Destinationsguide

Oplev den smukke kulisse øerne i Elounda udgør

Udsigten over øen og det omkringliggende landskab sørger for en fredelig stemning, så du kan nyde dit feriehjem i Elounda. Denne romantiske og vandrevenlige by lokker besøgende til med sine muligheder for at tage på sejlture og sine muligheder for at tage på udflugter. Hvorfor ikke overveje en feriebolig til din familieferie, dit romantiske ophold eller din tur med vennerne? Mange ferieboliger har både fuldt udstyret køkken og vaskemuligheder.

Naturseværdigheder

Oplev strande og andre naturskønne seværdigheder i Elounda

Uanset om du leder efter spændende udendørs aktiviteter eller bare vil nyde de smukke omgivelser, er Elounda et fantastisk sted at nyde den smukke natur. Dette er nogle få af områdets mest betagende naturlige seværdigheder, som alle ligger mindre en 50 km fra byens centrum:

  • Plaka Strand (4,5 km)
  • Voulismeni-søen (7,9 km)
  • Voulisma Strand (15,2 km)
  • Istron Strand (15,4 km)
  • Pachia Ammos Strand (18,5 km)
Transport

Sådan kommer du til og omkring i Elounda

Den nærmeste lufthavn ligger i Sitia (JSH), 34,4 km fra byens centrum. Hvis du ikke kan finde en flyafgang, der passer til din rejse, kan du flyve til Heraklion (HER-Nikos Kazantzakis), som ligger 50,5 km væk.

Hvor skal jeg overnatte nær Elounda, GR?

Vores annoncer i 2019 tilbyder et stort udvalg af 387 ferieboliger nær Elounda. Fra 159 Villaer til 87 Feriehuse – du kan finde unikke ferieboliger til et uforglemmeligt ophold med familie og venner. På HomeAway finder du det bedste sted at overnatte nær Elounda på en længere ferie eller et hyggeligt weekendophold.

Kan jeg leje Villaer i Elounda?

Ja, selvfølgelig. HomeAway tilbyder 159 Villaer i Elounda. Blandt andre populære typer af ferieboliger i Elounda finder du:

  • Feriehuse: 87 ferieboliger
  • Ferielejligheder: 111 ferieboliger
  • Bungalower: 7 ferieboliger

Men du kan også nyde et fantastisk ophold i en af de andre slags ferieboliger, herunder Sommerhuse og mange andre.

Kan jeg finde en feriebolig med pool i Elounda?

Ja, du kan vælge din foretrukne feriebolig med pool blandt vores 214 ferieboliger med pool i Elounda. Brug søgefeltet for at se udvalget af ledige ferieboliger.