Find det bedste sted i Madison

Hvor skal jeg overnatte nær Madison, CT, US?

Vores annoncer i 2018 tilbyder et stort udvalg af 270 ferieboliger nær Madison. Fra 157 bungalower til 18 ferielejligheder – du kan finde unikke ferieboliger til en uforglemmelig ferie eller et hyggeligt weekendophold med familie og venner. På HomeAway finder du det bedste sted at overnatte nær Madison.

Hvilket område er bedst at overnatte i, når jeg rejser til Madison?

Uanset om du rejser på egen hånd eller med familie og venner, får du her en oversigt over de områder med det største udvalg af ferieboliger til en længere ferie eller et weekendophold i Madison:

 • Madison Center: 42 ferieboliger
 • Old Saybrook Center: 26 ferieboliger
 • Westbrook Center: 54 ferieboliger
 • Guilford Center: 16 ferieboliger
 • Momauguin: 17 ferieboliger

Brug søgefeltet for at se udvalget af ledige ferielejligheder i andre bydele.

Hvad er de mest populære seværdigheder at overnatte i nærheden af på en rejse til Madison?

HomeAway tilbyder en lang række ferieboliger i nærheden af spændende seværdigheder i Madison. De mest populære seværdigheder, som HomeAways feriegæster overnatter i nærheden af, er:

 • Diakon John Grave-Huset: 673 feriehuse
 • Allis-Bushnell Hus og Museum: 702 feriehuse
 • Meigs Point Naturcenter: 878 feriehuse
 • Scranton Mindebibliotek: 693 feriehuse
 • New Haven Union Station: 233 feriehuse

Der er også en lang række andre seværdigheder i Madison, som du kan finde en feriebolig i nærheden af på HomeAway. Brug søgefeltet for at se udvalget af ledige ferieboliger i nærheden af din foretrukne seværdighed.

Kan jeg leje bungalower i Madison?

Ja, selvfølgelig. HomeAway tilbyder 157 bungalower i Madison. Blandt andre populære typer af ferieboliger i Madison finder du:

 • Ferielejligheder: 18 ferieboliger
 • Chateauer: 2 ferieboliger
 • Både: 2 ferieboliger

Kan jeg finde en feriebolig med sauna i Madison?

Ja, du kan vælge din foretrukne feriebolig med sauna blandt vores 8 ferieboliger med sauna i Madison. Brug søgefeltet for at se udvalget af ledige ferieboliger.

  Udforsk den smukke kulisse stranden udgør i Madison

  Strandene og udsigten over øen udgør en smuk baggrund for Madison. Denne luksuriøse by, der er kendt for sit bibliotek, sine muligheder for at fiske og sit akvarium, vil bestemt ikke skuffe. Områdets mest populære seværdigheder inkluderer East Rock Park og Yale Bowl. Uanset om du planlægger en familieferie, en tur med vennerne eller et romantisk ophold er en feriebolig værd at overveje. Mange ferieboliger har både fuldt udstyret køkken og separat spiseplads.

  Seværdigheder i og omkring Madison

  Har du lidt tid til overs og søger efter oplevelser omkring Madison? Tag børnene med og udforsk Connecticut Sportsplex, Essex Steam Train og Lyman Orchards. For rigtigt at nyde udendørslivet kan du for eksempel besøge strandene Chatfield Hollow Statspark og Double Beach eller det naturskønne områder East Rock Park. Har du lyst til at se en kamp eller et arrangement? Husk at købe billet til Yale Bowl. Området byder også på andre interessante steder, blandt andet Indian River Havn, Essex Island Marina og Machimoodus. Mens du er i byen kan du også besøge Scranton Mindebibliotek, North Madison Shopping Center eller Diakon John Grave-Huset.