Hvor skal jeg overnatte nær Contamines, Genève?

Vores annoncer i 2019 tilbyder et stort udvalg af 18 ferieboliger nær Contamines. Fra 14 Ferielejligheder til 17 Studios – du kan finde unikke ferieboliger til en uforglemmelig ferie eller et hyggeligt weekendophold med familie og venner. På HomeAway finder du det bedste sted at overnatte nær Contamines.

Hvad er de mest populære seværdigheder at overnatte i nærheden af på en rejse til Contamines?

HomeAway tilbyder en lang række ferieboliger i nærheden af spændende seværdigheder i Contamines. De mest populære seværdigheder, som HomeAways feriegæster overnatter i nærheden af, er:

  • Tavel-husets Historiske Museum: 77 feriehuse
  • Centre International de Conferences Geneve: 77 feriehuse
  • Mont Blanc Bridge: 77 feriehuse
  • FN's europæiske hovedkontor: 78 feriehuse
  • Château de Voltaire: 455 feriehuse

Der er også en lang række andre seværdigheder i Contamines, som du kan finde en feriebolig i nærheden af på HomeAway. Brug søgefeltet for at se udvalget af ledige ferieboliger i nærheden af din foretrukne seværdighed.

Kan jeg leje Ferielejligheder i Contamines?

Ja, selvfølgelig. HomeAway tilbyder 14 Ferielejligheder i Contamines. Blandt andre populære typer af ferieboliger i Contamines finder du:

  • Studios: 17 ferieboliger

Kan jeg finde en feriebolig med internet/wi-fi i Contamines?

Ja, du kan vælge din foretrukne feriebolig med internet/wi-fi blandt vores 17 ferieboliger med internet/wi-fi i Contamines. Brug søgefeltet for at se udvalget af ledige ferieboliger.