Find det bedste sted i Bescano

Hvor skal jeg overnatte nær Bescano, ES?

Vores annoncer i 2018 tilbyder et stort udvalg af 570 ferieboliger nær Bescano. Fra 224 ferielejligheder til 220 bungalower – du kan finde unikke ferieboliger til en uforglemmelig ferie eller et hyggeligt weekendophold med familie og venner. På HomeAway finder du det bedste sted at overnatte nær Bescano.

Hvad er de mest populære seværdigheder at overnatte i nærheden af på en rejse til Bescano?

HomeAway tilbyder en lang række ferieboliger i nærheden af spændende seværdigheder i Bescano. De mest populære seværdigheder, som HomeAways feriegæster overnatter i nærheden af, er:

 • Costa Brava Golfklub: 8.237 feriehuse
 • Lloret de Mar Strand: 6.138 feriehuse
 • Cala Canyelles Strand: 5.870 feriehuse
 • PGA Catalunya Golfbane: 6.231 feriehuse
 • Santa Maria de Llorell-stranden: 6.144 feriehuse

Der er også en lang række andre seværdigheder i Bescano, som du kan finde en feriebolig i nærheden af på HomeAway. Brug søgefeltet for at se udvalget af ledige ferieboliger i nærheden af din foretrukne seværdighed.

Kan jeg leje ferielejligheder i Bescano?

Ja, selvfølgelig. HomeAway tilbyder 224 ferielejligheder i Bescano. Blandt andre populære typer af ferieboliger i Bescano finder du:

 • Bungalower: 220 ferieboliger
 • Bondegårde: 7 ferieboliger
 • Lader: 4 ferieboliger

Men du kan også nyde et fantastisk ophold i en af de andre slags ferieboliger, herunder chateauer og mange andre.

Kan jeg finde en feriebolig med sauna i Bescano?

Ja, du kan vælge din foretrukne feriebolig med sauna blandt vores 15 ferieboliger med sauna i Bescano. Brug søgefeltet for at se udvalget af ledige ferieboliger.

  Vælg en feriebolig til dit ophold i Bescano

  Opdag Bescanos unikke charme med et ophold i et feriehjem. Denne by har noget for enhver. Hvorfor ikke overveje en feriebolig til din familieferie, dit romantiske ophold eller din tur med vennerne? Mange ferieboliger tilbyder både god plads samt køkken og internetadgang.

  Seværdigheder i og omkring Bescano

  Har du lidt tid til overs og søger efter oplevelser omkring Bescano? Besøgende, der leder efter kulturelle oplevelser i nærheden, kan tilbringe en oplysende eftermiddag med at udforske Girona Katedral. Derudover ville en tur til Volcà de la Crosa, Espai Girona Shopping Center eller Fira de Girona Kongrescenter også være en fin udflugt.