Destinationsguide

Besøg den historiske by Koroni

Nyd blandt andet historiske seværdigheder og andre attraktioner i Koroni. Du finder masser at opleve i dette område. Mange af vores ferieboliger har både fuldt udstyret køkken, en rummelig opholdsstue og nogle gange endda et boblebad, så du kan nyde en afslappet ferie.

Naturseværdigheder

Oplev de naturskønne seværdigheder i Koroni

Uanset om du er på jagt efter eventyr eller bare vil nyde de smukke omgivelser, er Koroni et fantastisk sted at nyde den smukke natur. Her er nogle få af områdets mest imponerende naturlige seværdigheder, som alle ligger mindre en 50 km fra byens centrum:

  • Peroulia Strand (4,3 km)
  • Kalamaki Strand (7,3 km)
  • Polilimnio-vandfaldene (22,9 km)
Transport

Kom omkring i Koroni

Den nærmeste lufthavn ligger i Kalamata (KLX-Kalamata Intl.), 29,6 km fra bymidten.

Hvor skal jeg overnatte nær Koroni, GR?

Vores annoncer i 2019 tilbyder et stort udvalg af 264 ferieboliger nær Koroni. Fra 110 Feriehuse til 81 Villaer – du kan finde unikke ferieboliger til et uforglemmeligt ophold med familie og venner. På HomeAway finder du det bedste sted at overnatte nær Koroni på en længere ferie eller et hyggeligt weekendophold.

Kan jeg leje Feriehuse i Koroni?

Ja, selvfølgelig. HomeAway tilbyder 110 Feriehuse i Koroni. Blandt andre populære typer af ferieboliger i Koroni finder du:

  • Villaer: 81 ferieboliger
  • Sommerhuse: 12 ferieboliger
  • Ferielejligheder: 54 ferieboliger

Men du kan også nyde et fantastisk ophold i en af de andre slags ferieboliger, herunder Bungalower og mange andre.

Kan jeg finde en feriebolig med pool i Koroni?

Ja, du kan vælge din foretrukne feriebolig med pool blandt vores 77 ferieboliger med pool i Koroni. Brug søgefeltet for at se udvalget af ledige ferieboliger.