Hvor skal jeg overnatte nær Kobarid, SI?

Vores annoncer i 2018 tilbyder et stort udvalg af 124 ferieboliger nær Kobarid. Fra 55 ferielejligheder til 45 bungalower – du kan finde unikke ferieboliger til et uforglemmeligt ophold med familie og venner. På HomeAway finder du det bedste sted at overnatte nær Kobarid på en længere ferie eller et hyggeligt weekendophold.

Hvad er de mest populære seværdigheder at overnatte i nærheden af på en rejse til Kobarid?

HomeAway tilbyder en lang række ferieboliger i nærheden af spændende seværdigheder i Kobarid. De mest populære seværdigheder, som HomeAways feriegæster overnatter i nærheden af, er:

 • Kobarid Krigsmindesmærke: 201 feriehuse
 • Triglav Nationalpark: 347 feriehuse
 • Lake Jasna: 299 feriehuse
 • Tolminski Slot: 189 feriehuse
 • Bohinj-søen: 353 feriehuse

Der er også en lang række andre seværdigheder i Kobarid, som du kan finde en feriebolig i nærheden af på HomeAway. Brug søgefeltet for at se udvalget af ledige ferieboliger i nærheden af din foretrukne seværdighed.

Kan jeg leje ferielejligheder i Kobarid?

Ja, selvfølgelig. HomeAway tilbyder 55 ferielejligheder i Kobarid. Blandt andre populære typer af ferieboliger i Kobarid finder du:

 • Bungalower: 45 ferieboliger
 • Bondegårde: 4 ferieboliger
 • Chateauer: 2 ferieboliger

Kan jeg finde en feriebolig med sauna i Kobarid?

Ja, du kan vælge din foretrukne feriebolig med sauna blandt vores 5 ferieboliger med sauna i Kobarid. Brug søgefeltet for at se udvalget af ledige ferieboliger.

  Udforsk den smukke kulisse flodbreden udgør i Kobarid

  Tag en ferie til Kobarid, og nyd områdets historiske seværdigheder, museer og monumenter. Denne naturskønne by besnærer besøgende med sine vandreruter og sin flodbred. Har du brug for mere plads til en ferie med familien, vennerne eller blot til et romantisk ophold? Ferieboliger har ofte både fuldt udstyret køkken, separat spiseplads og vaskemaskine.

  Seværdigheder i og omkring Kobarid

  Er du på jagt efter oplevelser, mens du er i Kobarid? Besøgende, der leder efter kulturelle oplevelser i nærheden, kan tage en tur til Kobarid Krigsmindesmærke og Kluze-fæstningen eller tilbringe en interessant eftermiddag i Ravelnik Frilandsmuseum eller Tolmin Museum. Besøg de grønne områder Tolmin Flodslugt, Passo di Nevea og Soci-søen for rigtigt at nyde udendørslivet. Du kan også overveje at besøge Bovec Lufthavn, Bovec Golfklub eller Mount Kanin Skisportssted.