Destinationsguide

Derfor elsker rejsende at besøge rolige Strawberry

Floden, skovene og søen udgør den perfekte kulisse for din feriebolig i Strawberry. Denne afslappede og naturskønne by er kendt for sine muligheder for skiløb, sine muligheder for at fiske og sine kaffebarer. Hvorfor ikke overveje en feriebolig til din familieferie, dit romantiske ophold eller din tur med vennerne? Mange ferieboliger har både fuldt udstyret køkken og vaskemuligheder.

Aktiviteter

Oplevelser og attraktioner i Strawberry

Er du på jagt efter ting at se i byen? Tag en pause fra din hyggelige feriebolig, og oplev alt, som gør Strawberry til en helt særlig destination. Her er nogle af de største attraktioner, som ligger højst 50 km fra bymidten:

  • Dodge Ridge Ski Resort (5,9 km)
  • Leland Snowplay (6,6 km)
  • Sequoia Woods Country Club og Golfbane (27,4 km)
Naturseværdigheder

Oplev de naturskønne seværdigheder i Strawberry

Uanset om du er vild med nye aktiviteter eller bare vil nyde omgivelserne, kan du være sikker på at finde de perfekte omgivelser til din ferie i Strawberry. Her er nogle få af områdets mest imponerende attraktioner, som alle ligger mindre en 50 km fra byens centrum:

  • Calaveras Big Trees statspark (26,8 km)
  • Pinecrest Lake (2,8 km)
  • Spicer Meadow Reservoir (24,5 km)

Hvor skal jeg overnatte nær Strawberry, CA, US?

Vores annoncer i 2019 tilbyder et stort udvalg af 151 ferieboliger nær Strawberry. Fra 113 Træhytter til 32 Feriehuse – du kan finde unikke ferieboliger til et uforglemmeligt ophold med familie og venner. På HomeAway finder du det bedste sted at overnatte nær Strawberry på en længere ferie eller et hyggeligt weekendophold.

Kan jeg leje Træhytter i Strawberry?

Ja, selvfølgelig. HomeAway tilbyder 113 Træhytter i Strawberry. Blandt andre populære typer af ferieboliger i Strawberry finder du:

  • Feriehuse: 32 ferieboliger
  • Ferielejligheder: 2 ferieboliger
  • Sommerhuse: 113 ferieboliger

Men du kan også nyde et fantastisk ophold i en af de andre slags ferieboliger, herunder Bungalower og mange andre.

Kan jeg finde en feriebolig med pool i Strawberry?

Ja, du kan vælge din foretrukne feriebolig med pool blandt vores 26 ferieboliger med pool i Strawberry. Brug søgefeltet for at se udvalget af ledige ferieboliger.