Find det bedste sted i Saint-Pair-sur-Mer

Hvor skal jeg overnatte nær Saint-Pair-sur-Mer, FR?

Vores annoncer i 2018 tilbyder et stort udvalg af 563 ferieboliger nær Saint-Pair-sur-Mer. Fra 317 bungalower til 174 ferielejligheder – du kan finde unikke ferieboliger til en uforglemmelig ferie eller et hyggeligt weekendophold med familie og venner. På HomeAway finder du det bedste sted at overnatte nær Saint-Pair-sur-Mer.

Hvad er de mest populære seværdigheder at overnatte i nærheden af på en rejse til Saint-Pair-sur-Mer?

HomeAway tilbyder en lang række ferieboliger i nærheden af spændende seværdigheder i Saint-Pair-sur-Mer. De mest populære seværdigheder, som HomeAways feriegæster overnatter i nærheden af, er:

 • Granville Cérences Station: 1.126 feriehuse
 • Folligny Station: 1.164 feriehuse
 • Pontorson-Mont-Saint-Michel Station: 1.002 feriehuse
 • Saint-Planchers Station: 1.176 feriehuse
 • Granville Station: 1.351 feriehuse

Der er også en lang række andre seværdigheder i Saint-Pair-sur-Mer, som du kan finde en feriebolig i nærheden af på HomeAway. Brug søgefeltet for at se udvalget af ledige ferieboliger i nærheden af din foretrukne seværdighed.

Kan jeg leje bungalower i Saint-Pair-sur-Mer?

Ja, selvfølgelig. HomeAway tilbyder 317 bungalower i Saint-Pair-sur-Mer. Blandt andre populære typer af ferieboliger i Saint-Pair-sur-Mer finder du:

 • Ferielejligheder: 174 ferieboliger
 • Mobilehomes: 6 ferieboliger
 • Slotte: 4 ferieboliger

Men du kan også nyde et fantastisk ophold i en af de andre slags ferieboliger, herunder bondegårde og mange andre.

Kan jeg finde en feriebolig med sauna i Saint-Pair-sur-Mer?

Ja, du kan vælge din foretrukne feriebolig med sauna blandt vores 5 ferieboliger med sauna i Saint-Pair-sur-Mer. Brug søgefeltet for at se udvalget af ledige ferieboliger.

  Vælg en feriebolig til dit ophold i Saint-Pair-sur-Mer

  Opdag Saint-Pair-sur-Mers unikke charme med et ophold i et feriehjem. Denne by har noget for enhver. Hvis du gerne vil holde ferie et sted med lidt mere plads, bør du overveje en feriebolig. Mange af dem har både internetadgang, aircondition og et køkken.

  Seværdigheder i og omkring Saint-Pair-sur-Mer

  Har du lidt tid til overs og søger efter oplevelser omkring Saint-Pair-sur-Mer? Besøgende, der leder efter nærliggende vartegn, kan tage en tur til Mont Saint-Michel Kloster. Hvorfor ikke også tilføje Granville Havn, Notre Dame Kirke, Cap Lihou eller Le Roc des Harmonies Akvarium til din liste?