Destinationsguide

Find den perfekte feriebolig til dit ophold i Fehrbellin

Oplev Fehrbellins unikke charme med et ophold i en feriebolig. Denne by har noget for enhver. Har du brug for mere plads til en ferie med familien, vennerne eller blot til et romantisk ophold? Ferieboliger har ofte både separat spiseplads og rummelige stuer.

Naturseværdigheder

Udforsk de naturskønne omgivelser i Fehrbellin

Uanset om du leder efter spændende udendørs aktiviteter eller bare vil nyde de smukke omgivelser, er Fehrbellin et fantastisk sted at nyde naturen. Her er nogle af områdets mest utrolige seværdigheder, som alle ligger mindre en 50 km fra byens centrum:

  • Tempelgarten (15,4 km)
  • Beetzer See (15,5 km)
  • Ribbeck-parken (18,1 km)
  • Barnim Naturpark (47,2 km)
Transport

Transportmuligheder til og omkring Fehrbellin

Den nærmeste lufthavn ligger i Berlin (TXL-Tegel), 42,6 km fra byens centrum. Hvis du ikke kan finde en flyrejse, der passer til din rejseplan, kan du i stedet booke en flyrejse til Berlin (SXF-Schönefeld), som ligger 65,6 km væk.

Hvor skal jeg overnatte nær Fehrbellin, DE?

Vores annoncer i 2019 tilbyder et stort udvalg af 40 ferieboliger nær Fehrbellin. Fra 17 Feriehuse til 23 Studios – du kan finde unikke ferieboliger til et uforglemmeligt ophold med familie og venner. På HomeAway finder du det bedste sted at overnatte nær Fehrbellin på en længere ferie eller et hyggeligt weekendophold.

Kan jeg leje Feriehuse i Fehrbellin?

Ja, selvfølgelig. HomeAway tilbyder 17 Feriehuse i Fehrbellin. Blandt andre populære typer af ferieboliger i Fehrbellin finder du:

  • Studios: 23 ferieboliger
  • Ferielejligheder: 23 ferieboliger

Kan jeg finde en feriebolig med internet/wi-fi i Fehrbellin?

Ja, du kan vælge din foretrukne feriebolig med internet/wi-fi blandt vores 26 ferieboliger med internet/wi-fi i Fehrbellin. Brug søgefeltet for at se udvalget af ledige ferieboliger.