Find det bedste sted i Le Cannet

Hvor skal jeg overnatte nær Le Cannet, FR?

Vores annoncer i 2018 tilbyder et stort udvalg af 8.977 ferieboliger nær Le Cannet. Fra 5.697 ferielejligheder til 2.706 bungalower – du kan finde unikke ferieboliger til en uforglemmelig ferie eller et hyggeligt weekendophold med familie og venner. På HomeAway finder du det bedste sted at overnatte nær Le Cannet.

Hvilket område er bedst at overnatte i, når jeg rejser til Le Cannet?

Uanset om du rejser på egen hånd eller med familie og venner, får du her en oversigt over de områder med det største udvalg af ferieboliger til en længere ferie eller et weekendophold i Le Cannet:

 • La Bocca: 689 ferieboliger
 • Den gamle by: 1.553 ferieboliger
 • Port of Nice: 1.595 ferieboliger
 • Haut de Cagnes: 115 ferieboliger
 • Pointe Croisette: 1.854 ferieboliger

Brug søgefeltet for at se udvalget af ledige ferielejligheder i andre bydele.

Hvad er de mest populære seværdigheder at overnatte i nærheden af på en rejse til Le Cannet?

HomeAway tilbyder en lang række ferieboliger i nærheden af spændende seværdigheder i Le Cannet. De mest populære seværdigheder, som HomeAways feriegæster overnatter i nærheden af, er:

 • La Palestre: 16.483 feriehuse
 • Cannes Havn: 16.430 feriehuse
 • Musee de Saint-Paul: 13.952 feriehuse
 • Cannes-Mandelieu Golfklub: 14.926 feriehuse
 • Allianz Riviera: 13.893 feriehuse

Der er også en lang række andre seværdigheder i Le Cannet, som du kan finde en feriebolig i nærheden af på HomeAway. Brug søgefeltet for at se udvalget af ledige ferieboliger i nærheden af din foretrukne seværdighed.

Kan jeg leje ferielejligheder i Le Cannet?

Ja, selvfølgelig. HomeAway tilbyder 5.697 ferielejligheder i Le Cannet. Blandt andre populære typer af ferieboliger i Le Cannet finder du:

 • Bungalower: 2.706 ferieboliger
 • Mobilehomes: 27 ferieboliger
 • Både: 10 ferieboliger

Men du kan også nyde et fantastisk ophold i en af de andre slags ferieboliger, herunder chateauer og mange andre.

Kan jeg finde en feriebolig med sauna i Le Cannet?

Ja, du kan vælge din foretrukne feriebolig med sauna blandt vores 195 ferieboliger med sauna i Le Cannet. Brug søgefeltet for at se udvalget af ledige ferieboliger.

  Besøg den artistiske by Le Cannet

  Tag en ferie til Le Cannet, og nyd områdets teater, festivaler og museer. Rejsende sætter stor pris på denne vandrevenlige by med sine udflugtsmuligheder. Området har så meget at byde på med populære seværdigheder som Palais des Festivals et des Congrès, La Croisette og Juan-les-Pins Strand. Hvis du gerne vil holde ferie et sted med lidt mere plads, bør du overveje en feriebolig. Mange af dem har både internetadgang, aircondition og et køkken.

  Seværdigheder i og omkring Le Cannet

  Har du lidt tid til overs og søger efter oplevelser omkring Le Cannet? Besøgende, der leder efter kulturelle oplevelser i nærheden, kan tage en tur til Chateau Grimaldi og Orthodox Cathedral eller tilbringe en interessant eftermiddag i Musee International de la Parfumerie eller Nice Kunstmuseum. For rigtigt at nyde udendørslivet kan du for eksempel besøge strandene Juan-les-Pins Strand og Macé Strand eller det naturskønne områder Parc du Château. Tag for eksempel en shoppingtur til La Croisette og Nice Étoile Shoppingcenter. Har du lyst til at se en kamp eller et arrangement? Husk at købe billet til Allianz Riviera. Området byder også på andre interessante steder, blandt andet Nice Havn, Cannes Havn og Port Vauban. Måske du også har lyst til at besøge andre populære steder i regionen som Palais des Festivals et des Congrès, Marineland Antibes eller Cours Saleya under dit ophold.