brug søgefeltet for at se udvalget af ledige ferieboliger i andre byer.

Kan jeg finde en feriebolig, der er nem at komme til, når jeg rejser med fly til Steiermark?

Ja, selvfølgelig. HomeAways udlejere tilbyder et stort udvalg af ferieboliger i nærheden af lufthavne. Blandt lufthavne med et stort udvalg af ferieboliger i Steiermark finder du:

 • Graz (GRZ-Thalerhof): 166 ferieboliger
 • Klagenfurt (KLU-Wörthersee): 324 ferieboliger
 • Maribor (MBX-Edvard Rusjan): 37 ferieboliger

Brug søgefeltet for at se udvalget af ledige ferieboliger i nærheden af andre lufthavne.

Hvad er de mest populære seværdigheder at overnatte i nærheden af i Steiermark?

HomeAway tilbyder en lang række ferieboliger i nærheden af spændende seværdigheder i Steiermark. De mest populære seværdigheder, som HomeAways feriegæster besøger på en ferierejse eller et weekendophold, er:

 • Schladming-Dachstein: 998 ferielejligheder
 • Dachstein Gletscherbahn: 1.163 ferielejligheder
 • Planai-Hochwurzen Kabinelift: 1.100 ferielejligheder
 • Schladminger Gletscher Skilift: 1.148 ferielejligheder
 • Rohrmoos I Skilift: 1.133 ferielejligheder

Der er også en lang række andre seværdigheder i Steiermark, som du kan finde en feriebolig i nærheden af på HomeAway. Du skal bare skrive den ønskede destination i søgefeltet og finde det helt rigtige feriehus blandt udvalget.

Ferie i Steiermark

Indsnus bjergluften fra de østrigske bjerge og giv helbredet optimale betingelser. Lej en feriebolig nær Steiermarks populære kurbade og bliv frisket op fra top til tå! Kombinér eventuelt wellness-oplevelserne med en forrygende skiferie eller fortryllende vandreture.

Se også vores tips til bilferien i Østrig og Steiermark.

Steiermark beliggenhed og historie

Steiermark er en delstat i det sydlige Østrig, og hovedbyen er Graz med omkring 250.000 indbyggere. Det sydøstlige Steiermark i Østrig har længe været kendt for sine varme kilder og deres helbredende virkning, og allerede i det 19. århundrede blev der grundlagt kursteder på egnen. Det er i dag blevet til en omfattende helse- og wellness-industri koncentreret omkring byerne Waltersdorf, Loipersdorf, Bad Gleichenberg, Blumau og Bad Radkersburg. Det er derfor fornuftigt at leje et feriehus i den smukke egn omkring Steiermark, der giver kroppen et måske tiltrængt boost.

Seværdigheder i Steiermark

Det er simpelthen så rart at gå i kurbad, og kurbadene i Steiermark bruges også til at kurere luft- og åndedrætssygdomme og hudsygdomme. Nogle af kurstederne har også fået udstyr til behandling af migræne. Når man så er færdig med behandlingen eller med sit wellness-program i Steiermarks kurbade, kan man nyde naturen. Steiermark er vidunderlig, og egnen er kendt for sin store vinproduktion. Om vinteren kan man gå direkte fra en af Steiermarks mange, kolde slalombakker og ned i det varme kurbad. Det giver med garanti friske, røde kinder!

Fritidsmulighede i Steiermark

Velvære hænger uløseligt sammen med lækre delikatesser, og Steiermark er skam velforsynet med alt det, man får brug for i en lejet feriebolig – fantastiske dagligvarebutikker, restauranter og caféer. Når programmet ikke står på spabad eller restaurantbesøg, kan Steiermark tilbyde et væld af spændende fritidsaktiviteter – tag f.eks. en vandretur i nationalparken Gesäuse eller gå på sightseeing i Graz, hvor der venter slotte, kirker, museer, shoppingcentre og smukke parker.