AsyncDestinationUrgency
AsyncDestinationInfographic
AsyncDestinationInfographic
AsyncDestinationInfographic
AsyncDestinationInfographic
AsyncExploreBookEnjoy
AsyncExploreBookEnjoy
AsyncExploreBookEnjoy
Destinationsguide

Nyd et ophold i charmerende Bayamón

Opdag Bayamóns unikke charme med et ophold i et feriehjem. Denne romantiske og imødekommende by begejstrer især rejsende med sine indkøbsmuligheder, sine restauranter og sine kasinoer. La Fortaleza - Palacio de Santa Catalina og Puerta de San Juan er blot et par af de mest populære seværdigheder i området. Har du brug for mere plads til en ferie med familien, vennerne eller blot til et romantisk ophold? Ferieboliger har ofte både separat spiseplads og rummelige stuer.

Aktiviteter

Oplevelser og attraktioner i og omkring Bayamón

Håber du på at finde ting at lave på ferien? Selvom det kan være fristende at blive i din hyggelige feriebolig hele dagen, så tag et smut ud, og oplev alt, der gør Bayamón til den perfekte feriedestination. Her er nogle af de mest populære seværdigheder, som ligger højst 50 km fra bymidten:

  • Rio Bayamon Golf Course (2,5 km)
  • Punto Verde (9,3 km)
  • Dorado Del Mar (16,4 km)
  • Hipodromo Camarero (26,2 km)
Naturseværdigheder

Oplev de naturskønne seværdigheder i Bayamón

Uanset om du leder efter spændende udendørs aktiviteter eller bare vil nyde de smukke omgivelser, kan du være sikker på at finde de perfekte omgivelser til din ferie i Bayamón. Her er nogle få af områdets mest betagende attraktioner, som alle ligger mindre en 50 km fra byens centrum:

  • Punta Salinas (8,8 km)
  • Luis Munoz Marin Park (9,3 km)
  • Parque Central Municipio de San Juan (9,5 km)
  • Luis Muñoz Rivera Park (10,2 km)
  • Third Millennium Park (10,6 km)
  • Escambron Strand (10,6 km)
Transport

Kom omkring i Bayamón

Flyv til San Juan (SJU-Luis Munoz Marin Intl.), som er den nærmeste lufthavn og som ligger 16,5 km fra byens centrum. Hvis du ikke kan finde en flyafgang, der passer til din rejse, kan du flyve til Ponce (PSE-Mercedita), som ligger 60,7 km væk.

Du kan komme omkring i Bayamón ved at hoppe på metroen ved Bayamon Metrostation, Deportivo Metrostation eller Jardines Metrostation.

Hvor skal jeg overnatte nær Bayamón, PR?

Vores annoncer i 2020 tilbyder et stort udvalg af 900 ferieboliger nær Bayamón. Fra 155 Feriehuse til 568 Ferielejligheder – du kan finde unikke ferieboliger til en uforglemmelig ferie eller et hyggeligt weekendophold med familie og venner. På HomeAway finder du det bedste sted at overnatte nær Bayamón.