Find det bedste sted i Ho Chi Minh by

Hvor skal jeg overnatte nær Ho Chi Minh by, VN?

Vores annoncer i 2018 tilbyder et stort udvalg af 961 ferieboliger nær Ho Chi Minh by. Fra 804 ferielejligheder til 100 bungalower – du kan finde unikke ferieboliger til en uforglemmelig ferie eller et hyggeligt weekendophold med familie og venner. På HomeAway finder du det bedste sted at overnatte nær Ho Chi Minh by.

Hvad er de mest populære seværdigheder at overnatte i nærheden af på en rejse til Ho Chi Minh by?

HomeAway tilbyder en lang række ferieboliger i nærheden af spændende seværdigheder i Ho Chi Minh by. De mest populære seværdigheder, som HomeAways feriegæster overnatter i nærheden af, er:

 • Saigon Tax Trade Center: 844 feriehuse
 • Saigon Station: 621 feriehuse
 • Làng Nướng: 621 feriehuse
 • BMC-Hưng Long: 697 feriehuse
 • Hotel Equatorial Ho Chi Minh City: 845 feriehuse

Der er også en lang række andre seværdigheder i Ho Chi Minh by, som du kan finde en feriebolig i nærheden af på HomeAway. Brug søgefeltet for at se udvalget af ledige ferieboliger i nærheden af din foretrukne seværdighed.

Kan jeg leje ferielejligheder i Ho Chi Minh by?

Ja, selvfølgelig. HomeAway tilbyder 804 ferielejligheder i Ho Chi Minh by. Blandt andre populære typer af ferieboliger i Ho Chi Minh by finder du:

 • Bungalower: 100 ferieboliger

Kan jeg finde en feriebolig med sauna i Ho Chi Minh by?

Ja, du kan vælge din foretrukne feriebolig med sauna blandt vores 3 ferieboliger med sauna i Ho Chi Minh by. Brug søgefeltet for at se udvalget af ledige ferieboliger.

  Derfor elsker rejsende at besøge urbane Ho Chi Minh Municipality

  Kom og oplev Ho Chi Minh Municipality, som blandt andet byder på et slot, templer og ruiner. Denne naturskønne og kosmopolitiske by er velkendt for sine blomster, sine monumenter og sine kaffebarer. En feriebolig kan hjælpe med at fuldende dit ophold, og mange ferieboliger har både køkken og vaskemaskine.

  Seværdigheder i og omkring Ho Chi Minh Municipality

  Er det første gang, du besøger Ho Chi Minh Municipality, og er du på jagt efter oplevelser? Gå ikke glip af vartegn som Ánh Sao Bro og Cho Quan Kirke samt unikke kulturelle højdepunkter som Museum for Fin Kunst og Operahuset. Hvis det er udendørsoplevelser, der står på dagsordenen, kan du for eksempel nyde den smukke natur i 23. september-parken, Tao Dan Park og Saigon-floden. Mens du er i byen kan du også besøge Mariamman-templet, Museet for Ho Chi Minh-byen eller Ton Duc Thang Museum.