Destinationsguide

Besøg den imødekommende by Limoux

Nyd blandt andet museer og andre attraktioner i Limoux. Rejsende, der besøger denne imødekommende by, roser den for sine barer, sine indkøbsmuligheder og sine restauranter. Uanset om du planlægger en familieferie, en tur med vennerne eller et romantisk ophold, har HomeAway et fantastisk udvalg af ferieboliger, som er værd at overveje. Mange ferieboliger har både fuldt udstyret køkken og separat spiseplads.

Naturseværdigheder

Udforsk de naturskønne omgivelser i Limoux

Uanset om du er en udendørs entusiast eller bare vil bruge lidt tid på at nyde omgivelserne, er Limoux et fantastisk sted at nyde naturen. Her er nogle få af områdets mest imponerende seværdigheder, som alle ligger mindre en 50 km fra byens centrum:

  • Lac de Montbel (24,5 km)
  • Gorges de Galamus (30,8 km)
Transport

Kom omkring i Limoux

Den nærmeste lufthavn ligger i Carcassonne (CCF-Pays Cathare), 19,1 km fra byens centrum.

Foretrækker du at rejse med tog, kan du tage til Limoux Station eller Limoux Flassian Station, hvorfra du kan opleve mere af byen.

Hvor skal jeg overnatte nær Limoux, FR?

Vores annoncer i 2019 tilbyder et stort udvalg af 294 ferieboliger nær Limoux. Fra 130 Feriehuse til 41 Villaer – du kan finde unikke ferieboliger til et uforglemmeligt ophold med familie og venner. På HomeAway finder du det bedste sted at overnatte nær Limoux på en længere ferie eller et hyggeligt weekendophold.

Hvad er de mest populære seværdigheder at overnatte i nærheden af på en rejse til Limoux?

HomeAway tilbyder en lang række ferieboliger i nærheden af spændende seværdigheder i Limoux. De mest populære seværdigheder, som HomeAways feriegæster overnatter i nærheden af, er:

  • Limoux Station: 1.090 feriehuse
  • Carcassonne, Frankrig: 1.239 feriehuse
  • Gorges de St-Georges: 911 feriehuse
  • Carcassonne Befæstede By: 1.312 feriehuse
  • Aude Port: 1.315 feriehuse

Der er også en lang række andre seværdigheder i Limoux, som du kan finde en feriebolig i nærheden af på HomeAway. Brug søgefeltet for at se udvalget af ledige ferieboliger i nærheden af din foretrukne seværdighed.

Kan jeg leje Feriehuse i Limoux?

Ja, selvfølgelig. HomeAway tilbyder 130 Feriehuse i Limoux. Blandt andre populære typer af ferieboliger i Limoux finder du:

  • Villaer: 41 ferieboliger
  • Sommerhuse: 49 ferieboliger
  • Bungalower: 49 ferieboliger

Men du kan også nyde et fantastisk ophold i en af de andre slags ferieboliger, herunder Ferielejligheder og mange andre.

Kan jeg finde en feriebolig med pool i Limoux?

Ja, du kan vælge din foretrukne feriebolig med pool blandt vores 169 ferieboliger med pool i Limoux. Brug søgefeltet for at se udvalget af ledige ferieboliger.