Find det bedste sted i Perimeter Center

Hvor skal jeg overnatte nær Perimeter Center, Sandy Springs?

Vores annoncer i 2018 tilbyder et stort udvalg af 13 ferieboliger nær Perimeter Center. Fra 6 ferielejligheder til 5 bungalower – du kan finde unikke ferieboliger til en uforglemmelig ferie eller et hyggeligt weekendophold med familie og venner. På HomeAway finder du det bedste sted at overnatte nær Perimeter Center.

Hvilket område er bedst at overnatte i, når jeg rejser til Perimeter Center?

Uanset om du rejser på egen hånd eller med familie og venner, får du her en oversigt over de områder med det største udvalg af ferieboliger til en længere ferie eller et weekendophold i Perimeter Center:

 • Southwestern: 394 ferieboliger
 • Northwestern: 130 ferieboliger
 • Buckhead: 170 ferieboliger
 • North Brookhaven: 23 ferieboliger
 • Cumberland: 24 ferieboliger

Brug søgefeltet for at se udvalget af ledige ferielejligheder i andre bydele.

Hvad er de mest populære seværdigheder at overnatte i nærheden af på en rejse til Perimeter Center?

HomeAway tilbyder en lang række ferieboliger i nærheden af spændende seværdigheder i Perimeter Center. De mest populære seværdigheder, som HomeAways feriegæster overnatter i nærheden af, er:

 • Perimeter Mall: 1.058 feriehuse
 • American Intercontinental University: 1.040 feriehuse
 • Art Institute of Atlanta: 1.036 feriehuse
 • Stone Mountain Park: 970 feriehuse
 • Atlanta Peachtree Station: 1.124 feriehuse

Der er også en lang række andre seværdigheder i Perimeter Center, som du kan finde en feriebolig i nærheden af på HomeAway. Brug søgefeltet for at se udvalget af ledige ferieboliger i nærheden af din foretrukne seværdighed.

Kan jeg leje ferielejligheder i Perimeter Center?

Ja, selvfølgelig. HomeAway tilbyder 6 ferielejligheder i Perimeter Center. Blandt andre populære typer af ferieboliger i Perimeter Center finder du:

 • Bungalower: 5 ferieboliger

Kan jeg finde en feriebolig med anbefales til familier i Perimeter Center?

Ja, du kan vælge din foretrukne feriebolig med anbefales til familier blandt vores 4 ferieboliger med anbefales til familier i Perimeter Center. Brug søgefeltet for at se udvalget af ledige ferieboliger.

  Lad dig lokke af livlige Perimeter Center

  Tag en ferie til Perimeter Center, og nyd områdets underholdning, livemusik og sportsbegivenheder. Denne imødekommende og familievenlige by er velkendt for sine indkøbsmuligheder, sine restauranter og sine barer. Området har så meget at byde på med populære seværdigheder som Centennial Olympic Park, Zoo Atlanta og Stone Mountain. Hvorfor ikke overveje en feriebolig til din familieferie, dit romantiske ophold eller din tur med vennerne? Mange ferieboliger tilbyder både god plads samt køkken og internetadgang.

  Seværdigheder i og omkring Perimeter Center

  Er det første gang, du er i Perimeter Center, og leder du efter steder at se? Tag børnene med og udforsk Zoo Atlanta, World of Coca Cola og Georgia Aquarium. Besøgene, der leder efter nærliggende kulturelle oplevelser, kan tilbringe en interessant eftermiddag med at udforske Jimmy Carter Library and Museum, Anne Frank in the World Exhibit eller Georgia Shakespeare at Oglethorpe University. Oplev udendørslivet og de skønne grønne områder Centennial Olympic Park og Stone Mountain. Du kan tage en shoppingtur til Perimeter Mall, Phipps Plaza og Lenox Square. Planlægger du at se en kamp eller et arrangement? Husk at købe billet til Philips Arena eller RE-MAX Greater Atlanta Stadion. Hvorfor ikke også opleve mere af området med besøg til Stone Mountain Park, Art Institute of Atlanta eller American Intercontinental University?