Destinationsguide

Vælg en feriebolig til dit ophold i Grünberg

Opdag Grünbergs unikke charme med et ophold i et feriehjem. Denne by har noget for enhver. Mange af vores ferieboliger har både fuldt udstyret køkken, en rummelig opholdsstue og nogle gange endda et boblebad, så du kan nyde en afslappet ferie.

Naturseværdigheder

Udforsk de naturskønne omgivelser i Grünberg

Uanset om du er på jagt efter spændende udendørs aktiviteter eller bare vil nyde de smukke omgivelser, er Grünberg et fantastisk sted at nyde naturen. Her er nogle få af områdets mest imponerende seværdigheder, som alle ligger mindre en 50 km fra byens centrum:

  • Giessen Botaniske Have (19,6 km)
  • Alter Botanischer Garten (26,1 km)
  • Avignon-Anlage (32,4 km)
Transport

Kom omkring i Grünberg

Flyv til Frankfurt (FRA-Frankfurt International), som er den nærmeste lufthavn og som ligger 67,5 km fra byens centrum.

Rejser du med tog, er Grünberg Station, Grünberg Göbelnrod Station og Grünberg Lehnheim Station byens største stationer.

Hvor skal jeg overnatte nær Grünberg, DE?

Vores annoncer i 2019 tilbyder et stort udvalg af 38 ferieboliger nær Grünberg. Fra 13 Feriehuse til 22 Ferielejligheder – du kan finde unikke ferieboliger til et uforglemmeligt ophold med familie og venner. På HomeAway finder du det bedste sted at overnatte nær Grünberg på en længere ferie eller et hyggeligt weekendophold.

Hvad er de mest populære seværdigheder at overnatte i nærheden af på en rejse til Grünberg?

HomeAway tilbyder en lang række ferieboliger i nærheden af spændende seværdigheder i Grünberg. De mest populære seværdigheder, som HomeAways feriegæster overnatter i nærheden af, er:

  • Grünberg Göbelnrod Station: 112 feriehuse
  • Grünberg (Oberhess) Station: 95 feriehuse
  • Grünberg Lehnheim Station: 73 feriehuse
  • Alsfeld Eventyrhus: 222 feriehuse
  • Elisabethkirche: 101 feriehuse

Der er også en lang række andre seværdigheder i Grünberg, som du kan finde en feriebolig i nærheden af på HomeAway. Brug søgefeltet for at se udvalget af ledige ferieboliger i nærheden af din foretrukne seværdighed.

Kan jeg leje Feriehuse i Grünberg?

Ja, selvfølgelig. HomeAway tilbyder 13 Feriehuse i Grünberg. Blandt andre populære typer af ferieboliger i Grünberg finder du:

  • Ferielejligheder: 22 ferieboliger
  • Studios: 22 ferieboliger

Kan jeg finde en feriebolig med pool i Grünberg?

Ja, du kan vælge din foretrukne feriebolig med pool blandt vores 4 ferieboliger med pool i Grünberg. Brug søgefeltet for at se udvalget af ledige ferieboliger.