Hvor skal jeg overnatte nær Flachau, AT?

Vores annoncer i 2018 tilbyder et stort udvalg af 788 ferieboliger nær Flachau. Fra 405 Ferielejligheder til 324 Bungalower – du kan finde unikke ferieboliger til en uforglemmelig ferie eller et hyggeligt weekendophold med familie og venner. På HomeAway finder du det bedste sted at overnatte nær Flachau.

Hvad er de mest populære seværdigheder at overnatte i nærheden af på en rejse til Flachau?

HomeAway tilbyder en lang række ferieboliger i nærheden af spændende seværdigheder i Flachau. De mest populære seværdigheder, som HomeAways feriegæster overnatter i nærheden af, er:

 • Star Jet 1 Skilift: 1.327 feriehuse
 • Space Jet 3 Skilift: 1.477 feriehuse
 • Star Jet 2 Skilift: 1.389 feriehuse
 • Achter Jet Skilift: 1.301 feriehuse
 • Star Jet 3 Skilift: 1.501 feriehuse

Der er også en lang række andre seværdigheder i Flachau, som du kan finde en feriebolig i nærheden af på HomeAway. Brug søgefeltet for at se udvalget af ledige ferieboliger i nærheden af din foretrukne seværdighed.

Kan jeg leje Ferielejligheder i Flachau?

Ja, selvfølgelig. HomeAway tilbyder 405 Ferielejligheder i Flachau. Blandt andre populære typer af ferieboliger i Flachau finder du:

 • Bungalower: 324 ferieboliger
 • Bondegårde: 5 ferieboliger
 • Træhytter: 4 ferieboliger

Kan jeg leje ferieboliger bjerge i Flachau?

Ja, HomeAway har 257 ferieboliger bjerge i Flachau. Du har også mange andre muligheder i Flachau, for eksempel:

 • Ferieboliger Golfbane: 162 ferieboliger
 • Ferieboliger Landligt: 94 ferieboliger
 • Ferieboliger Landsby: 54 ferieboliger

Brug søgefeltet for at se udvalget af ferieboliger.

Kan jeg finde en feriebolig med pool i Flachau?

Ja, du kan vælge din foretrukne feriebolig med pool blandt vores 42 ferieboliger med pool i Flachau. Brug søgefeltet for at se udvalget af ledige ferieboliger.

  Ferie i feriebolig i Flachau

  Den østrigske skisportsby Flachau er et af Europas mest klassiske skisportssteder og har alt, hvad du har brug for til en dejlig ferie i sneen. Byen ligger en times kørsel syd for Salzburg og er en del af et af Europas største skiområder, Ski Amadé, med pister og langrendsruter i verdensklasse.

  Du er dog ikke begrænset til kun at leje ferielejlighed i Flachau om vinteren, da sommermånederne også har et væld af aktiviteter og underskøn natur at byde på. Når sneen i dalen smelter i løbet af foråret, skifter du blot skiene og snowboardet ud med cykel og vandrestøvler.

  Flachau ligger i hjertet af Salzburgerland, og området har et fantastisk væld af seværdigheder, der appellerer til alle aldre. Besøg for eksempel den store isgrotte i Tennen-bjergene, områdets flotte slotte, der putter sig iblandt bjerge og søer - og sidst men ikke mindst Salzburg selv, som bugner med historie, shoppemuligheder og kultur.

  Den nemmeste måde at komme til din chalet i Flachau er uden tvivl at tage flyet eller toget til Salzburg og så tage bus derfra til Flachau. Rejser du til Flachau om vinteren og køber liftkort til Ski Armadé, koster busturen dig ikke en øre, da der går særlige busser fra Salzburg til Flachau, som er helt gratis, så længe du har dit liftkort på dig. I sommermånederne kører der "sportswelt"-busser frem og tilbage i regionen, hvortil du opnår store rabatter, hvis du investerer i et Flachau Visitor Card.

  Rejser til dit feriehus i Flachau

  Flachaus høje bjerge og snesikre vintre er som skabt til skiferie, og der er både almindelige løjper, langrendsruter, freestyle-baner og mulighed for at køre off-piste. Som en del af Ski Armadé er Flachau forbundet til et kæmpe netværk af pister og skisportsbyer, der tilsammen udgør mere end 760 kilometer af pister. Når du har købt liftkort ved din skihytte i Flachau, kan du selv vælge, hvor meget af det store område, du vil udforske. Nogle af pisterne kan nås med bus til nabobyerne, imens andre løjper er forbundet direkte med pisterne i Flachau, så du ikke behøver komme ned fra bjergene for at gå på eventyr.

