Hvor skal jeg overnatte nær Cardona, ES?

Vores annoncer i 2018 tilbyder et stort udvalg af 154 ferieboliger nær Cardona. Fra 46 bungalower til 8 ferielejligheder – du kan finde unikke ferieboliger til et uforglemmeligt ophold med familie og venner. På HomeAway finder du det bedste sted at overnatte nær Cardona på en længere ferie eller et hyggeligt weekendophold.

Hvad er de mest populære seværdigheder at overnatte i nærheden af på en rejse til Cardona?

HomeAway tilbyder en lang række ferieboliger i nærheden af spændende seværdigheder i Cardona. De mest populære seværdigheder, som HomeAways feriegæster overnatter i nærheden af, er:

 • Sant Vicente-kirken: 354 feriehuse
 • El Parque Cultural de la Montana de Sal: 360 feriehuse
 • Cardona, Spanien: 355 feriehuse
 • Port del Comte-skisportsresort: 376 feriehuse
 • Solsonas stifts- og regionsmuseum: 347 feriehuse

Der er også en lang række andre seværdigheder i Cardona, som du kan finde en feriebolig i nærheden af på HomeAway. Brug søgefeltet for at se udvalget af ledige ferieboliger i nærheden af din foretrukne seværdighed.

Kan jeg leje bungalower i Cardona?

Ja, selvfølgelig. HomeAway tilbyder 46 bungalower i Cardona. Blandt andre populære typer af ferieboliger i Cardona finder du:

 • Ferielejligheder: 8 ferieboliger
 • Chateauer: 2 ferieboliger

Kan jeg finde en feriebolig med sauna i Cardona?

Ja, du kan vælge din foretrukne feriebolig med sauna blandt vores 2 ferieboliger med sauna i Cardona. Brug søgefeltet for at se udvalget af ledige ferieboliger.

  Udforsk den smukke kulisse, bjergene udgør i Cardona

  Områdets historiske seværdigheder og kultur er blot nogle af grundene til at nyde en ferie i Cardona. Rejsende, der besøger denne afslappede by, roser den for sine restauranter, sin udsigt over bjergene og sine muligheder for at tage på udflugter. Mange af vores ferieboliger har både udendørs areal, separat spiseplads og fuldt udstyret køkken, så du kan lave lækre hjemmelavede måltider.

  Oplevelser og attraktioner i og omkring Cardona

  Håber du på at finde ting at lave i området? Selvom det kan være fristende at blive i din hyggelige feriebolig hele dagen, så tag et smut ud, og oplev alt, hvad Cardona har at byde på. Her er nogle af de mest populære attraktioner, som ligger højst 50 km fra bymidten:

  • Ribera Salada-golfklubben (24,7 km)
  • Port del Comte-skisportsresort (30,7 km)