Hvor skal jeg overnatte nær Mystic, CT, US?

Vores annoncer i 2018 tilbyder et stort udvalg af 391 ferieboliger nær Mystic. Fra 264 bungalower til 24 ferielejligheder – du kan finde unikke ferieboliger til et uforglemmeligt ophold med familie og venner. På HomeAway finder du det bedste sted at overnatte nær Mystic på en længere ferie eller et hyggeligt weekendophold.

Hvilket område er bedst at overnatte i, når jeg rejser til Mystic?

Uanset om du rejser på egen hånd eller med familie og venner, får du her en oversigt over de områder med det største udvalg af ferieboliger til en længere ferie eller et weekendophold i Mystic:

 • West Mystic: 79 ferieboliger
 • Mason's Island: 25 ferieboliger
 • Mystic: 99 ferieboliger
 • Pawcatuck: 18 ferieboliger
 • Niantic: 36 ferieboliger

Brug søgefeltet for at se udvalget af ledige ferielejligheder i andre bydele.

Hvad er de mest populære seværdigheder at overnatte i nærheden af på en rejse til Mystic?

HomeAway tilbyder en lang række ferieboliger i nærheden af spændende seværdigheder i Mystic. De mest populære seværdigheder, som HomeAways feriegæster overnatter i nærheden af, er:

 • Mystic Arts Center: 690 feriehuse
 • Mystic River Bascule Bridge: 700 feriehuse
 • Garde Arts Center: 664 feriehuse
 • Maugle Sierra Vineyards: 578 feriehuse
 • New London Union Station: 651 feriehuse

Der er også en lang række andre seværdigheder i Mystic, som du kan finde en feriebolig i nærheden af på HomeAway. Brug søgefeltet for at se udvalget af ledige ferieboliger i nærheden af din foretrukne seværdighed.

Kan jeg leje bungalower i Mystic?

Ja, selvfølgelig. HomeAway tilbyder 264 bungalower i Mystic. Blandt andre populære typer af ferieboliger i Mystic finder du:

 • Ferielejligheder: 24 ferieboliger
 • Både: 2 ferieboliger

Kan jeg finde en feriebolig med sauna i Mystic?

Ja, du kan vælge din foretrukne feriebolig med sauna blandt vores 5 ferieboliger med sauna i Mystic. Brug søgefeltet for at se udvalget af ledige ferieboliger.

  Den hyggelige by Mystic venter kun på dig

  Nyd blandt andet museer og andre attraktioner i Mystic. Dette hyggelige by er kendt for sit akvarium, sine muligheder for at tage på sejlture og sine kasinoer. Har du brug for mere plads til en ferie med familien, vennerne eller blot til et romantisk ophold? Ferieboliger har ofte både fuldt udstyret køkken, separat spiseplads og vaskemaskine.

  Seværdigheder i og omkring Mystic

  Er du på jagt efter oplevelser, mens du er i Mystic? Nogle af områdets familievenlige trækplastre for rejsende inkluderer blandt andet Mystic Aquarium and Institute for Exploration, The Flying Horse Carousel og Water Wizz of Westerly. Gå ikke glip af kulturelle højdepunkter som Mystic Seaport - The Museum of America and the Sea og Mystic Arts Center. Du kan tage en shoppingtur til Olde Mistick Village, Tanger Outlet Foxwoods og Crystal Mall. Mystic Seaport og New London Ferry Dock er blot et par interessante steder at besøge i området. Andre ting du kan tage dig til, mens du er i byen, inkluderer for eksempel et besøg til Mystic River Bascule Bridge, Steamboat Sabino at Mystic Seaport og Charles W. Morgan ved den mystiske havneby.