Hvor skal jeg overnatte nær Mandelieu-La-Napoule, FR?

Vores annoncer i 2018 tilbyder et stort udvalg af 10.268 ferieboliger nær Mandelieu-La-Napoule. Fra 6.824 ferielejligheder til 2.801 bungalower – find unikke ferieboliger til et uforglemmeligt ophold med familie og venner nær Mandelieu-La-Napoule.

Hvilket område er bedst at overnatte i, når jeg rejser til Mandelieu-La-Napoule?

Uanset om du rejser på egen hånd eller med familie og venner, får du her en oversigt over de områder med det største udvalg af ferieboliger til en længere ferie eller et weekendophold i Mandelieu-La-Napoule:

 • La Bocca: 665 ferieboliger
 • Haut de Cagnes: 114 ferieboliger
 • Pointe Croisette: 1.856 ferieboliger
 • Le Suquet: 2.319 ferieboliger
 • Riou - Petit Juas - Av de Grasse: 2.484 ferieboliger

Brug søgefeltet for at se udvalget af ledige ferielejligheder i andre bydele.

Hvad er de mest populære seværdigheder at overnatte i nærheden af på en rejse til Mandelieu-La-Napoule?

HomeAway tilbyder en lang række ferieboliger i nærheden af spændende seværdigheder i Mandelieu-La-Napoule. De mest populære seværdigheder, som HomeAways feriegæster overnatter i nærheden af, er:

 • Dauphins Strand: 14.930 feriehuse
 • Riviera Golfklub: 14.339 feriehuse
 • Cannes Havn: 15.855 feriehuse
 • Musee de Saint-Paul: 13.585 feriehuse
 • Cannes-Mandelieu Golfklub: 14.416 feriehuse

Der er også en lang række andre seværdigheder i Mandelieu-La-Napoule, som du kan finde en feriebolig i nærheden af på HomeAway. Brug søgefeltet for at se udvalget af ledige ferieboliger i nærheden af din foretrukne seværdighed.

Kan jeg leje ferielejligheder i Mandelieu-La-Napoule?

Ja, selvfølgelig. HomeAway tilbyder 6.824 ferielejligheder i Mandelieu-La-Napoule. Blandt andre populære typer af ferieboliger i Mandelieu-La-Napoule finder du:

 • Bungalower: 2.801 ferieboliger
 • Mobilehomes: 61 ferieboliger
 • Både: 10 ferieboliger

Men du kan også nyde et fantastisk ophold i en af de andre slags ferieboliger, herunder husbåde og mange andre.

Kan jeg finde en feriebolig med sauna i Mandelieu-La-Napoule?

Ja, du kan vælge din foretrukne feriebolig med sauna blandt vores 251 ferieboliger med sauna i Mandelieu-La-Napoule. Brug søgefeltet for at se udvalget af ledige ferieboliger.

  Sol, strand og sjove aktiviteter ved din apartment i Mandelieu

  Mandelieu er navnet på en kommune i det sydøstlige Frankrig, der både byder på dagslange seværdigheder, varme sandstrande langs Den Franske Riviera, samt den verdensberømte Cannes Film Festival, som kun er et stenkast fra din apartment i Mandelieu. I midten af maj kan du støde på skuespillere, filmdirektører og andre kunstnere, som har taget den lange vej til Cannes for at møde deres fans og promovere deres nyeste film.

  Mandelieu-La-Napoule – som er kommunens fulde navn – har en rig og spændende historie, der strækker sig mere end 10.000 år tilbage i tiden. Arkæologer har i Saint-Hubert området syd for byen, fundet værktøj fra den sene stenalder, og dér hvor Cannes’ lufthavn i dag befinder sig, er der fundet keramik fra bronzealderen. Sidst men ikke mindst vil du på en gåtur langs bjerget Pic St Martin, støde på det arkæologiske område Oppidum1, som er et levn fra en præ-romersk periode.

  Når jagten på fortidens skatte er overstået, kan du nyde solens stråler på en af de 10 strande nær dit feriehus i Mandelieu. Regionen har en blanding af private og offentlige strande, som nyder godt af både livreddere og daglig analyse af vandet, for at sikre optimale betingelser for strandens gæster. Den mest populære og besøgte begivenhed nær din villa i Mandelieu er Château de la Napoule, som er et restaureret slot med udsigt ud over Rivieraen.

  Transport til din villa i Mandelieu

  Den nemmeste måde at komme til Mandelieu, er via den internationale lufthavn i Nice. Lufthavnen i Nice ligger blot 30 minutters kørsel fra din villa i Mandelieu. Tag til Københavns Lufthavn og hop på en af de direkte fly til Nice, som letter én til flere gange om dagen. Turen til det sydøstlige Frankrig tager cirka 2½ time hver vej.

  Når du skal til Mandelieu fra lufthavnen, kan du tage en af de mange ekspresbusser til Cannes, som ligger lige ved siden af Mandelieu. Ønsker du at nyde en spektakulær udsigt på vejen til din ferielejlighed i Mandelieu, bør du tage toget fra stationen St. Augustine, som ligger en halv kilometer fra terminalen. Toget kører langs kysten af Den Franske Riviera, og du kan i distancen se de små både ude på middelhavet, der er i færd med at hente dagens fangst. Vælger du at leje en bil fra lufthavnen, skal du for at komme til Mandelieu tage afkørsel 41 på A8 motorvejen.

