Find det bedste sted i Opio

Hvor skal jeg overnatte nær Opio, FR?

Vores annoncer i 2018 tilbyder et stort udvalg af 9.282 ferieboliger nær Opio. Fra 5.897 ferielejligheder til 2.780 bungalower – du kan finde unikke ferieboliger til et uforglemmeligt ophold med familie og venner. På HomeAway finder du det bedste sted at overnatte nær Opio på en længere ferie eller et hyggeligt weekendophold.

Hvilket område er bedst at overnatte i, når jeg rejser til Opio?

Uanset om du rejser på egen hånd eller med familie og venner, får du her en oversigt over de områder med det største udvalg af ferieboliger til en længere ferie eller et weekendophold i Opio:

 • La Bocca: 689 ferieboliger
 • Den gamle by: 1.503 ferieboliger
 • Port of Nice: 1.595 ferieboliger
 • Haut de Cagnes: 115 ferieboliger
 • Pointe Croisette: 1.854 ferieboliger

Brug søgefeltet for at se udvalget af ledige ferielejligheder i andre bydele.

Hvad er de mest populære seværdigheder at overnatte i nærheden af på en rejse til Opio?

HomeAway tilbyder en lang række ferieboliger i nærheden af spændende seværdigheder i Opio. De mest populære seværdigheder, som HomeAways feriegæster overnatter i nærheden af, er:

 • Grande Bastide Golfklub: 15.524 feriehuse
 • Opio Valbonne Golfklub: 14.981 feriehuse
 • Nice, Frankrig: 12.822 feriehuse
 • Nice Havn: 12.853 feriehuse
 • Cannes Havn: 16.430 feriehuse

Der er også en lang række andre seværdigheder i Opio, som du kan finde en feriebolig i nærheden af på HomeAway. Brug søgefeltet for at se udvalget af ledige ferieboliger i nærheden af din foretrukne seværdighed.

Kan jeg leje ferielejligheder i Opio?

Ja, selvfølgelig. HomeAway tilbyder 5.897 ferielejligheder i Opio. Blandt andre populære typer af ferieboliger i Opio finder du:

 • Bungalower: 2.780 ferieboliger
 • Mobilehomes: 25 ferieboliger
 • Både: 10 ferieboliger

Men du kan også nyde et fantastisk ophold i en af de andre slags ferieboliger, herunder chateauer og mange andre.

Kan jeg finde en feriebolig med sauna i Opio?

Ja, du kan vælge din foretrukne feriebolig med sauna blandt vores 174 ferieboliger med sauna i Opio. Brug søgefeltet for at se udvalget af ledige ferieboliger.

  Rejs til rolige Opio

  Opdag Opios unikke charme med et ophold i et feriehjem. Denne imødekommende og afslappede by lokker besøgende til med sine golfmuligheder og sine restauranter. Området har så meget at byde på med populære seværdigheder som Musee International de la Parfumerie, Marineland Antibes og Chateau Grimaldi. Tænker du på at leje en feriebolig? De har ofte både et fuldt udstyret køkken, internetadgang og måske endda en pejs.

  Seværdigheder i og omkring Opio

  Er det første gang, du er i Opio, og leder du efter steder at se? Besøgende, der leder efter kulturelle oplevelser i nærheden, kan tage en tur til Chateau Grimaldi og Orthodox Cathedral eller tilbringe en interessant eftermiddag i Musee International de la Parfumerie eller Nice Kunstmuseum. Besøg stranden Juan-les-Pins Strand og det naturskønne område Parc du Château for rigtigt at nyde udendørslivet. Tag for eksempel en shoppingtur til La Croisette og Nice Étoile Shoppingcenter. Har du lyst til at se en kamp eller et arrangement? Husk at købe billet til Allianz Riviera. Området byder også på andre interessante steder, blandt andet Nice Havn, Opio Valbonne Golfklub og Grande Bastide Golfklub. Måske du også har lyst til at besøge andre populære steder i regionen som Marineland Antibes, Palais des Festivals et des Congrès eller Musee National Marc Chagall under dit ophold.