Destinationsguide

Besøg den livlige by Port-au-Prince

Områdets livemusik og museer er blot nogle af grundene til at nyde en ferie i Port-au-Prince. Denne vandrevenlige by er kendt for sine caféer, sine indkøbsmuligheder og sin universitetsstemning. Med en feriebolig får du et hjem væk fra hjemmet, og mange ferieboliger har både fuldt udstyret køkken og udendørsgrill, hvis du skulle få lyst til lidt hjemmelavet mad.

Transport

Kom omkring i Port-au-Prince

Flyv til Port-au-Prince (PAP-Toussaint Louverture Intl.), som er den nærmeste lufthavn og som ligger 2,5 km fra byens centrum.

Hvor skal jeg overnatte nær Port-au-Prince, HT?

Vores annoncer i 2019 tilbyder et stort udvalg af 42 ferieboliger nær Port-au-Prince. Fra 20 Feriehuse til 14 Ferielejligheder – du kan finde unikke ferieboliger til en uforglemmelig ferie eller et hyggeligt weekendophold med familie og venner. På HomeAway finder du det bedste sted at overnatte nær Port-au-Prince.

Hvad er de mest populære seværdigheder at overnatte i nærheden af på en rejse til Port-au-Prince?

HomeAway tilbyder en lang række ferieboliger i nærheden af spændende seværdigheder i Port-au-Prince. De mest populære seværdigheder, som HomeAways feriegæster overnatter i nærheden af, er:

  • Nationalpaladset: 42 feriehuse
  • Det Nationale Panteonmuseum: 41 feriehuse
  • Stade Sylvio Cator: 42 feriehuse
  • Museet for Haitisk Kunst: 42 feriehuse
  • Jernmarkedet: 42 feriehuse

Der er også en lang række andre seværdigheder i Port-au-Prince, som du kan finde en feriebolig i nærheden af på HomeAway. Brug søgefeltet for at se udvalget af ledige ferieboliger i nærheden af din foretrukne seværdighed.

Kan jeg leje Feriehuse i Port-au-Prince?

Ja, selvfølgelig. HomeAway tilbyder 20 Feriehuse i Port-au-Prince. Blandt andre populære typer af ferieboliger i Port-au-Prince finder du:

  • Ferielejligheder: 14 ferieboliger
  • Studios: 14 ferieboliger
  • Hoteller: 4 ferieboliger

Kan jeg finde en feriebolig med pool i Port-au-Prince?

Ja, du kan vælge din foretrukne feriebolig med pool blandt vores 2 ferieboliger med pool i Port-au-Prince. Brug søgefeltet for at se udvalget af ledige ferieboliger.