  Sand og solskin ved din ferielejlighed i Mandelieu

  En tur til Rivieraen er ikke komplet uden et strandbesøg eller to. Pak dit strandgrej og gå ned til en af de 10 lokale strande, som strækker sig langs Mandelieus kyst. Når solen dominerer det meste af døgnet og temperaturen er god, kan du tage en svømmetur i det blå middelhavsvand. Når du først er ude i det stille og klare vand, kan du se spejde mod Cannes og de mange luksusbåde i havnen, på den anden side af bugten.

  De populære sandstrande er godt beskyttet af myndighederne i form af daglige vandanalyser og skiltning i turistsæsonen, som sørger for at holde badestrande og aktivitetstrande adskilt. Du kan altså nyde Rivieraens varme solstråler fra din liggestol i ro og mag, inden turen går videre til områdets seværdigheder.

  Udflugter og seværdigheder nær din villa i Mandelieu

  Hvis du holder af historie og fortidens arkitektur, er en tur til slottet Château de la Napoule uden tvivl noget du bør opleve. Slottet har siden 1993 haft status som en vigtig historisk bygning, og har flere gange været under ombygning og restauration, siden oprettelsen tilbage i det 14. århundrede.

  Er du glad for planter og haver generelt, bør du ikke gå glip af Château de la Napoules tilhørende slotshave, der er så imponerende, at den af det Franske Kulturministerium er havnet på listen over ”Jardins remarquables”, som er en liste over de cirka 300 mest imponerende haver i Frankrig.

  Haven fik en makeover af de tidligere amerikanske ejere, der forvandlede den til en kombination af den traditionelle engelske have og den franske stil, som vi kender fra regionen. Der er derudover også blevet plads til tre mindre haver i italiensk stil, samt en hemmelig have, som du selv kan få lov til at gå på opdagelse efter.

  Ting at se og opleve ved din villa i Mandelieu

  France Station Natique er navnet på en af de mest populære destinationer inden for vandsport i Frankrig. Her kan du blandt andet opleve et bådshow i april, der samtidig fungerer som et stort loppemarked for bådentusiaster, som ønsker at gøre en god handel.

  Hvis du ønsker selv at besejre bølgerne og det smukke middelhavsvand, har du fra din villa i Mandelieu mulighed for at melde dig til mange forskellige vandaktiviteter. Både de private og de offentlige strande har alt lige fra roning, vandski, fiskeri og jet ski, til sejlklubber, bådudlejning og selvfølgelig også dykning.

  Sidstnævnte er en meget populær aktivitet i Mandelieu, og du vil hurtigt opdage hvorfor. Begiv dig ud på et undervandseventyr med en af områdets dygtige dykkerklubber, som først tager dig væk fra kysten i en speedbåd, og derefter langs middelhavets smukke havbund. Hvis du rejser på ferie i Mandelieu sammen med dine børn, har dykkerklubber som Centre de plongée La Cigale også sjove dykkerrelaterede aktiviteter, for børn ned til 6 år.

  Kulinariske oplevelser nær din feriebolig i Mandelieu

  Fra den 2-stjernede Michelin restaurant La Palme D’Or i Cannes til små, rustikke bistroer med trætage og kulgrille i de mindre landsbyer, er der en stor forskel på madoplevelser i Mandelieu og omegn. Den Franske Riviera har blandt andet i nyere tid opnået en status som madmekka når det gælder restauranter i den absolutte verdensklasse.

  Folk valfarter året rundt til Cannes og Monaco for at smage de inspirerende og unikke retter i de hæderkronede restauranter, som laver fusionsmad, der blander det bedste fra det franske køkken, med nye og spændende tiltag fra andre dele af verden.

  Fra din feriebolig i Mandelieu er du altid tæt på ovenstående madoplevelser, men ønsker du i stedet at smage mere traditionelle opskrifter i mere afslappede omgivelser, er kysten godt forsynet med spisesteder og restauranter, hvor du kan bestille retter som befolkningen i Alpes-Maritimes regionen har udviklet og perfektioneret gennem hundredevis af år, ved hjælp af lokale krydderier og råvarer.

  Oplevelser og attraktioner i og omkring Mandelieu-La-Napoule

  Vil du finde attraktioner under dit ophold? Selvom det kan være fristende at blive i din hyggelige feriebolig hele dagen, så tag et smut ud, og udforsk alt, der gør Mandelieu-La-Napoule til et skønt rejsemål. Her er nogle af de største attraktioner, som ligger højst 50 km fra byens centum:

  • Marineland Antibes (16,8 km)
  • Cannes-Mandelieu Golfklub (1,6 km)
  • Riviera Golfklub (2,1 km)
  • Royal Mougins Golf Club (5,9 km)
  • Saint Donat Golfklub (9,2 km)
  • Cannes-Mougins Golfklub (9,4 km)

  Vejret i Mandelieu-La-Napoule

  Har du planer om en ferie med godt vejr, så er august, juli, juni og september årets varmeste måneder med en gennemsnitlig temperatur på 27°C.

  Oplev de naturskønne seværdigheder i Mandelieu-La-Napoule

  Mandelieu-La-Napoule er kendt for sine strande, sine søer og sin kyststrækning. Uanset om du er på jagt efter eventyr eller bare vil nyde omgivelserne, er Mandelieu-La-Napoule et fantastisk sted at nyde den smukke natur. Dette er nogle få af områdets mest fascinerende naturlige seværdigheder, som alle ligger mindre en 50 km fra byens centrum:

  • Juan-les-Pins Strand (13,4 km)
  • Dauphins Strand (1,7 km)
  • Sable d'Or Strand (1,8 km)
  • Robinson Strand (1,8 km)
  • Fon Marina Strand (2 km)
  • Chateau Strand (2,5 km)