Hvor skal jeg overnatte nær Fehrbellin, DE?

Vores annoncer i 2019 tilbyder et stort udvalg af 37 ferieboliger nær Fehrbellin. Fra 20 Studios til 20 Ferielejligheder – du kan finde unikke ferieboliger til et uforglemmeligt ophold med familie og venner. På HomeAway finder du det bedste sted at overnatte nær Fehrbellin på en længere ferie eller et hyggeligt weekendophold.

Kan jeg leje Studios i Fehrbellin?

Ja, selvfølgelig. HomeAway tilbyder 20 Studios i Fehrbellin. Blandt andre populære typer af ferieboliger i Fehrbellin finder du:

 • Ferielejligheder: 20 ferieboliger
 • Feriehuse: 17 ferieboliger

Kan jeg finde en feriebolig med internet/wi-fi i Fehrbellin?

Ja, du kan vælge din foretrukne feriebolig med internet/wi-fi blandt vores 22 ferieboliger med internet/wi-fi i Fehrbellin. Brug søgefeltet for at se udvalget af ledige ferieboliger.

  Find den perfekte feriebolig til dit ophold i Fehrbellin

  Oplev Fehrbellins unikke charme med et ophold i en feriebolig. Denne by har noget for enhver. Har du brug for mere plads til en ferie med familien, vennerne eller blot til et romantisk ophold? Ferieboliger har ofte både separat spiseplads og rummelige stuer.

  Udforsk de naturskønne omgivelser i Fehrbellin

  Uanset om du leder efter spændende udendørs aktiviteter eller bare vil nyde de smukke omgivelser, er Fehrbellin et fantastisk sted at nyde naturen. Her er nogle af områdets mest utrolige seværdigheder, som alle ligger mindre en 50 km fra byens centrum:

  • Tempelgarten (15,4 km)
  • Beetzer See (15,5 km)
  • Ribbeck-parken (18,1 km)
  • Barnim Naturpark (47,2 km)