Hvor skal jeg overnatte nær Campania, IT?

Vores annoncer i 2019 tilbyder et stort udvalg af 8.312 ferieboliger nær Campania. Fra 2.206 Feriehuse til 1.603 Villaer – du kan finde unikke ferieboliger til en uforglemmelig ferie eller et hyggeligt weekendophold med familie og venner. På HomeAway finder du det bedste sted at overnatte nær Campania.

Hvilke destinationer er de mest populære i Campania?

Der er mange skønne steder at besøge på en længere ferie eller et hurtigt weekendophold i Campania. De mest populære destinationer blandt HomeAways feriegæster er:

 • Amalfikysten: 4.443 ferieboliger
 • Napoli: 1.834 ferieboliger
 • Sorrento: 3.186 ferieboliger
 • Praiano: 3.535 ferieboliger
 • Amalfi: 3.130 ferieboliger

HomeAway giver dig også mulighed for at udforske en række andre populære destinationer i Campania! Brug søgefeltet for at se udvalget af ledige ferielejligheder på andre populære destinationer.

Hvilke større byer skal jeg opleve i Campania?

Uanset om du rejser på egen hånd eller med familie og venner, får du her en oversigt over de byer i Campania, der har det største udvalg af feriehuse til den perfekte storbyferie:

 • Napoli: 1.834 feriehuse
 • Sorrento: 3.186 feriehuse
 • Praiano: 3.535 feriehuse
 • Amalfi: 3.130 feriehuse
 • Positano: 475 feriehuse

Brug søgefeltet for at se udvalget af ledige ferieboliger i andre byer.

Kan jeg finde en feriebolig, der er nem at komme til, når jeg rejser med fly til Campania?

Ja, selvfølgelig. HomeAways udlejere tilbyder et stort udvalg af ferieboliger i nærheden af lufthavne. Blandt lufthavne med et stort udvalg af ferieboliger i Campania finder du:

 • Napoli (NAP-Naples Intl.): 3.274 ferieboliger
 • Ischia (ISH-Ischia Heliport): 1.122 ferieboliger
 • Capri (PRJ-Capri Heliport): 3.347 ferieboliger

Brug søgefeltet for at se udvalget af ledige ferieboliger i nærheden af andre lufthavne.

Hvad er de mest populære seværdigheder at overnatte i nærheden af i Campania?

HomeAway tilbyder en lang række ferieboliger i nærheden af spændende seværdigheder i Campania. De mest populære seværdigheder, som HomeAways feriegæster besøger på en ferierejse eller et weekendophold, er:

 • Sorrento, Italien: 6.006 ferielejligheder
 • Amalfi, Italien: 4.528 ferielejligheder
 • Amalfi Strand: 3.663 ferielejligheder
 • Amalfi havn: 4.142 ferielejligheder
 • Atrani Strand: 4.496 ferielejligheder

Der er også en lang række andre seværdigheder i Campania, som du kan finde en feriebolig i nærheden af på HomeAway. Du skal bare skrive den ønskede destination i søgefeltet og finde det helt rigtige feriehus blandt udvalget.

Ferie i Campanien, Italien

Campanien i den sydlige del af Italien er en fantastisk region. Her ligger nogle af de mest kendte feriemål i Italien, bl.a. Amalfi-kysten, der er fantastisk smuk, de romantiske øer Capri og Ischia, den romerske by Pompei (Pompeji) der blev totalt begravet under Vesuvs vulkanudbrud i år 79 e.Kr., den historiske og kosmopolitiske by Neapel (Napoli), der er Campaniens hovedstad, og de vilde bjerglandskaber inde i landet. Campanien er iøvrigt det sted hvor pizza, spaghetti og mozzarella blev opfundet, så der er mange gastronomiske glæder at gå igang med under en ferie i en feriebolig i Campanien!

Feriesteder i Campanien

Napoli er en farverig by. Her finder du små caféer og restauranter der ligger mellem barokkirker, store fæstninger og royale paladser, og en flot udsigt over bugten ved Neapel. Ca. 40 km nord for Neapel i provinsen Napoli ligger Caserta-paladset, der er et af de største paladser i Europa med 1200 værelser. Caserta og den smukke slotspark er særdeles imponerende.

Amalfi-kysten og Salerno, der er den største by på denne del af kysten, ligger syd for Napoli og er en enestående flot kyststrækning. Her ligger bl.a. Positano men også mange andre idylliske landsbyer, der synes at klynge sig til klipperne ovenfor de smukke strandbuger. Ferie i en feriebolig ved Amalfi-kysten giver dig muligheden for smukke naturoplevelser, badeliv og kultursightseeing og her kan du virkelig opleve denne del af Italien med sin fantastiske historiske arv.

Øerne Capri og Ischia har været et populært feriested lige fra romersk tid, hvor kejser Tibrius byggede en sommervilla på Capri, Villa Jovis, der er en af de store seværdigheder på øen idag. Den blå grotte på Capri er ligeledes en stor seværdighed med sit tyrkise, krystalklare vand. Både Ischia og Capri byder på smuk natur og fantastiske udsigter under vandreture på øerne.

Pompei er en af verdens mest kendte arkæologiske seværdigheder. Selv om du kun har begrænset interesse i arkæologi og historie, vil du blive fascineret af Pompei og vulkanen Vesuv, der havde en så ødelæggende virkning.

Ferieaktiviteter i Campanien, Italien

Ferie i Campanien er en blanding af badeferie, vandsport og dagsudflugter til historiske seværdigheder, idylliske øer og charmerende byer. Der er så meget at se og foretage sig i Campanien, at mange vender tilbage til denne storslåede del af Italien og lejer en ferieboliger gang på gang, hvadenten det er en ferielejlighed, et sommerhus eller en ferievilla i Campanien.

Vejret i Campanien, Italien

Vejret i Campanien i Italien byder på lange varme somre med gennemsnitstemperaturer omkring 30°C fra juli til september, om vinteren ligger temperaturen omkring 10°C.

Rejse til Campanien, Italien

Såfremt du overvejer at tage på bilferie til Campanien, kan du finde tips til kør selv ferien i Italien her.

Capodichino-lufthavnen (NAP) i Neapel er Campaniens internationale lufthavn. Brug en af de mange søgemaskiner på nettet til at finde gode tilbud på flybilletter.

Udforsk destinationer i området omkring Campania

Napoli
1.834 ferieboliger
Sorrento
3.186 ferieboliger
Praiano
3.535 ferieboliger
Amalfi
3.130 ferieboliger
Positano
475 ferieboliger
Ravello
1.658 ferieboliger
Puglianello
46 ferieboliger
Meta
3.626 ferieboliger
Furore
3.197 ferieboliger
Agropoli
750 ferieboliger
Castellabate
747 ferieboliger
Atrani
2.212 ferieboliger
Castel Volturno
163 ferieboliger
Pozzuoli
1.842 ferieboliger
Vico Equense
3.731 ferieboliger
Laura
527 ferieboliger
Montecorice
748 ferieboliger
Massa Lubrense
2.878 ferieboliger
Maiori
2.321 ferieboliger
Vietri Sul Mare
1.468 ferieboliger