Hvor skal jeg overnatte nær Savyetski Rayon, Minsk?

Vores annoncer i 2018 tilbyder et stort udvalg af 69 ferieboliger nær Savyetski Rayon. Fra 67 Ferielejligheder til 2 Bungalower – du kan finde unikke ferieboliger til en uforglemmelig ferie eller et hyggeligt weekendophold med familie og venner. På HomeAway finder du det bedste sted at overnatte nær Savyetski Rayon.

Hvad er de mest populære seværdigheder at overnatte i nærheden af på en rejse til Savyetski Rayon?

HomeAway tilbyder en lang række ferieboliger i nærheden af spændende seværdigheder i Savyetski Rayon. De mest populære seværdigheder, som HomeAways feriegæster overnatter i nærheden af, er:

 • Chelyuskinites Park: 100 feriehuse
 • Komarovski Marked: 101 feriehuse
 • Den Belarussiske Republiks Nationale Akademis Store Opera- og Balletteater: 98 feriehuse
 • Det Belarussiske Nationale Tekniske Universitet: 101 feriehuse
 • Yakub Kolas Plads: 100 feriehuse

Der er også en lang række andre seværdigheder i Savyetski Rayon, som du kan finde en feriebolig i nærheden af på HomeAway. Brug søgefeltet for at se udvalget af ledige ferieboliger i nærheden af din foretrukne seværdighed.

Kan jeg leje Ferielejligheder i Savyetski Rayon?

Ja, selvfølgelig. HomeAway tilbyder 67 Ferielejligheder i Savyetski Rayon. Blandt andre populære typer af ferieboliger i Savyetski Rayon finder du:

 • Bungalower: 2 ferieboliger

Kan jeg leje ferieboliger i centrum i Savyetski Rayon?

Ja, HomeAway har 34 ferieboliger i centrum i Savyetski Rayon. Du har også mange andre muligheder i Savyetski Rayon, for eksempel:

  Brug søgefeltet for at se udvalget af ferieboliger.

  Kan jeg finde en feriebolig med internet/wi-fi i Savyetski Rayon?

  Ja, du kan vælge din foretrukne feriebolig med internet/wi-fi blandt vores 15 ferieboliger med internet/wi-fi i Savyetski Rayon. Brug søgefeltet for at se udvalget af ledige ferieboliger.