Hvor skal jeg overnatte nær Cagnes-sur-Mer, FR?

Vores annoncer i 2018 tilbyder et stort udvalg af 10.733 ferieboliger nær Cagnes-sur-Mer. Fra 7.631 Ferielejligheder til 2.427 Bungalower – find unikke ferieboliger til et uforglemmeligt ophold med familie og venner nær Cagnes-sur-Mer.

Hvilket område er bedst at overnatte i, når jeg rejser til Cagnes-sur-Mer?

Uanset om du rejser på egen hånd eller med familie og venner, får du her en oversigt over de områder med det største udvalg af ferieboliger til en længere ferie eller et weekendophold i Cagnes-sur-Mer:

 • Haut de Cagnes: 114 ferieboliger
 • La Bocca: 665 ferieboliger
 • Den gamle by: 1.503 ferieboliger
 • Port of Nice: 1.537 ferieboliger
 • Pointe Croisette: 1.856 ferieboliger

Brug søgefeltet for at se udvalget af ledige ferielejligheder i andre bydele.

Hvad er de mest populære seværdigheder at overnatte i nærheden af på en rejse til Cagnes-sur-Mer?

HomeAway tilbyder en lang række ferieboliger i nærheden af spændende seværdigheder i Cagnes-sur-Mer. De mest populære seværdigheder, som HomeAways feriegæster overnatter i nærheden af, er:

 • Cagnes-sur-Mer, Frankrig: 13.529 feriehuse
 • Polygone Riviera: 13.560 feriehuse
 • Hippodrome-de-la-Côte-d'Azur Station: 13.573 feriehuse
 • Cagnes sur Mer Station: 13.634 feriehuse
 • Cros-de-Cagnes Station: 13.759 feriehuse

Der er også en lang række andre seværdigheder i Cagnes-sur-Mer, som du kan finde en feriebolig i nærheden af på HomeAway. Brug søgefeltet for at se udvalget af ledige ferieboliger i nærheden af din foretrukne seværdighed.

Kan jeg leje Ferielejligheder i Cagnes-sur-Mer?

Ja, selvfølgelig. HomeAway tilbyder 7.631 Ferielejligheder i Cagnes-sur-Mer. Blandt andre populære typer af ferieboliger i Cagnes-sur-Mer finder du:

 • Bungalower: 2.427 ferieboliger
 • Husbåde: 9 ferieboliger
 • Hytter: 4 ferieboliger

Men du kan også nyde et fantastisk ophold i en af de andre slags ferieboliger, herunder Chateauer og mange andre.

Kan jeg leje ferieboliger strand i Cagnes-sur-Mer?

Ja, HomeAway har 4.593 ferieboliger strand i Cagnes-sur-Mer. Du har også mange andre muligheder i Cagnes-sur-Mer, for eksempel:

 • Ferieboliger Golfbane: 4.315 ferieboliger
 • Ferieboliger I centrum: 3.515 ferieboliger
 • Ferieboliger Landsby: 1.723 ferieboliger

Brug søgefeltet for at se udvalget af ferieboliger.

Kan jeg finde en feriebolig med pool i Cagnes-sur-Mer?

Ja, du kan vælge din foretrukne feriebolig med pool blandt vores 2.106 ferieboliger med pool i Cagnes-sur-Mer. Brug søgefeltet for at se udvalget af ledige ferieboliger.

  Sydfransk ferie i villa i Cagnes-sur-Mer

  Cagnes-sur-Mer er både en hyggelig by og et dejligt solskinsområde, som befinder sig i hjertet af Den Franske Riviera, imellem byerne Cannes og Nice. Med den unikke middelalderlandsby Haut-de-Cagnes, og slottet Château Grimaldi, formår Cagnes-sur-Mer at kombinere en lang og spændende historie med moderne faciliteter og spændende aktiviteter til de besøgende.

  Dit feriehus i Cagnes-sur-Mer ligger i en by, som igennem tiden har haft ejere fra rundt omkring i verden. For eksempel blev det gamle slot på højen af Cagnes-sur-Mer først beboet af keltere og senere af romere, og fra det 17. århundrede blev Cagnes-sur-Mer set som et grænseområde imellem Frankrig og flere uafhængige stater og var derfor involveret i mange Europæiske krige.

  Området omkring din ferielejlighed i Cagnes-sur-Mer er i dag omringet af spændende seværdigheder og aktiviteter for både børn og voksne – året rundt. Du kan for eksempel tage en bus fra lufthavnen til Mercantour, som er et grønt naturreservat i sommerhalvåret og et populært skisportsområde i de koldere måneder.

  Når du vil ned til din villa i Cagnes-sur-Mer har du to muligheder. Du kan enten tage bilen fra Danmark, og opleve det smukke franske landskab på vejen eller hoppe på et direkte fly, som flere gange om ugen letter fra København. Fra lufthavnen går der busser og taxaer til selve Cagnes-sur-Mer, der ligger blot 5 minutter fra terminalen. Biludlejning er også muligt, hvis du for eksempel ønsker at køre en kort tur til den Italienske grænse, som du finder blot 50 kilometer fra lufthavnen.

  Oplev strandene på Den Franske Riviera fra din feriebolig i Cagnes-sur-Mer

  En tur til Sydfrankrig er ikke komplet uden en strandtur eller to, og når du stiger af flyet i Nice, er du allerede tæt på en strand, da byen ligger helt ud til Rivieraen. Begiv dig ud på en gåtur fra lufthavnen, eller tag en taxa mod den smukke Parc du Mont Boron, og du vil støde på en strand ved navn La Reserve. Her samles de lokale til afslapning og badning på de bløde, hvide sand, og det er her, du kan mærke, hvordan hverdagen ser ud for franskmændene i Nice.

