AsyncDestinationUrgency
AsyncDestinationInfographic
AsyncDestinationInfographic
AsyncDestinationInfographic
AsyncDestinationInfographic
AsyncExploreBookEnjoy
AsyncExploreBookEnjoy
AsyncExploreBookEnjoy
Destinationsguide

Besøg den historiske by Celle

Kom og oplev Celle, som blandt andet byder på historiske seværdigheder, museer og monumenter. Byen tiltrækker mange besøgende med sine haver, sin underholdningsscene og sine muligheder for at tage på udflugter. Hvorfor ikke overveje en feriebolig til din familieferie, dit romantiske ophold eller din tur med vennerne? Mange ferieboliger har både fuldt udstyret køkken og vaskemuligheder.

Naturseværdigheder

Udforsk de naturskønne omgivelser i Celle

Uanset om du er på jagt efter spændende udendørs aktiviteter eller bare vil bruge lidt tid på at nyde omgivelserne, er Celle et fantastisk sted at nyde naturen. Dette er nogle få af områdets mest utrolige seværdigheder, som alle ligger mindre en 50 km fra byens centrum:

  • Französischer Garten (0,5 km)
  • Altwarmbuechener-søen (26,5 km)
  • Silbersee (30,7 km)
Transport

Sådan kommer du til og omkring i Celle

Den nærmeste lufthavn ligger i Hannover (HAJ), 31,6 km fra bymidten.

Hvis du hellere vil tage toget, så tag til Celle Station, som er hovedstationen.

Hvor skal jeg overnatte nær Celle, DE?

Vores annoncer i 2020 tilbyder et stort udvalg af 94 ferieboliger nær Celle. Fra 58 Ferielejligheder til 32 Feriehuse – du kan finde unikke ferieboliger til et uforglemmeligt ophold med familie og venner. På HomeAway finder du det bedste sted at overnatte nær Celle på en længere ferie eller et hyggeligt weekendophold.

Kan jeg leje Ferielejligheder i Celle?

Ja, selvfølgelig. HomeAway tilbyder 58 Ferielejligheder i Celle. Blandt andre populære typer af ferieboliger i Celle finder du:

  • Feriehuse: 32 ferieboliger
  • Studios: 57 ferieboliger

Kan jeg finde en feriebolig med pool i Celle?

Ja, du kan vælge din foretrukne feriebolig med pool blandt vores 2 ferieboliger med pool i Celle. Brug søgefeltet for at se udvalget af ledige ferieboliger.