Find det bedste sted i Meidling

Hvor skal jeg overnatte nær Meidling, Wien?

Vores annoncer i 2018 tilbyder et stort udvalg af 182 ferieboliger nær Meidling. Fra 152 ferielejligheder til 3 bungalower – du kan finde unikke ferieboliger til et uforglemmeligt ophold med familie og venner. På HomeAway finder du det bedste sted at overnatte nær Meidling på en længere ferie eller et hyggeligt weekendophold.

Hvilket område er bedst at overnatte i, når jeg rejser til Meidling?

Uanset om du rejser på egen hånd eller med familie og venner, får du her en oversigt over de områder med det største udvalg af ferieboliger til en længere ferie eller et weekendophold i Meidling:

 • Fünfhaus: 156 ferieboliger
 • Stephansdom: 326 ferieboliger
 • Oberlaa: 31 ferieboliger
 • Favoriten: 310 ferieboliger
 • Simmering: 29 ferieboliger

Brug søgefeltet for at se udvalget af ledige ferielejligheder i andre bydele.

Hvad er de mest populære seværdigheder at overnatte i nærheden af på en rejse til Meidling?

HomeAway tilbyder en lang række ferieboliger i nærheden af spændende seværdigheder i Meidling. De mest populære seværdigheder, som HomeAways feriegæster overnatter i nærheden af, er:

 • Wien Schedifkaplatz: 1.146 feriehuse
 • Schönbrunn Bad: 1.138 feriehuse
 • Schönbrunn Zoologiske Have: 1.147 feriehuse
 • Euro Plaza: 1.138 feriehuse
 • Østrigs Parlamentsbygning: 1.141 feriehuse

Der er også en lang række andre seværdigheder i Meidling, som du kan finde en feriebolig i nærheden af på HomeAway. Brug søgefeltet for at se udvalget af ledige ferieboliger i nærheden af din foretrukne seværdighed.

Kan jeg leje ferielejligheder i Meidling?

Ja, selvfølgelig. HomeAway tilbyder 152 ferielejligheder i Meidling. Blandt andre populære typer af ferieboliger i Meidling finder du:

 • Bungalower: 3 ferieboliger

Kan jeg finde en feriebolig med anbefales til familier i Meidling?

Ja, du kan vælge din foretrukne feriebolig med anbefales til familier blandt vores 36 ferieboliger med anbefales til familier i Meidling. Brug søgefeltet for at se udvalget af ledige ferieboliger.

  Rejs til livlige Meidling

  Tag en ferie til Meidling, og nyd områdets historiske seværdigheder, underholdning og livemusik. Denne familievenlige by, der er kendt for sit slot, sine danseaktiviteter og sine caféer, vil bestemt ikke skuffe. Populære seværdigheder i området inkluderer Schönbrunn Slot, Wien-statsoperaen og Schönbrunn Zoologiske Have. Tænker du på at leje en feriebolig? De har ofte både et fuldt udstyret køkken, internetadgang og måske endda en pejs.

  Seværdigheder i og omkring Meidling

  Leder du efter steder at besøge, mens du er i Meidling? Nogle af områdets familievenlige trækplastre for rejsende inkluderer blandt andet Schönbrunn Zoologiske Have og Wurstelprater. Besøgende, der leder efter kulturelle oplevelser i nærheden, kan tage en tur til Schönbrunn Slot og Løsrivelsesbygningen eller tilbringe en interessant eftermiddag i Wien-statsoperaen eller Leopold-museet. Oplev udendørslivet og de skønne grønne områder Wiens Bypark og Wiener Prater. Tag for eksempel en shoppingtur til Shopping City Sud og Millennium City. Planlægger du at se en kamp eller et arrangement? Husk at købe billet til Gerhard-Hanappi Stadion eller Ernst Happel Stadion. Måske du også har lyst til at besøge andre populære steder i regionen som Kunsthistorisk Museum, Belvedere eller Naturhistorisk Museum Wien under dit ophold.