Hvor skal jeg overnatte nær Ipanema - Leblon (område), Rio de Janeiro?

Vores annoncer i 2018 tilbyder et stort udvalg af 557 ferieboliger nær Ipanema - Leblon (område). Fra 458 ferielejligheder til 3 bungalower – find unikke ferieboliger til et uforglemmeligt ophold med familie og venner nær Ipanema - Leblon (område).

Hvilket område er bedst at overnatte i, når jeg rejser til Ipanema - Leblon (område)?

Uanset om du rejser på egen hånd eller med familie og venner, får du her en oversigt over de områder med det største udvalg af ferieboliger til en længere ferie eller et weekendophold i Ipanema - Leblon (område):

 • Copacabana: 873 ferieboliger
 • Leblon: 159 ferieboliger
 • Santa Teresa: 128 ferieboliger
 • Gávea: 77 ferieboliger
 • Jacarepagua: 50 ferieboliger

Brug søgefeltet for at se udvalget af ledige ferielejligheder i andre bydele.

Hvad er de mest populære seværdigheder at overnatte i nærheden af på en rejse til Ipanema - Leblon (område)?

HomeAway tilbyder en lang række ferieboliger i nærheden af spændende seværdigheder i Ipanema - Leblon (område). De mest populære seværdigheder, som HomeAways feriegæster overnatter i nærheden af, er:

 • Forum Ipanema Shopping Mall: 1.538 feriehuse
 • H. Stern Museum: 1.539 feriehuse
 • Hippie Fair: 1.537 feriehuse
 • General Osorio Park: 1.538 feriehuse
 • Posto 9: 1.538 feriehuse

Der er også en lang række andre seværdigheder i Ipanema - Leblon (område), som du kan finde en feriebolig i nærheden af på HomeAway. Brug søgefeltet for at se udvalget af ledige ferieboliger i nærheden af din foretrukne seværdighed.

Kan jeg leje ferielejligheder i Ipanema - Leblon (område)?

Ja, selvfølgelig. HomeAway tilbyder 458 ferielejligheder i Ipanema - Leblon (område). Blandt andre populære typer af ferieboliger i Ipanema - Leblon (område) finder du:

 • Bungalower: 3 ferieboliger

Kan jeg finde en feriebolig med sauna i Ipanema - Leblon (område)?

Ja, du kan vælge din foretrukne feriebolig med sauna blandt vores 41 ferieboliger med sauna i Ipanema - Leblon (område). Brug søgefeltet for at se udvalget af ledige ferieboliger.

  Stranden i Ipanema - Leblon er klar til at blive udforsket

  Havet og strandene udgør en smuk baggrund for Ipanema - Leblon. Rejsende, der besøger denne naturskønneby, roser den for sine surfingmuligheder, sin sportsscene og sine danseaktiviteter. Området har så meget at byde på med populære seværdigheder som Kristusstatuen, Sukkertoppen og Rio de Janeiros Botaniske Have. Overvej en feriebolig til din næste ferie. Mange tilbyder både fuldt udstyret køkken og rummelig opholdsstue samt kabel- og satellit-TV og en DVD-afspiller til at underholde dig med, hvis du føler dig lidt doven.

  Seværdigheder i og omkring Ipanema - Leblon

  Er det første gang, du er i Ipanema - Leblon, og leder du efter steder at se? Besøgende, der leder efter kulturelle oplevelser i nærheden, kan tage en tur til Kristusstatuen og Arcos da Lapa eller tilbringe en interessant eftermiddag i Museum for Moderne Kunst eller Niterói Museum for Moderne Kunst. Hvis du trænger til lidt udendørsoplevelser, kan du nyde solen på Ipanema Strand og Arpoador Strand eller opleve den naturlige skønhed ved Nossa Senhora da Paz Plads og General Osorio Park. Planlægger du at se en kamp eller et arrangement? Husk at købe billet til Maracaná Stadion eller Praça da Apoteose. Besøg Sukkertoppen, Rio de Janeiros Botaniske Have og Parque Henrique Lage, hvis du vil udforsk nogle af regionens mest populære seværdigheder under dit ophold. Måske du også har lyst til at besøge andre populære steder i regionen som Catedral de São Sebastião do Rio de Janeiro, Nationalbiblioteket eller Santa Cruz Forta under dit ophold.