Find det bedste sted i Riquewihr

Hvor skal jeg overnatte nær Riquewihr, FR?

Vores annoncer i 2018 tilbyder et stort udvalg af 999 ferieboliger nær Riquewihr. Fra 517 ferielejligheder til 177 bungalower – du kan finde unikke ferieboliger til en uforglemmelig ferie eller et hyggeligt weekendophold med familie og venner. På HomeAway finder du det bedste sted at overnatte nær Riquewihr.

Hvad er de mest populære seværdigheder at overnatte i nærheden af på en rejse til Riquewihr?

HomeAway tilbyder en lang række ferieboliger i nærheden af spændende seværdigheder i Riquewihr. De mest populære seværdigheder, som HomeAways feriegæster overnatter i nærheden af, er:

 • Jean Sipp-vinbrug: 1.437 feriehuse
 • Skt. Ulrich-fæstningen: 1.532 feriehuse
 • Alsace Adventure Park: 888 feriehuse
 • Wolfberger Vingård: 1.621 feriehuse
 • Alsace Golfklub: 1.304 feriehuse

Der er også en lang række andre seværdigheder i Riquewihr, som du kan finde en feriebolig i nærheden af på HomeAway. Brug søgefeltet for at se udvalget af ledige ferieboliger i nærheden af din foretrukne seværdighed.

Kan jeg leje ferielejligheder i Riquewihr?

Ja, selvfølgelig. HomeAway tilbyder 517 ferielejligheder i Riquewihr. Blandt andre populære typer af ferieboliger i Riquewihr finder du:

 • Bungalower: 177 ferieboliger
 • Bondegårde: 7 ferieboliger
 • Lader: 6 ferieboliger

Men du kan også nyde et fantastisk ophold i en af de andre slags ferieboliger, herunder mobilehomes og mange andre.

Kan jeg finde en feriebolig med anbefales til familier i Riquewihr?

Ja, du kan vælge din foretrukne feriebolig med anbefales til familier blandt vores 387 ferieboliger med anbefales til familier i Riquewihr. Brug søgefeltet for at se udvalget af ledige ferieboliger.

  Derfor elsker rejsende at besøge hyggelige Riquewihr

  Tag en ferie til Riquewihr, og nyd områdets historiske seværdigheder, vingårde og et slot. Rejsende sætter stor pris på denne vandrevenlige by med sine muligheder for at tage på udflugter. Uanset om du planlægger en familieferie, en tur med vennerne eller et romantisk ophold er en feriebolig værd at overveje. Mange ferieboliger har både fuldt udstyret køkken og separat spiseplads.

  Seværdigheder i og omkring Riquewihr

  Har du lidt tid til overs og søger efter oplevelser omkring Riquewihr? Besøgende, der leder efter kulturelle oplevelser i nærheden, kan tage en tur til Château du Haut-Kœnigsbourg og Maison des Têtes eller tilbringe en interessant eftermiddag i Albert Schweitzer-museet eller Colmar Teater. Besøg de grønne områder Centre de Reintroduction des Cigognes et des Loutres, Lac Blanc og Col de la Schlucht for rigtigt at nyde udendørslivet. Området byder også på andre interessante steder, blandt andet Jean Sipp-vinbrug, Andre Stentz Vingård og Wolfberger Vingård. Nyd et besøg til Skt. Ulrich-fæstningen, Kayserberg Slot og Ammerschwihr Golfklub under dit ophold. Derudover ville en tur til Colmar Expo, Unterlinden Museum eller Den Dominikanske Kirke også være en fin udflugt.