Hvor skal jeg overnatte nær Colorado, US?

Vores annoncer i 2018 tilbyder et stort udvalg af 24.330 ferieboliger nær Colorado. Fra 10.021 bungalower til 1.331 træhytter – du kan finde unikke ferieboliger til en uforglemmelig ferie eller et hyggeligt weekendophold med familie og venner. På HomeAway finder du det bedste sted at overnatte nær Colorado.

Hvilke destinationer er de mest populære i Colorado?

Der er mange skønne steder at besøge på en længere ferie eller et hurtigt weekendophold i Colorado. De mest populære destinationer blandt HomeAways feriegæster er:

 • Denver: 1.367 ferieboliger
 • Aspen: 1.898 ferieboliger
 • Boulder: 642 ferieboliger
 • Sweitzer Lake Park: 24 ferieboliger
 • Colorado Springs: 959 ferieboliger

HomeAway giver dig også mulighed for at udforske en række andre populære destinationer i Colorado! Brug søgefeltet for at se udvalget af ledige ferielejligheder på andre populære destinationer.

Hvilke større byer skal jeg opleve i Colorado?

Uanset om du rejser på egen hånd eller med familie og venner, får du her en oversigt over de byer i Colorado, der har det største udvalg af feriehuse til den perfekte storbyferie:

 • Denver: 1.367 feriehuse
 • Aspen: 1.898 feriehuse
 • Boulder: 642 feriehuse
 • Colorado Springs: 959 feriehuse
 • Breckenridge: 7.029 feriehuse

Brug søgefeltet for at se udvalget af ledige ferieboliger i andre byer.

Kan jeg finde en feriebolig, der er nem at komme til, når jeg rejser med fly til Colorado?

Ja, selvfølgelig. HomeAways udlejere tilbyder et stort udvalg af ferieboliger i nærheden af lufthavne. Blandt lufthavne med et stort udvalg af ferieboliger i Colorado finder du:

 • Pagosa Springs, CO (PGO-Stevens Field): 571 ferieboliger
 • Canon City, CO (CNE-Fremont County): 31 ferieboliger
 • Leadville, CO (LXV-Lake County): 352 ferieboliger

Brug søgefeltet for at se udvalget af ledige ferieboliger i nærheden af andre lufthavne.

Hvad er de mest populære seværdigheder at overnatte i nærheden af i Colorado?

HomeAway tilbyder en lang række ferieboliger i nærheden af spændende seværdigheder i Colorado. De mest populære seværdigheder, som HomeAways feriegæster besøger på en ferierejse eller et weekendophold, er:

 • Sweitzer Lake Park: 24 ferielejligheder
 • Denver , Colorado, USA: 1.231 ferielejligheder
 • Winter Park Skisportssted: 1.704 ferielejligheder
 • Telluride Skisportsområde: 1.288 ferielejligheder
 • Peak 7: 7.718 ferielejligheder

Der er også en lang række andre seværdigheder i Colorado, som du kan finde en feriebolig i nærheden af på HomeAway. Du skal bare skrive den ønskede destination i søgefeltet og finde det helt rigtige feriehus blandt udvalget.

Ferie i Colorado

Lej et skønt amerikansk feriehus eller en dejlig ferielejlighed i bjergstaten Colorado, der byder på skiferie om vinteren og vildmarksliv om sommeren, og landskabet minder om de gode gamle westernfilm. Nyd en kombineret familieferie og friluftsferie i Colorado fra en af de mange idylliske ferieboliger i staten eller tag familien med ind til én af Colorados storbyer og nyd det sprudlende kulturliv.

Colorados beliggenhed

Colorado med hovedbyen Denver ligger i Midtvesten og blev navngivet af de spanske opdagelsesrejsende i det 16. århundrede. Colorado betyder ”Den røde Farve” og henviser til vandets farve i floderne. Staten var oprindeligt tyndt befolket, men i 1859 brød guldfeberen ud i Colorado, og lykkejægerne strømmede til. I dag er Colorado et særdeles attraktivt sted for en aktiv ferie i USA, og mange lejer en feriebolig for at dyrke skisport, river rafting eller bare for at nyde udsigten til bjergkæden Rocky Mountains.

Seværdigheder i Colorado

Rocky Mountains strækker sig ned gennem Colorado, og bjergene dominerer statens smukke landskab med røde klippeformationer, krystalblå søer, hvide vandfald og grønne områder. En familieferie i en feriebolig bør gå forbi Colorados smukke nationalparker, hvor man bl.a. finder Mount Rushmore, og Denver, der bl.a. har flere kendte museer. Man bør også besøge den velbevarede guldgraverby, Cripple Creek, 70 kilometer sydvest for Colorado Springs.

Fritidsmuligheder i Colorado

Colorado - ”The Rockies” – har 54 bjergtoppe, der når op i 4.270 meter højde. I Colorado kan man tage en skiferie på kendte vintersportssteder som Aspen, Vail Valley, Crested Butte og Steamboat Springs. Om sommeren kan man fra sin feriebolig tage på river rafting på bl.a. Arkansas River. Colorado er også ideel til bjergvandring, vandreture, cykelture i kuperede terræner, golf i unikke omgivelser eller spektakulære togture gennem Colorados fabelagtige natur. Colorados storbyer har alle fantastiske shopping- og indkøbsmuligheder samt gode restauranter.