Destinationsguide

Vælg en feriebolig til dit ophold i Wittenburg

Opdag Wittenburgs unikke charme med et ophold i et feriehjem. Denne by er et trækplaster for mange med sin forlystelsespark. Schwerin Slot og Schwerin Katedral er blot et par af de mest populære seværdigheder i området. Med en feriebolig får du et hjem væk fra hjemmet, og mange ferieboliger har både fuldt udstyret køkken og udendørsgrill, hvis du skulle få lyst til lidt hjemmelavet mad.

Aktiviteter

Oplevelser og attraktioner i Wittenburg

Leder du efter ting at lave i byen? Tag en pause fra din hyggelige feriebolig, og udforsk alt, som gør Wittenburg til en helt særlig destination. Her er nogle af de største attraktioner, som ligger højst 50 km fra bymidten:

 • Alpincenter Hamburg-Wittenburg (1,6 km)
 • Schwerin Zoologiske Have (26,6 km)
Naturseværdigheder

Udforsk de naturskønne omgivelser i Wittenburg

Uanset om du er på jagt efter eventyr eller bare vil nyde omgivelserne, er Wittenburg et fantastisk sted at nyde naturen. Dette er nogle få af områdets mest betagende seværdigheder, som alle ligger mindre en 50 km fra byens centrum:

 • Dümmer See (12,6 km)
 • Schaalsee (16,1 km)
Transport

Sådan kommer du til og omkring i Wittenburg

Den nærmeste lufthavn ligger i Lübeck (LBC), 42,9 km fra bymidten. Hvis du ikke kan finde en flyrejse, der passer ind i dine planer, kan du flyve til Hamburg (HAM), som ligger 73 km væk.

Hvor skal jeg overnatte nær Wittenburg, DE?

Vores annoncer i 2019 tilbyder et stort udvalg af 62 ferieboliger nær Wittenburg. Fra 43 Feriehuse til 18 Ferielejligheder – du kan finde unikke ferieboliger til en uforglemmelig ferie eller et hyggeligt weekendophold med familie og venner. På HomeAway finder du det bedste sted at overnatte nær Wittenburg.

Hvad er de mest populære seværdigheder at overnatte i nærheden af på en rejse til Wittenburg?

HomeAway tilbyder en lang række ferieboliger i nærheden af spændende seværdigheder i Wittenburg. De mest populære seværdigheder, som HomeAways feriegæster overnatter i nærheden af, er:

 • Ratzburg Markedsplads: 808 feriehuse
 • Schwerin Mitte Station: 444 feriehuse
 • Das Alte Zollhaus: 142 feriehuse
 • Heimatmuseum Dahlenburg: 314 feriehuse
 • Ernst Barlach-museet: 802 feriehuse

Der er også en lang række andre seværdigheder i Wittenburg, som du kan finde en feriebolig i nærheden af på HomeAway. Brug søgefeltet for at se udvalget af ledige ferieboliger i nærheden af din foretrukne seværdighed.

Kan jeg leje Feriehuse i Wittenburg?

Ja, selvfølgelig. HomeAway tilbyder 43 Feriehuse i Wittenburg. Blandt andre populære typer af ferieboliger i Wittenburg finder du:

 • Ferielejligheder: 18 ferieboliger
 • Studios: 18 ferieboliger

Kan jeg finde en feriebolig med pool i Wittenburg?

Ja, du kan vælge din foretrukne feriebolig med pool blandt vores 4 ferieboliger med pool i Wittenburg. Brug søgefeltet for at se udvalget af ledige ferieboliger.