Find det bedste sted i Nendaz

Hvor skal jeg overnatte nær Nendaz, CH?

Vores annoncer i 2018 tilbyder et stort udvalg af 2.081 ferieboliger nær Nendaz. Fra 1.426 ferielejligheder til 294 bungalower – du kan finde unikke ferieboliger til en uforglemmelig ferie eller et hyggeligt weekendophold med familie og venner. På HomeAway finder du det bedste sted at overnatte nær Nendaz.

Hvad er de mest populære seværdigheder at overnatte i nærheden af på en rejse til Nendaz?

HomeAway tilbyder en lang række ferieboliger i nærheden af spændende seværdigheder i Nendaz. De mest populære seværdigheder, som HomeAways feriegæster overnatter i nærheden af, er:

 • Siviez Skilift: 2.564 feriehuse
 • Fort-bjerget: 2.287 feriehuse
 • Novelli Skilift: 2.559 feriehuse
 • Le Chaux 2 Skilift: 2.419 feriehuse
 • Tortin Skilift: 2.564 feriehuse

Der er også en lang række andre seværdigheder i Nendaz, som du kan finde en feriebolig i nærheden af på HomeAway. Brug søgefeltet for at se udvalget af ledige ferieboliger i nærheden af din foretrukne seværdighed.

Kan jeg leje ferielejligheder i Nendaz?

Ja, selvfølgelig. HomeAway tilbyder 1.426 ferielejligheder i Nendaz. Blandt andre populære typer af ferieboliger i Nendaz finder du:

 • Bungalower: 294 ferieboliger

Kan jeg finde en feriebolig med anbefales til familier i Nendaz?

Ja, du kan vælge din foretrukne feriebolig med anbefales til familier blandt vores 189 ferieboliger med anbefales til familier i Nendaz. Brug søgefeltet for at se udvalget af ledige ferieboliger.

  Nyd bjergene i Nendaz

  Bjergene og andre udendørs omgivelser skaber en indbydende atmosfære i Nendaz. Denne imødekommende og afslappede by er anerkendt for sine muligheder for skiløb, sine spamuligheder and sine barer. Uanset om du planlægger en familieferie, en tur med vennerne eller et romantisk ophold er en feriebolig værd at overveje. Mange ferieboliger har både fuldt udstyret køkken og separat spiseplads.

  Seværdigheder i og omkring Nendaz

  Har du lidt tid til overs og søger efter oplevelser omkring Nendaz? Besøg de grønne områder Fort-bjerget, Moiry Søeb og Peak Walk for rigtigt at nyde udendørslivet. Vinterentusiaster kan både besøge Novelli Skilift, Siviez Skilift og Tortin Skilift i byen. Området byder også på andre interessante steder, blandt andet Tracouet Gondolplads, Thyon TVT og Veysonnaz Kabelbane. Four Valleys Ski Område og De schweiziske alper er blot nogle af seværdigheder, du kan besøge under dit ophold.Hvorfor ikke også tilføje Les Etablons Skilift, Verbier Golfklub eller La Tournelle Skilift til din liste?