Destinationsguide

Besøg den eventyrlige by Golspie

Områdets monumenter og museer er blot nogle af grundene til at nyde en ferie i Golspie. Du løber aldrig tør for oplevelser i dette område. Uanset om du planlægger en familieferie, en tur med vennerne eller et romantisk ophold, har HomeAway et fantastisk udvalg af ferieboliger, som er værd at overveje. Mange ferieboliger har både fuldt udstyret køkken og separat spiseplads.

Naturseværdigheder

Udforsk de naturskønne omgivelser i Golspie

Uanset om du er vild med nye aktiviteter eller bare vil bruge lidt tid på at nyde omgivelserne, er Golspie et fantastisk sted at nyde den smukke natur. Dette er nogle af områdets mest utrolige naturlige seværdigheder, som alle ligger mindre en 50 km fra byens centrum:

 • Dornoch Beach (12,2 km)
 • Falls of Shin (24,7 km)
 • Moray Firth (37,9 km)
Transport

Transport til og i Golspie

Den nærmeste lufthavn ligger i Inverness (INV), 48,9 km fra byens centrum.

Planlægger du at rejse med tog, kan du tage til Golspie Station eller Dunrobin Castle Station, hvorfra du kan opleve mere af byen.

Hvor skal jeg overnatte nær Golspie, GB?

Vores annoncer i 2019 tilbyder et stort udvalg af 96 ferieboliger nær Golspie. Fra 68 Feriehuse til 5 Ferielejligheder – du kan finde unikke ferieboliger til et uforglemmeligt ophold med familie og venner. På HomeAway finder du det bedste sted at overnatte nær Golspie på en længere ferie eller et hyggeligt weekendophold.

Hvad er de mest populære seværdigheder at overnatte i nærheden af på en rejse til Golspie?

HomeAway tilbyder en lang række ferieboliger i nærheden af spændende seværdigheder i Golspie. De mest populære seværdigheder, som HomeAways feriegæster overnatter i nærheden af, er:

 • Sutherland Monument: 170 feriehuse
 • Golspie Station: 168 feriehuse
 • Dunrobin Castle: 163 feriehuse
 • Dunrobin Castle Station: 163 feriehuse
 • Glenmorangie Distillery: 275 feriehuse

Der er også en lang række andre seværdigheder i Golspie, som du kan finde en feriebolig i nærheden af på HomeAway. Brug søgefeltet for at se udvalget af ledige ferieboliger i nærheden af din foretrukne seværdighed.

Kan jeg leje Feriehuse i Golspie?

Ja, selvfølgelig. HomeAway tilbyder 68 Feriehuse i Golspie. Blandt andre populære typer af ferieboliger i Golspie finder du:

 • Ferielejligheder: 5 ferieboliger
 • Træhytter: 22 ferieboliger
 • Sommerhuse: 22 ferieboliger

Men du kan også nyde et fantastisk ophold i en af de andre slags ferieboliger, herunder Bungalower og mange andre.

Kan jeg finde en feriebolig med internet/wi-fi i Golspie?

Ja, du kan vælge din foretrukne feriebolig med internet/wi-fi blandt vores 84 ferieboliger med internet/wi-fi i Golspie. Brug søgefeltet for at se udvalget af ledige ferieboliger.