Hvor skal jeg overnatte nær Schladming, Schladming?

Vores annoncer i 2019 tilbyder et stort udvalg af 174 ferieboliger nær Schladming. Fra 108 Ferielejligheder til 108 Studios – du kan finde unikke ferieboliger til en uforglemmelig ferie eller et hyggeligt weekendophold med familie og venner. På HomeAway finder du det bedste sted at overnatte nær Schladming.

Hvad er de mest populære seværdigheder at overnatte i nærheden af på en rejse til Schladming?

HomeAway tilbyder en lang række ferieboliger i nærheden af spændende seværdigheder i Schladming. De mest populære seværdigheder, som HomeAways feriegæster overnatter i nærheden af, er:

 • Planai-Hochwurzen Kabinelift: 1.464 feriehuse
 • Rohrmoos I Skilift: 1.527 feriehuse
 • Golden Jet 1 Skilift: 1.530 feriehuse
 • Hauptplatz: 1.525 feriehuse
 • SSB Fastenbergbahn (6er Sesselbahn): 1.424 feriehuse

Der er også en lang række andre seværdigheder i Schladming, som du kan finde en feriebolig i nærheden af på HomeAway. Brug søgefeltet for at se udvalget af ledige ferieboliger i nærheden af din foretrukne seværdighed.

Kan jeg leje Ferielejligheder i Schladming?

Ja, selvfølgelig. HomeAway tilbyder 108 Ferielejligheder i Schladming. Blandt andre populære typer af ferieboliger i Schladming finder du:

 • Studios: 108 ferieboliger
 • Feriehuse: 40 ferieboliger
 • Villaer: 10 ferieboliger

Men du kan også nyde et fantastisk ophold i en af de andre slags ferieboliger, herunder Sommerhuse og mange andre.

Kan jeg finde en feriebolig med pool i Schladming?

Ja, du kan vælge din foretrukne feriebolig med pool blandt vores 12 ferieboliger med pool i Schladming. Brug søgefeltet for at se udvalget af ledige ferieboliger.

  Skiferie i chalet i Schladming

  Pak kufferten, og tag på ferie blandt billedskønne alper, sjove aktiviteter og dale, så langt øjet rækker.

  I midten af Østrig finder du en lille by ved navn Schladming i regionen Steiermark, som er omkranset af populære skisportssteder og aktiviteter til både børn og voksne. Schladming bliver besøgt året rundt, uanset om det sner eller er sommertemperaturer udenfor, da området appellerer til næsten alle slags turister, der enten ønsker at slappe af i frodige omgivelser eller gerne vil have pulsen op og køre på ved at stå på ski ned af en af de mange pister.

  Sådan kommer du til din apartment i Schladming

  Den hurtigste vej til Schladming er via Salzburg, imens den billigste ofte er via München. Da der går flere direkte fly til München end Salzburg, er det værd at overveje denne rute, da du på den måde slipper for mellemlandinger på vej derned. Til gengæld tager turen fra München til Schladming cirka dobbelt så lang tid som fra Salzburg, så der er flere fordele og ulemper ved begge metoder.

  Uanset hvad du vælger, har du i både Salzburg og München mulighed for at blive kørt direkte til din feriebolig i Schladming ved hjælp af en af de mange rejsebureauer, som dagligt transporterer gæster til de forskellige skisportssteder i området. Book din transport til Schladming hjemmefra, hvis du vil undgå at skulle gøre det i lufthavnen.

  Du har også mulighed for at leje en bil og GPS i både Salzburg og München, så du selv kan køre frem til din destination. Leje af bil er et solidt valg, hvis du ønsker at udforske de mange landsbyer rundt omkring i dalen samt besøge en af de større byer i landet.

  Aktiviteter i sneen ved din ferielejlighed i Schladming

  Træd ned i skiene, eller hop på dit snowboard og efterlad friske spor bag dig, imens du glider ned af Schladmings-områdets perfekte bakker, der bliver vedligeholdt af en hel hær af snekanoner, så sneen altid er lækker at køre på.

