Hvor skal jeg overnatte nær Westport, CT, US?

Vores annoncer i 2018 tilbyder et stort udvalg af 135 ferieboliger nær Westport. Fra 113 bungalower til 8 ferielejligheder – du kan finde unikke ferieboliger til en uforglemmelig ferie eller et hyggeligt weekendophold med familie og venner. På HomeAway finder du det bedste sted at overnatte nær Westport.

Hvad er de mest populære seværdigheder at overnatte i nærheden af på en rejse til Westport?

HomeAway tilbyder en lang række ferieboliger i nærheden af spændende seværdigheder i Westport. De mest populære seværdigheder, som HomeAways feriegæster overnatter i nærheden af, er:

 • Westport Historical Society: 246 feriehuse
 • Westport Country Playhouse: 250 feriehuse
 • Burying Hill strand: 252 feriehuse
 • Compo-stranden: 245 feriehuse
 • Levitt Pavilion: 232 feriehuse

Der er også en lang række andre seværdigheder i Westport, som du kan finde en feriebolig i nærheden af på HomeAway. Brug søgefeltet for at se udvalget af ledige ferieboliger i nærheden af din foretrukne seværdighed.

Kan jeg leje bungalower i Westport?

Ja, selvfølgelig. HomeAway tilbyder 113 bungalower i Westport. Blandt andre populære typer af ferieboliger i Westport finder du:

 • Ferielejligheder: 8 ferieboliger
 • Chateauer: 2 ferieboliger

Kan jeg finde en feriebolig med sauna i Westport?

Ja, du kan vælge din foretrukne feriebolig med sauna blandt vores 4 ferieboliger med sauna i Westport. Brug søgefeltet for at se udvalget af ledige ferieboliger.

  Udforsk den smukke kulisse havnefronten udgør i Westport

  Kom og oplev Westport, som blandt andet byder på underholdning, opera og teater. Denne familievenlige by besnærer besøgende med sin amerikanske fodbold og sine restauranter. Har du brug for mere plads til en ferie med familien, vennerne eller blot til et romantisk ophold? Ferieboliger har ofte både fuldt udstyret køkken, separat spiseplads og vaskemaskine.

  Seværdigheder i og omkring Westport

  Er du på jagt efter oplevelser, mens du er i Westport? Nogle af områdets familievenlige trækplastre for rejsende inkluderer blandt andet Norwalk Maritime Aquarium, Beardsley Zoo og Chelsea Piers. Gå ikke glip af kulturelle højdepunkter som Westport Country Playhouse, Levitt Pavilion og Westport Historical Society. Planlægger du at se en kamp eller et arrangement? Husk at købe billet til Ballpark at Harbor Yard eller Webster Bank Arena. South Benson Marina og Port Milford er blot et par interessante steder at besøge i området. Andre steder, du kan besøge i byen inkluderer Earthplace Museum, Sherwood Island State Park og Rolnick Observatory.