  Du kan også vælge at betale et symbolsk beløb for at benytte en af de mange private strande, som ligger på vejen mod Monaco. Her bliver der fokuseret ekstra meget på, at de besøgende får en god oplevelse, i form af liggestole, forskellige typer vandsport samt livreddere, så sikkerheden altid er i top.

  Hvis du ønsker at benytte en strand tættere på din feriebolig i Cagnes-sur-Mer, kan du i stedet vælge den lokale løsning i form af Aeva Beach. Nyd en bid mad og lidt godt at drikke, inden du tager en dukkert i middelhavets klare vand, eller slap af med en god bog og en parasol til skygge for solen.

  Seværdigheder ved dit feriehus i Cagnes-sur-Mer

  Haut-de-Cagnes er navnet på en lille middelalderlandsby, som er blandt de smukkeste syn i Cagnes-sur-Mer-regionen. Den lille by er en kombination af bygningsværker fra en turbulent tid i Europa, og mere moderne huse og lejligheder. Bevæg dig gennem de hyggelige stengader og op mod den gamle fæstning, som dominerer landskabet, hvorfra du får en smuk udsigt udover byen. Slottet blev bygget i det 13. århundrede og huser i dag flere små museer og udsøgte detaljer fra baroktiden.

  Byen kan nemt nås fra din ferielejlighed i Cagnes-sur-Mer via bus eller bil, og du kan sagtens få en helt dag til at gå, mens du udforsker den fascinerende middelalderborg og de små, hyggelige butikker.

  Hvis du er interesseret i kunst – og især franske kunstnere – er der et bestemt museum i området, du ikke bør gå glip af på din ferie i Cagnes-sur-Mer. Musee Renoir er navnet på et museum dedikeret til Pierre-Auguste Renoir, som blandt andet er kendt for mesterværket ”Bal au Moulin de la Galette, Montmartre”, der viser en typisk søndag i det 19. århundredes Montmartre, Paris. Museet befinder sig i hjertet af en fabelagtig ejendom, med 100 år gamle oliventræer og en panoramaudsigt ud over middelhavet. Du kan blandt andet opleve 14 originale malerier fra Renoir, skulpturer, møbler og et spændende kunststudie.

  Når du har absorberet kunsten fra regionens største maler, kan du fra din apartment i Cagnes-sur-Mer tage bilen eller bussen til Cros-de-Cagnes. Hvad der originalt var en by for håndværk og fiskeri, er i dag forvandlet til et moderne resort ved vandet. Landsbyen – med sin stadigt aktive fisketradition – er en oplagt destination til besøgende, der elsker at være tæt på havet, og som søger efter en blanding af nyt og gammelt. Ved havnen finder du et hyggeligt gult kapel, og her kan du også se de traditionelle, små ”pointu”-både, der på gammeldags manér kommer ind med dagens fangst.

  Underholdning og kulinariske oplevelser nær din ferielejlighed i Cagnes-sur-Mer

  Efter at have besøgt både Cros-de-Cagnes og den hyggelige middelalderlandsby, kan du i regionens kronjuvel for glamour og jetset-liv vælge at opleve en helt anden verden. Her er selvfølgelig tale om Monaco, der med sine kasinoer og restauranter i absolut verdensklasse, samt ekstravagante biler og luksusyachter, klart bør opleves på din ferie i Cagnes-sur-Mer. I Monaco finder du alle former for underholdning, og timer du det rigtigt, kan du i Maj måned endda opleve det årlige Monaco Grand Prix, som forvandler de snoede gader til et racerløb for verdens bedste Formel 1 kørere.

  De mest prestigefyldte restauranter finder du i Monaco, men ønsker du i stedet at nyde de lokale omgivelser i nærheden af Cagnes-sur-Mer, er der rigeligt at vælge mellem. Fra din feriebolig i Cagnes-sur-Mer skal du ikke gå langt for at støde på lækre, lokale måltider, såsom en ”Niçoise Salat”, der er en frisk blanding af ansjoser, vinaigrette, kartofler, tun, rød peberfrugt og andre friske grønstager.

  Kræver sulten et mere fyldigt måltid, kan du fra din apartment i Cagnes-sur-Mer tage ned på en lokal restaurant og bestille en portion ”Farcis”, som er udhulede grøntsager i form af tomater, squash og auberginer, fyldt med hakket kød, brødkrummer og hvidløg. Farcis bliver bagt i ovne, og serveres enten kolde eller varme, alt efter hvad du har lyst til.

  Oplevelser og attraktioner i og omkring Cagnes-sur-Mer

  Håber du på at finde ting at lave i området? Selvom det kan være fristende at blive i din hyggelige feriebolig hele dagen, så tag et smut ud, og oplev alt, hvad Cagnes-sur-Mer har at byde på. Her er nogle af de største attraktioner, som ligger højst 50 km fra bymidten:

  • Marineland Antibes (6,7 km)
  • Antibes Land (6,8 km)
  • Biot Golfklub (7,1 km)
  • Nautipolis Vandland (9,4 km)
  • Opio Valbonne Golfklub (10,6 km)
  • Cannes-Mougins Golfklub (12,8 km)

  Oplev de naturskønne seværdigheder i Cagnes-sur-Mer

  Uanset om du er på jagt efter eventyr eller bare vil nyde omgivelserne, er Cagnes-sur-Mer et fantastisk sted at nyde naturen. Her er nogle af områdets mest betagende seværdigheder, som alle ligger mindre en 50 km fra byens centrum:

  • Parc du Château (10,6 km)
  • Juan-les-Pins Strand (12 km)
  • Eksotisk Have (22 km)
  • Stone Beach (2 km)
  • L'Entree du Port Strand (2,5 km)
  • Cocody Strand (3,4 km)