  Når du lejer chalet i Scladming, har du nemlig adgang til det enorme skisportsområdet ”Ski amadé”, som har mere end 230 kilometer af pister! Og da mange af pisterne ligger i forlængelse af hinanden, kan du køre på ski hele dagen rundt imellem bjergene Hauser Kaibling, Planai, Hochwurzen og Reiteralm, uden at skulle ned i dalen en eneste gang.

  For familier, der ønsker at stå på ski sammen, er der på det nærliggende bjerg Riesneralm oprettet forskellige børnepister, hvor de små kan lære at stå på ski i trygge omgivelser. Riesneralm er kendt som det bedste skiområde for børn i hele landet og er fordelt på over 5 hektarer. Her kan små nybegyndere og øvede børn – samt voksne, som ikke før har stået på ski – lære alt hvad de behøver, for at få en sjov dag i sneen.

  Ønsker du at prøve en noget anderledes skioplevelse, kan du tæt på din apartment i Schladming deltage i ”Night Skiing”, som foregår på flere forskellige pister, efter solen er gået ned. Ruterne bliver om aftenen oplyst af en speciel, orange belysning, der resulterer i en hel unik atmosfære og oplevelse. I samme område kan du også prøve noget så sjovt som kælkning ned af en 7 kilometer lang bane, om dagen eller aftenen alt efter hvad du foretrækker.

  Begivenhedsrige udflugter på din ferie i Schladming

  Cirka et kvarters kørsel fra din lejlighed i Schladming finder du Østrigs største klatrepark Gröbminder Land. klatreparken ligger i et skovområde ved foden af bjerget Stoderzinken og er udstyret med ikke mindre end 18 forskellige baner, fordelt på mange forskellige niveauer. Nogle af banerne er bygget imellem 2 til 15 meters højde, hvorfra du kan svæve fra den ene trætop til den anden ved hjælp af de sikre glidebaner.

  I Gröbminder Land får også børnene mulighed for at teste deres evner inden for klatring, balance og udholdenhed, og klatreparken har selvfølgelig dygtige instruktører, som sørger for at sikkerheden er i top, og er altid klar til at besvare eventuelle spørgsmål du måtte have.

  Fra klatreparken kan du tage tilbage mod Schladming og opleve en af de bedste panoramaudsigter i Alperne oppefra platformen Dachstein Sky Walk, der fungerer som en stor altan ud over de omkringliggende bjerge. Dachstein Sky Walk ligger ikke langt fra din chalet i Schladming og er en af de bedste steder i området at tage billeder fra, hvis du ønsker at dele dine oplevelser med venner og familie hjemme i Danmark.

  Når du har absorberet den fænomenale udsigt, kan du besøge det lokale Dachstein Ice Palace, som er åbent året rundt, i al slags vejr. Paladset er udstyret med forskellige værelser, såsom tronsalen og krystalkatedralen, hvor du kan se forskellige dyre- og menneskeskulpturer skabt af is. Indgangssøjlerne er speciallavede af kinesiske isskulptører og er også et syn, du ikke bør gå glip af.

  Sommerferie ved din feriebolig i Schladming

  Om sommeren forvandler Schladming sig til et eventyrland med frodige dale og klare søer med krystalblåt vand. I stedet for ski og snowboards vil du opleve familier på mountainbikes, ægtepar på gåture langs de mange naturstier, og legende børn på en af de mange legepladser i området.

  For børnefamilier er der ved din ferielejlighed i Schladming spændende sløjdværksteder, hvor børn og voksne kan lave sjove træfigurer, underholdende gokartbaner, samt Hopsiland, som er et udendørs aktivitetsområde for familier og barnlige sjæle, udstyret med legepladser, klatrestativer, og mange andre aktiviteter, der garanterer en sjov ferie for hele familien.

  Er børneslaraffenlandet ikke noget for dig, kan du istedet nyde et spil golf ved golfklubberne Dachstein Tauern eller Schloss Pichlarn, som er nogle af de smukkeste golfbaner i hele Østrig. Følg op på golfturen med en bid mad på en af Schladmings kroer eller restauranter, hvor du kan nyde en af de mange lækre græskarspecialiteter, der er yderst populære i Steiermark-regionen, suppleret med et glas Schilcher, som er en meget tør, lokal rosé.