Destinationsguide

Nyd bjergene i Girdwood

Bjergene, dyrelivet og gletsjerne danner nogle fantastiske omgivelser for din ferie i Girdwood. Denne naturskønne by, der er kendt for sine vandreruter, sine muligheder for skiløb og sine restauranter, vil bestemt ikke skuffe. En feriebolig kan hjælpe med at fuldende dit ophold, og mange ferieboliger har både køkken og vaskemuligheder.

Aktiviteter

Oplevelser og attraktioner i Girdwood

Søger du efter oplevelser under dit ophold? Nyd godt af mulighederne for vandring og skiløb i Girdwood. Tag en pause fra din hyggelige feriebolig, og udforsk alt, der gør Girdwood til et skønt rejsemål. Her er nogle af de største attraktioner, som ligger højst 50 km fra byens centum:

 • Girdwood Park (3,2 km)
 • Alaska Wildlife Conservation Center (16,7 km)
Vejret

Vejret i Girdwood

Girdwood er kendt for sine muligheder for skiløb. Drømmer du om en ferie med skøjter og snemænd, kan du rejse i januar, februar, december eller marts, hvor der er ca. 39.83 cm. sne og -12°C.

Naturseværdigheder

Oplev bjerge og andre naturskønne seværdigheder i Girdwood

Girdwood, som er kendt for sit dyreliv og sine gletsjere, er et populært rejsemål. Uanset om du er en udendørs entusiast eller bare vil nyde omgivelserne, er Girdwood et fantastisk sted at nyde den smukke natur. Her er nogle af områdets mest utrolige naturlige seværdigheder, som alle ligger mindre en 50 km fra byens centrum:

 • Girdwood Park (3,2 km)
 • Willawaw Nature Trail (23,3 km)
 • Byron Glacier Trail (25,8 km)
 • Portage Glacier (29,6 km)
Transport

Transportmuligheder til og omkring Girdwood

Flyv til Anchorage, AK (MRI-Merrill Field), som er den nærmeste lufthavn og som ligger 46,6 km fra byens centrum. Hvis du ikke kan finde en flyrejse, der passer ind i dine planer, kan du i stedet booke en flyrejse til Anchorage, Alaska (ANC-Ted Stevens Anchorage Intl.), som ligger 50,6 km væk.

Rejser du med tog, så tag til Girdwood Alaska Railroad Depot, som er hovedstationen.

Hvor skal jeg overnatte nær Girdwood, AK, US?

Vores annoncer i 2019 tilbyder et stort udvalg af 164 ferieboliger nær Girdwood. Fra 53 Feriehuse til 17 Træhytter – du kan finde unikke ferieboliger til et uforglemmeligt ophold med familie og venner. På HomeAway finder du det bedste sted at overnatte nær Girdwood på en længere ferie eller et hyggeligt weekendophold.

Hvad er de mest populære seværdigheder at overnatte i nærheden af på en rejse til Girdwood?

HomeAway tilbyder en lang række ferieboliger i nærheden af spændende seværdigheder i Girdwood. De mest populære seværdigheder, som HomeAways feriegæster overnatter i nærheden af, er:

 • Girdwood Center for Visual Arts: 171 feriehuse
 • Alyeska Ski Resort: 171 feriehuse
 • Crow Creek Mine: 170 feriehuse
 • Girdwood Alaska Railroad Depot: 171 feriehuse
 • Byron Glacier Trail: 164 feriehuse

Der er også en lang række andre seværdigheder i Girdwood, som du kan finde en feriebolig i nærheden af på HomeAway. Brug søgefeltet for at se udvalget af ledige ferieboliger i nærheden af din foretrukne seværdighed.

Kan jeg leje Feriehuse i Girdwood?

Ja, selvfølgelig. HomeAway tilbyder 53 Feriehuse i Girdwood. Blandt andre populære typer af ferieboliger i Girdwood finder du:

 • Træhytter: 17 ferieboliger
 • Skihytter: 18 ferieboliger
 • Ferielejligheder: 59 ferieboliger

Men du kan også nyde et fantastisk ophold i en af de andre slags ferieboliger, herunder Sommerhuse og mange andre.

Kan jeg finde en feriebolig med internet/wi-fi i Girdwood?

Ja, du kan vælge din foretrukne feriebolig med internet/wi-fi blandt vores 126 ferieboliger med internet/wi-fi i Girdwood. Brug søgefeltet for at se udvalget af ledige ferieboliger.