Hvor skal jeg overnatte nær Galicien, ES?

Vores annoncer i 2019 tilbyder et stort udvalg af 2.311 ferieboliger nær Galicien. Fra 647 Feriehuse til 441 Sommerhuse – du kan finde unikke ferieboliger til et uforglemmeligt ophold med familie og venner. På HomeAway finder du det bedste sted at overnatte nær Galicien på en længere ferie eller et hyggeligt weekendophold.

Hvilke destinationer er de mest populære i Galicien?

Der er mange skønne steder at besøge på en længere ferie eller et hurtigt weekendophold i Galicien. De mest populære destinationer blandt HomeAways feriegæster er:

 • Vigo: 298 ferieboliger
 • Rosalia de Castro-teatret: 234 ferieboliger
 • Santiago de Compostela: 185 ferieboliger
 • Samos: 15 ferieboliger
 • Vilagarcia de Arousa: 336 ferieboliger

HomeAway giver dig også mulighed for at udforske en række andre populære destinationer i Galicien! Brug søgefeltet for at se udvalget af ledige ferielejligheder på andre populære destinationer.

Hvilke større byer skal jeg opleve i Galicien?

Uanset om du rejser på egen hånd eller med familie og venner, får du her en oversigt over de byer i Galicien, der har det største udvalg af feriehuse til den perfekte storbyferie:

 • Vigo: 298 feriehuse
 • Santiago de Compostela: 185 feriehuse
 • Samos: 15 feriehuse
 • Vilagarcia de Arousa: 336 feriehuse
 • Fonsagrada: 108 feriehuse

Brug søgefeltet for at se udvalget af ledige ferieboliger i andre byer.

Kan jeg finde en feriebolig, der er nem at komme til, når jeg rejser med fly til Galicien?

Ja, selvfølgelig. HomeAways udlejere tilbyder et stort udvalg af ferieboliger i nærheden af lufthavne. Blandt lufthavne med et stort udvalg af ferieboliger i Galicien finder du:

 • Vigo (VGO-Peinador): 652 ferieboliger
 • Santiago de Compostela (SCQ-Lavacolla): 229 ferieboliger
 • La Coruna (LCG): 237 ferieboliger

Brug søgefeltet for at se udvalget af ledige ferieboliger i nærheden af andre lufthavne.

Hvad er de mest populære seværdigheder at overnatte i nærheden af i Galicien?

HomeAway tilbyder en lang række ferieboliger i nærheden af spændende seværdigheder i Galicien. De mest populære seværdigheder, som HomeAways feriegæster besøger på en ferierejse eller et weekendophold, er:

 • Rosalia de Castro-teatret: 234 ferielejligheder
 • Illa de Ons: 761 ferielejligheder
 • Kap Finisterre: 270 ferielejligheder
 • Baldaio Strand, Carballo, Spanien: 244 ferielejligheder
 • Traba Strand: 211 ferielejligheder

Der er også en lang række andre seværdigheder i Galicien, som du kan finde en feriebolig i nærheden af på HomeAway. Du skal bare skrive den ønskede destination i søgefeltet og finde det helt rigtige feriehus blandt udvalget.

Ferie i Galicien

Her på den iberiske halvøs nordvestligste spids er det umuligt at få en dårlig ferie. I Galicien har du en betagende kulturarv og en storslået natur omkring. Her kan du holde ferie blandt brusende floder, vidunderlige klippe- og bjerglandskaber, frodige marker og skove, samt idylliske byer langs Biscayabugten og Atlanterhavets kyst.

Beliggenhed og historie i Galicien

I den nordvestligste del af Spanien, nord for Portugal, ligger den selvstyrende region Galicien. Regionen har op imod 3 millioner indbyggere. I Galicien er både spansk og galicisk officielle sprog, og på en række skoler bliver der undervist i begge sprog. Galicisk er nært beslægtet med portugisisk, og i slutningen af 1900-tallet blev sproget gjort officielt. Den galiciske kultur og historie er meget omfattende, og galicerne værner i særdeleshed om det traditionelle, galiciske sprog.

Seværdigheder nær din feriebolig i Galicien

I Galiciens hovedstad Santiago de Compostela finder du den fascinerende
Catedral de Santiago de Compostela (Katedralen af Skt. Jakob den Ældre), som ikke blot er en uforglemmelig oplevelse af overdådigt og mageløst arkitektur, men også er et valfartssted for utallige katolske pilgrimsrejsende, der vandrer ad Jakobsvejen (Galicisk: o Camiño de Santiago) for at besøge apostlen Jakobs gravsted i denne storslåede kirke. Dette er en seværdighed, du ikke må gå glip af, når du lejer en feriebolig i Galicien.

Mad og drikke nær dit feriehus i Galicien

Den galiciske kogekunst er en spændende sammensætning af det spanske middelhavskøkken, inspireret af blandt andet den keltiske madlavningskultur og Atlanterhavets råvarer. Når du opholder dig i Galicien bør du smage de lokale empanadas, som er en indbagt kød- og fiskeret, der minder til forveksling om en italiensk calzone. I dette område finder du ligeledes nogle lækre vine, som du ikke må snyde dig selv for at smage.