  Ved din chalet i Flachau er der en fin cocktail af blå, røde og sorte pister. Du behøver aldrig at være bange for manglende sne og is, da samtlige pister bliver betjent med snekanoner, så de er dækket af et nyt, perfekt lag sne, når du kommer op med liften hver morgen.

  Er du nybegynder eller har du børn, som gerne vil lære sporten at kende, er der flere gode skiskoler, der tilbyder programmer, hvor i kan lære at stå på ski i løbet af et par dage. Børnene kan komme i børneklub og blive kastet ud i sjove aktiviteter sammen med jævnaldrende, imens du selv har mulighed for hold- eller enetimer, velvidende, at børnene bliver passet trygt og sikkert.

  Pisterne nær din skihytte i Flachau er brede, så der er plads til, at alle kan prøve løjperne uden at skulle vente på hinanden, og der er adskillige blå ruter for begyndere, som gerne vil være mere sikre på benene.

  Dalens pister er kendt verden over, da Flachau har været fast hjemsted for den internationale World Cup i alpin skiløb siden 1993, og et af skiverdenens mest roste navne igennem tiderne Hermann Maier bruger endda Flachau dagligt som træningsbane. Han bliver populært kaldt for Herminatoren, og den olympiske mester og tidligere verdensmester har blåstemplet de sorte pister til at være nogle af de bedste og mest udfordrende i verden. En af pisterne ved din feriebolig i Flachau er endda opkaldt efter ham, og her kan du konkurrere i fart mod en virtuel konkurrent nedad den stejle piste.

  De sorte pister er ikke det eneste udfordrende ved din skihytte i Flachau, da Flachau har hele to freestyle-baner. Den ene park Absolut Park er moderne med velholdte, klassiske forhindringer, hvor du kan træne din teknik. Burton The Stash-parken derimod er fyldt med vilde natur-forhindringer, der stikker op af sneen her og der og opfordrer til, at du slipper tøjlerne og finder på nye kreative tricks.

  Mange skiløbere vil gerne holde styr på, hvor mange kilometer de har tilbagelagt hver dag - især langrends-entusiaster, der kommer vidt omkring på de lange, sceniske ruter. Dit liftkort fra Flachau måler dit antal kilometer og hvilke lifter, du har brugt. Hver aften, når du kommer træt og glad tilbage til din skihytte i Flachau, kan du så gå online på siden "Skiline" og se, hvad du har opnået. Du kan også tjekke det undervejs oppe på bjergene via telefonen, da der er gratis Wi-Fi ved flere liftstationer.

  Aktiv ferie i Flachau

  Udbuddet af aktiviteter i Flachau er intet mindre end overvældende året rundt, og de lokale har sat sig for, at turister simpelthen skal have den bedst mulige oplevelse. Et stort hit hos både lokale og turister er kælketure på den gammeldags toboggan-kælk, og ved din chalet i Flachau er der hele 4 ruter lavet kun til toboggan-kælkning! Kælkebanerne er oplyst til langt ud på aftenen, så du kan suse afsted under de klare stjerner.

  Er du romantisk anlagt, må du ikke snyde dig selv for en tur i hestetrukken slæde under din ferie i feriebolig i Flachau. På turen kommer du rundt i Flachau-dalen imellem de majestætiske bjerge, og det er noget ganske særligt at se den storslåede natur, imens du putter i den hyggelige kane, og de eneste lyde der høres, er hestenes hove og tilfredse prusten. Slut turen, hvor som helst du vil, for eksempel ved en god kro, der byder på et solidt måltid mad og en kop varm kaffe eller kakao.

  Til en god skiferie hører ofte en tur i sauna. Therme Amadé er et stort indendørs wellness-center og badeland nær din ferielejlighed i Flachau. Centeret er åbent både sommer og vinter og har alt, hvad hjertet begærer af svømmebassiner, vandrutsjebaner og selvfølgelig en stor sauna, hvor du kan få renset kroppen og slappet af. Flere af bassinerne er beriget med salt fra en nærliggende mine, og vandets varme temperaturer giver dig chancen for at bade udenfor midt om vinteren helt uden at fryse! Det er en speciel oplevelse - især når sneen falder ned og smelter på vandet, imens du nyder varmen.

