Destinationsguide

Book en feriebolig til dit ophold i Serquigny

Opdag Serquignys unikke charme med et ophold i et feriehjem. Denne by har noget for enhver. En feriebolig kan hjælpe med at fuldende dit ophold, og mange ferieboliger har både køkken og vaskemuligheder.

Aktiviteter

Oplevelser og attraktioner i og omkring Serquigny

Vil du finde attraktioner under dit ophold? Selvom det kan være fristende at blive i din hyggelige feriebolig hele dagen, så tag et smut ud, og udforsk alt, der gør Serquigny til et skønt rejsemål. Her er nogle af de mest populære seværdigheder, som ligger højst 50 km fra byens centum:

  • Hippodrome de Bernay Victor Lebrun (7,8 km)
  • Golf Pastoral de la Charentonne (8,4 km)
Transport

Sådan kommer du til og omkring i Serquigny

Flyv til Rouen (URO-Rouen - Seine-dalen), som er den nærmeste lufthavn og som ligger 46,3 km fra byens centrum. Hvis du ikke kan finde en flyafgang, der passer til din rejse, kan du i stedet overveje at flyve til Deauville (DOL-Saint-Gatien), som ligger 48,4 km væk.

Hvis du hellere vil tage toget, så tag til Serquigny Station, som er hovedstationen.

Hvor skal jeg overnatte nær Serquigny, FR?

Vores annoncer i 2019 tilbyder et stort udvalg af 55 ferieboliger nær Serquigny. Fra 34 Feriehuse til 13 Træhytter – du kan finde unikke ferieboliger til et uforglemmeligt ophold med familie og venner. På HomeAway finder du det bedste sted at overnatte nær Serquigny på en længere ferie eller et hyggeligt weekendophold.

Hvad er de mest populære seværdigheder at overnatte i nærheden af på en rejse til Serquigny?

HomeAway tilbyder en lang række ferieboliger i nærheden af spændende seværdigheder i Serquigny. De mest populære seværdigheder, som HomeAways feriegæster overnatter i nærheden af, er:

  • Serquigny Station: 207 feriehuse
  • L'Abbaye-parken: 250 feriehuse
  • Bourgtheroulde-Thuit-Hébert Station: 424 feriehuse
  • Beaumesnil Slot: 157 feriehuse
  • Glos-sur-Risle Glos-Montfort Station: 371 feriehuse

Der er også en lang række andre seværdigheder i Serquigny, som du kan finde en feriebolig i nærheden af på HomeAway. Brug søgefeltet for at se udvalget af ledige ferieboliger i nærheden af din foretrukne seværdighed.

Kan jeg leje Feriehuse i Serquigny?

Ja, selvfølgelig. HomeAway tilbyder 34 Feriehuse i Serquigny. Blandt andre populære typer af ferieboliger i Serquigny finder du:

  • Træhytter: 13 ferieboliger
  • Sommerhuse: 13 ferieboliger
  • Bungalower: 13 ferieboliger

Men du kan også nyde et fantastisk ophold i en af de andre slags ferieboliger, herunder Chateauer og mange andre.

Kan jeg finde en feriebolig med pool i Serquigny?

Ja, du kan vælge din foretrukne feriebolig med pool blandt vores 17 ferieboliger med pool i Serquigny. Brug søgefeltet for at se udvalget af ledige ferieboliger.