Hvor skal jeg overnatte nær Sagle, ID, US?

Vores annoncer i 2018 tilbyder et stort udvalg af 283 ferieboliger nær Sagle. Fra 128 bungalower til 22 træhytter – du kan finde unikke ferieboliger til et uforglemmeligt ophold med familie og venner. På HomeAway finder du det bedste sted at overnatte nær Sagle på en længere ferie eller et hyggeligt weekendophold.

Hvad er de mest populære seværdigheder at overnatte i nærheden af på en rejse til Sagle?

HomeAway tilbyder en lang række ferieboliger i nærheden af spændende seværdigheder i Sagle. De mest populære seværdigheder, som HomeAways feriegæster overnatter i nærheden af, er:

 • Schweitzer Mountain Resort: 307 feriehuse
 • Sandpoint Station: 274 feriehuse
 • Schweitzer Mountain Resort: 287 feriehuse
 • Sandpoint Elks Golf Course: 277 feriehuse
 • Sandpoint City Beach Park: 267 feriehuse

Der er også en lang række andre seværdigheder i Sagle, som du kan finde en feriebolig i nærheden af på HomeAway. Brug søgefeltet for at se udvalget af ledige ferieboliger i nærheden af din foretrukne seværdighed.

Kan jeg leje bungalower i Sagle?

Ja, selvfølgelig. HomeAway tilbyder 128 bungalower i Sagle. Blandt andre populære typer af ferieboliger i Sagle finder du:

 • Træhytter: 22 ferieboliger
 • Ferielejligheder: 12 ferieboliger
 • Husbåde: 5 ferieboliger

Men du kan også nyde et fantastisk ophold i en af de andre slags ferieboliger, herunder hytter og mange andre.

Kan jeg finde en feriebolig med sauna i Sagle?

Ja, du kan vælge din foretrukne feriebolig med sauna blandt vores 6 ferieboliger med sauna i Sagle. Brug søgefeltet for at se udvalget af ledige ferieboliger.

  Rejs til rolige Sagle

  Søen og skovene udgør en smuk baggrund for Sagle. Denne by med sine muligheder for at tage på sejlture, sine cykelmuligheder og sine vandreruter tiltrækker adskillige besøgende, og det samme gør dens afslappede og familievenlige beliggenhed. Med en feriebolig får du et hjem væk fra hjemmet, og mange ferieboliger tilbyder både fuldt udstyret køkken og udendørsgrill, hvis du skulle få lyst til lidt hjemmelavet mad.

  Seværdigheder i og omkring Sagle

  Er det første gang, du er i Sagle, og leder du efter steder at se? Besøg stranden Sandpoint City Beach Park og de naturskønne områder Lakeview Park og Samowen Park for rigtigt at nyde udendørslivet. Liberty Pier og Bitter End Marina er blot et par interessante steder at besøge i området. Mens du er i området kan du besøge Bonner County Historical Society Museum, Panida Teater og Sandpoint Elks Golf Course. Overvej også et besøg til Schweitzer Mountain and Schweitzer Mountain Resort.