Destinationsguide

Nyd et ophold i imødekommende Kalamaki

Strandene og det omkringliggende landskab sørger for en fredelig stemning, så du kan nyde dit feriehjem i Kalamaki. Rejsende, der besøger denne imødekommende by, roser den for sine barer, sine indkøbsmuligheder og sine restauranter. Mange af vores ferieboliger har både fuldt udstyret køkken, en rummelig opholdsstue og nogle gange endda et boblebad, så du kan nyde en afslappet ferie.

Naturseværdigheder

Udforsk de naturskønne omgivelser i Kalamaki

Uanset om du er vild med nye aktiviteter eller bare vil nyde de smukke omgivelser, er Kalamaki et fantastisk sted at nyde den smukke natur. Dette er nogle af områdets mest betagende naturlige seværdigheder, som alle ligger mindre en 50 km fra byens centrum:

  • Komos Strand (1,2 km)
  • Matala Strand (4,1 km)
  • Rouvas Kløft (18,8 km)
  • Ida-bjerget (21,8 km)
  • Trypiti Strand (22,6 km)
Transport

Transport til og i Kalamaki

Flyv til Heraklion (HER-Nikos Kazantzakis), som er den nærmeste lufthavn og som ligger 50,7 km fra byens centrum.

Hvor skal jeg overnatte nær Kalamaki, GR?

Vores annoncer i 2019 tilbyder et stort udvalg af 273 ferieboliger nær Kalamaki. Fra 70 Feriehuse til 109 Villaer – du kan finde unikke ferieboliger til et uforglemmeligt ophold med familie og venner. På HomeAway finder du det bedste sted at overnatte nær Kalamaki på en længere ferie eller et hyggeligt weekendophold.

Kan jeg leje Feriehuse i Kalamaki?

Ja, selvfølgelig. HomeAway tilbyder 70 Feriehuse i Kalamaki. Blandt andre populære typer af ferieboliger i Kalamaki finder du:

  • Villaer: 109 ferieboliger
  • Bungalower: 5 ferieboliger
  • Sommerhuse: 5 ferieboliger

Men du kan også nyde et fantastisk ophold i en af de andre slags ferieboliger, herunder Ferielejligheder og mange andre.

Kan jeg finde en feriebolig med pool i Kalamaki?

Ja, du kan vælge din foretrukne feriebolig med pool blandt vores 125 ferieboliger med pool i Kalamaki. Brug søgefeltet for at se udvalget af ledige ferieboliger.