Destinationsguide

Find den perfekte feriebolig til dit ophold i Torino

Opdag Torinos unikke charme med et ophold i et feriehjem. Denne by er et trækplaster for mange med sine muligheder for skiløb. Med en feriebolig får du et hjem væk fra hjemmet, og mange ferieboliger har både fuldt udstyret køkken og udendørsgrill, hvis du skulle få lyst til lidt hjemmelavet mad.

Naturseværdigheder

Oplev de naturskønne seværdigheder i Torino

Uanset om du er på jagt efter eventyr eller bare vil nyde omgivelserne, er Torino et fantastisk sted at nyde naturen. Her er nogle af områdets mest utrolige seværdigheder, som alle ligger mindre en 50 km fra byens centrum:

  • Agers Falls (9,6 km)
  • Pixley Falls State Park (28,4 km)
Transport

Transportmuligheder til og omkring Torino

Flyv til Rome, New York (RME-Griffiss Internationale Lufthavn), som er den nærmeste lufthavn og som ligger 47,5 km fra byens centrum.

Hvor skal jeg overnatte nær Torino, NY, US?

Vores annoncer i 2019 tilbyder et stort udvalg af 29 ferieboliger nær Torino. Fra 7 Feriehuse til 19 Træhytter – du kan finde unikke ferieboliger til et uforglemmeligt ophold med familie og venner. På HomeAway finder du det bedste sted at overnatte nær Torino på en længere ferie eller et hyggeligt weekendophold.

Hvad er de mest populære seværdigheder at overnatte i nærheden af på en rejse til Torino?

HomeAway tilbyder en lang række ferieboliger i nærheden af spændende seværdigheder i Torino. De mest populære seværdigheder, som HomeAways feriegæster overnatter i nærheden af, er:

  • Snow Ridge Ski Area: 56 feriehuse
  • Agers Falls: 89 feriehuse
  • The Boonville Black River Canal Museum: 60 feriehuse
  • Pixley Falls State Park: 44 feriehuse
  • Constable Hall: 55 feriehuse

Der er også en lang række andre seværdigheder i Torino, som du kan finde en feriebolig i nærheden af på HomeAway. Brug søgefeltet for at se udvalget af ledige ferieboliger i nærheden af din foretrukne seværdighed.

Kan jeg leje Feriehuse i Torino?

Ja, selvfølgelig. HomeAway tilbyder 7 Feriehuse i Torino. Blandt andre populære typer af ferieboliger i Torino finder du:

  • Træhytter: 19 ferieboliger
  • Sommerhuse: 19 ferieboliger
  • Bungalower: 19 ferieboliger

Men du kan også nyde et fantastisk ophold i en af de andre slags ferieboliger, herunder Hytter og mange andre.

Kan jeg finde en feriebolig med internet/wi-fi i Torino?

Ja, du kan vælge din foretrukne feriebolig med internet/wi-fi blandt vores 19 ferieboliger med internet/wi-fi i Torino. Brug søgefeltet for at se udvalget af ledige ferieboliger.