Find det bedste sted i Clinton

Hvor skal jeg overnatte nær Clinton, CT, US?

Vores annoncer i 2018 tilbyder et stort udvalg af 235 ferieboliger nær Clinton. Fra 132 bungalower til 17 ferielejligheder – du kan finde unikke ferieboliger til et uforglemmeligt ophold med familie og venner. På HomeAway finder du det bedste sted at overnatte nær Clinton på en længere ferie eller et hyggeligt weekendophold.

Hvilket område er bedst at overnatte i, når jeg rejser til Clinton?

Uanset om du rejser på egen hånd eller med familie og venner, får du her en oversigt over de områder med det største udvalg af ferieboliger til en længere ferie eller et weekendophold i Clinton:

 • Niantic: 36 ferieboliger
 • Old Saybrook Center: 26 ferieboliger
 • Westbrook Center: 54 ferieboliger
 • Guilford Center: 16 ferieboliger
 • Madison Center: 42 ferieboliger

Brug søgefeltet for at se udvalget af ledige ferielejligheder i andre bydele.

Hvad er de mest populære seværdigheder at overnatte i nærheden af på en rejse til Clinton?

HomeAway tilbyder en lang række ferieboliger i nærheden af spændende seværdigheder i Clinton. De mest populære seværdigheder, som HomeAways feriegæster overnatter i nærheden af, er:

 • Hammonasset Beach Statspark: 830 feriehuse
 • Indian River Havn: 814 feriehuse
 • Adam Stanton Huset og Handelsmuseum: 826 feriehuse
 • Clinton Crossing Premium Outlets: 782 feriehuse
 • Chamard Vineyards: 724 feriehuse

Der er også en lang række andre seværdigheder i Clinton, som du kan finde en feriebolig i nærheden af på HomeAway. Brug søgefeltet for at se udvalget af ledige ferieboliger i nærheden af din foretrukne seværdighed.

Kan jeg leje bungalower i Clinton?

Ja, selvfølgelig. HomeAway tilbyder 132 bungalower i Clinton. Blandt andre populære typer af ferieboliger i Clinton finder du:

 • Ferielejligheder: 17 ferieboliger

Kan jeg finde en feriebolig med sauna i Clinton?

Ja, du kan vælge din foretrukne feriebolig med sauna blandt vores 8 ferieboliger med sauna i Clinton. Brug søgefeltet for at se udvalget af ledige ferieboliger.

  Udforsk den smukke kulisse havnefronten udgør i Clinton

  Dyrelivet og udsigten over øen udgør en smuk ramme om dit feriehjem i Clinton. Dette budgetvenlige by er kendt for sine muligheder for at fiske, sine vingårde og sit bibliotek. Med en feriebolig får du et hjem væk fra hjemmet, og mange ferieboliger tilbyder både fuldt udstyret køkken og udendørsgrill, hvis du skulle få lyst til lidt hjemmelavet mad.

  Seværdigheder i og omkring Clinton

  Er det første gang, du besøger Clinton, og er du på jagt efter oplevelser? Nyd udendørslivet med et besøg på strandene Chatfield Hollow Statspark, Harvey's Beach og 67 Steps Beach. Sjove steder at besøge i byen inkluderer blandt andet Chamard Vineyards og Indian River Havn. Clinton Crossing Premium Outlets og Adam Stanton Huset og Handelsmuseum er blot nogle af seværdigheder, du kan besøge under dit ophold.Hvorfor ikke også opleve mere af området med besøg til Hammonasset Beach Statspark, Meigs Point Naturcenter eller Allis-Bushnell Hus og Museum?