Hvor skal jeg overnatte nær Cabopino, ES?

Vores annoncer i 2019 tilbyder et stort udvalg af 3.838 ferieboliger nær Cabopino. Fra 2.483 Ferielejligheder til 2.423 Studios – du kan finde unikke ferieboliger til en uforglemmelig ferie eller et hyggeligt weekendophold med familie og venner. På HomeAway finder du det bedste sted at overnatte nær Cabopino.

Hvilke destinationer er de mest populære i Cabopino?

Der er mange skønne steder at besøge på en længere ferie eller et hurtigt weekendophold i Cabopino. De mest populære destinationer blandt HomeAways feriegæster er:

 • Málaga: 11.957 ferieboliger
 • Fuengirola: 4.916 ferieboliger
 • Benalmádena: 4.501 ferieboliger
 • Costa del Sol: 15.835 ferieboliger
 • Torremolinos: 5.340 ferieboliger

HomeAway giver dig også mulighed for at udforske en række andre populære destinationer i Cabopino! Brug søgefeltet for at se udvalget af ledige ferielejligheder på andre populære destinationer.

Hvilke større byer skal jeg opleve i Cabopino?

Uanset om du rejser på egen hånd eller med familie og venner, får du her en oversigt over de byer i Cabopino, der har det største udvalg af feriehuse til den perfekte storbyferie:

 • Málaga: 11.957 feriehuse
 • Fuengirola: 4.916 feriehuse
 • Torremolinos: 5.340 feriehuse
 • Benalmádena Costa: 5.510 feriehuse
 • Benalmádena: 4.501 feriehuse

Brug søgefeltet for at se udvalget af ledige ferieboliger i andre byer.

Hvad er de mest populære seværdigheder at overnatte i nærheden af i Cabopino?

HomeAway tilbyder en lang række ferieboliger i nærheden af spændende seværdigheder i Cabopino. De mest populære seværdigheder, som HomeAways feriegæster besøger på en ferierejse eller et weekendophold, er:

 • Puerto Banús Strand: 7.098 ferielejligheder
 • Costa del Sol-pladsen: 7.694 ferielejligheder
 • Torreblanca Strand: 8.158 ferielejligheder
 • Marbella-stranden: 5.347 ferielejligheder
 • Benalmádena Marina: 7.820 ferielejligheder

Der er også en lang række andre seværdigheder i Cabopino, som du kan finde en feriebolig i nærheden af på HomeAway. Du skal bare skrive den ønskede destination i søgefeltet og finde det helt rigtige feriehus blandt udvalget.

Ferie i Puerto Cabopino, Spanien

Puerto Cabopino ligger mellem Marbella og Fuengirola, og er lidt af et insider-tip på Spanien’s Costa de Sol. Det er lidt overraskende, at et feriested med en fantastisk strand, dejlig atmosfære og nogle af de bedste restauranter på denne del af Solkysten er forblevet så stille og roligt, men der findes stort set ingen hoteller i Puerto Cabopino, kun ferielejligheder og ferievillaer, der ligger smukt med udsigt til Middelhavet, omgivet af store, grønne områder og fyrretræer. 

Hvor kan man holde ferie i Puerto Cabopino, Spanien

Calahonda ligger kun få kilometer fra Puerto Cabopino og er særdeles populært hos englænderne, idet der her er store lukusus ferievillaer og alle de sportsfaciliteter man kan ønske sig.  Calahonda er, ligesom Puerto Cabopino, designet til en dejlig ferie i fredelige, idylliske omgivelser, med en stærk spansk indflydelse.  Mange holder golfferie i Calahonda, da der findes fire golfbaner i området og yderligere seks golfbaner indenfor en radius af 10 km. 

Puerto Cabopino har en yachthavn, der er forholdsvis lille, når man sammenligner med f.eks. Benalmadena og Puerto Banus. I Puerto Banus finder man de store luksusyachter og byen er præget af hyggelige gader og torve med exklusive boutiguer og restauranter.  Nattelivet i Puerto Panus er mondænt og pulserende. 

Ferieaktiviteter i Puerto Cabopino, Spanien

Den eneste bygning der dominerer kysten ved Puerto Cabopino er det befæstede udkigstårn, hvorfra man har en pragtfuld udsigt over kysten.  Det er et godt sted lige at orientere sig, når man ankommer til sin feriebolig i Puerto Cabopino.  Man kan se til Marbella og Gibraltar, og endda til Afrika.

Stranden er Puerto Cabopinos hovedattraktion.  Kunststige rev gør bugten børnesikker at svømme i og der er livredder-service ved stranden.  Der findes mange gode strandbarer, chiringitos, samt restauranter ved stranden ved Puerto Cabopino. 

Puerto Cabopino har en 18-huls golfbane i topklasse og det er nemt at bestille tid til en runde golf.  Ved stranden finder man alle de vandsportsfaciliteter man kan ønske sig, fra sejlads til kitesurfing, dykning til windsurfung.  Mange tager en udflugt fra havnen i Puerto Cabopino for at se delfiner.  Marbella ligger kun ca. 15 min. kørsel fra Puerto Cabopino og byder på mange gode restauranter, eksklusivt natteliv og shoppingmuligheder i topklasse. 

Vejret i Puerto Cabopino, Spanien

Caféerne og restauranterne er et fantastisk sted at sidde og nyde livet om sommeren.  Med gennemsnittemperaturer på omkring 30°C om sommeren og gennemsnitlige dagstemperaturer om vinteren på 20°C, kan man også nyde de mange golfbaner og ferielivet i Puerto Cabopino udenfor sommersæsonen.

Billige flybilletter til Puerto Cabopino, Spanien

Malaga lufthavn (AGP) ligger ca. 40 km fra ferieboligerne i Puerto Cabopino. Der er mange billige flybilletter at få til Malaga. Sammenlign priser og find gode tilbud gennem en af de mange søgemaskiner på nettet. Man kan vælge at leje en bil, eller benytte de mange tilbud om transport fra lufthavnen til ferieboligen.

Udforsk destinationer i området omkring Cabopino

Málaga
11.957 ferieboliger
Fuengirola
4.916 ferieboliger
Torremolinos
5.340 ferieboliger
Benalmádena Costa
5.510 ferieboliger
Benalmádena
4.501 ferieboliger
Mijas
5.966 ferieboliger
Estepona
4.206 ferieboliger
Benahavis
3.104 ferieboliger
Alhaurin de la Torre
4.128 ferieboliger
Ronda
660 ferieboliger
Coin
2.796 ferieboliger
Alhaurin el Grande
2.669 ferieboliger
Arroyo de la Miel
3.354 ferieboliger
Monda
4.137 ferieboliger
Istán
3.524 ferieboliger
Tolox
1.563 ferieboliger
La Capellania
4.240 ferieboliger
Casarabonela
462 ferieboliger
Cártama
4.799 ferieboliger
Ojén
8.605 ferieboliger