  Lejer du feriebolig i Flachau om sommeren, er bjergene forvandlet til et grønt eventyrlandskab bestående af skove og floder. Har du lyst, kan du tage på kanotur opad floderne, vandre i bjergene og nyde en fantastisk panoramaudsigt udover dalen eller drage på hesteryg ud i landskabet. Det også utroligt populært at leje cykel og træde i pedalerne igennem den smukke dal, da cyklen kan tage dig vidt omkring, og du helt selv bestemmer retning og tempo.

  Seværdigheder tæt på dit feriehus i Flachau

  En sjov oplevelse, som er åben hele året, er rutsjebanen Lucky Flitzer. I modsætning til de rutsjebaner vi er vant til fra Tivoli, sidder man her ikke i en stor vogn, men i et lille topersoners sæde, der er kører afsted i flyvende fart igennem svingene. Lucky Flitzer er en del af en lille, charmerende forlystelsespark med legeplads, hoppeborg, elektriske biler og meget mere for store og små. Kombiner eventuelt din tur til parken med et besøg på den tilhørende restaurant, hvor der hver lørdag om sommeren er grillaften på stedets terrasse.

  Tager du 20 kilometer mod vest fra din chalet i Flachau, kommer du til byen St. Johann, og selvom byen selv er utroligt hyggelig, er det udenfor den lille by, at de store oplevelser venter. Besøg Liechtensteinklamm-kløften, som skærer sig igennem bjergene lidt syd for St. Johann. Høje klipper knejser op over den dybe flod, og planter maler kløftens klipper i grønne nuancer, der spiller i solen. Stier og broer leder dig igennem og over kløften, så du kan se det hele tæt på.

  Nogle kilometer nordpå fra St. Johann ligger en af områdets mest enestående seværdigheder, den store isgrotte Eisriesenwelt. Grotten er i virkeligheden en labyrint af adskillige grotter dybt, som strækker sig dybt ind i bjerget, og her finder du de flotteste oplyste kamre, istapper og isskulpturer. Da isgrotten er beskyttet, er det kun muligt at komme ind ved at tage på en rundvisningstur, og under turen får du en masse viden og rigeligt med tid til at se det hele.

  Shopping og kultur i nærheden af din ferielejlighed i Flachau

  Der er en god chance for at dumpe lige ned i en af de lokale kulturfestivaler, når du bor i ferielejlighed i Flachau. Østrigerne har ligesom os danskere mange traditioner i løbet af året, som giver anledning til musik, sang og dans.

  Lejer du feriebolig i Flachau i efteråret, må du ikke gå glip af den store høstfest, der varer i flere dage og inkluderer græskar-festival, lokale koncerter, gratis adgang til alle museer, markeder og meget mere.

  Julen er også en højtelsket højtid her og bliver holdt meget traditionel med krybbespil, julemarkeder og koncerter i kirken. Der er ekstra mange arrangementer for børnene, og de lokale inviterer alle børn - fastboende såvel som turister - til at være med til julebagning og hygge.

  Oplevelser og attraktioner i Flachau

  Leder du efter oplevelser i området? Tag en pause fra din hyggelige feriebolig, og oplev alt, hvad Flachau har at byde på. Her er nogle af de mest populære seværdigheder, som ligger højst 50 km fra bymidten:

  • Ski amadé (8,1 km)
  • Seilbahn Flying Mozart (8,2 km)
  • Amadé Vandland (8,4 km)
  • Grafenberg Kabinenbahn (8,4 km)
  • Salzburger Sportwelt Skiområde (9,4 km)
  • Therme Amadé Spa (9,8 km)

  Udforsk de naturskønne omgivelser i Flachau

  Uanset om du er en eventyrlysten rejsende eller bare vil nyde de smukke omgivelser, kan du være sikker på at finde de perfekte omgivelser til din ferie i Flachau. Dette er nogle af områdets mest utrolige attraktioner, som alle ligger mindre en 50 km fra byens centrum:

  • Liechtensteinklamm (15,9 km)
  • Duisitzkarsee (22,1 km)
  • Ramsau Strand (22,4 km)
  • Kolnbrein Reservoir (24,1 km)
  • Hoher Dachstein (25,6 km)
  • Dachstein (25,7 km)