Find det bedste sted i Niantic

Hvor skal jeg overnatte nær Niantic, CT, US?

Vores annoncer i 2018 tilbyder et stort udvalg af 248 ferieboliger nær Niantic. Fra 158 bungalower til 9 ferielejligheder – du kan finde unikke ferieboliger til et uforglemmeligt ophold med familie og venner. På HomeAway finder du det bedste sted at overnatte nær Niantic på en længere ferie eller et hyggeligt weekendophold.

Hvilket område er bedst at overnatte i, når jeg rejser til Niantic?

Uanset om du rejser på egen hånd eller med familie og venner, får du her en oversigt over de områder med det største udvalg af ferieboliger til en længere ferie eller et weekendophold i Niantic:

 • Mystic: 99 ferieboliger
 • West Mystic: 79 ferieboliger
 • Niantic: 36 ferieboliger
 • Old Saybrook Center: 26 ferieboliger
 • Noank: 74 ferieboliger

Brug søgefeltet for at se udvalget af ledige ferielejligheder i andre bydele.

Hvad er de mest populære seværdigheder at overnatte i nærheden af på en rejse til Niantic?

HomeAway tilbyder en lang række ferieboliger i nærheden af spændende seværdigheder i Niantic. De mest populære seværdigheder, som HomeAways feriegæster overnatter i nærheden af, er:

 • Garde Arts Center: 661 feriehuse
 • Maugle Sierra Vineyards: 578 feriehuse
 • New London Union Station: 651 feriehuse
 • Old Saybrook Station: 792 feriehuse
 • Mystic Station: 687 feriehuse

Der er også en lang række andre seværdigheder i Niantic, som du kan finde en feriebolig i nærheden af på HomeAway. Brug søgefeltet for at se udvalget af ledige ferieboliger i nærheden af din foretrukne seværdighed.

Kan jeg leje bungalower i Niantic?

Ja, selvfølgelig. HomeAway tilbyder 158 bungalower i Niantic. Blandt andre populære typer af ferieboliger i Niantic finder du:

 • Ferielejligheder: 9 ferieboliger

Kan jeg finde en feriebolig med sauna i Niantic?

Ja, du kan vælge din foretrukne feriebolig med sauna blandt vores 1 ferieboliger med sauna i Niantic. Brug søgefeltet for at se udvalget af ledige ferieboliger.

  Oplev den smukke kulisse stranden i Niantic udgør

  Strandene og floden udgør en smuk ramme om dit feriehjem i Niantic. Denne imødekommende og familievenlige by er anerkendt for sine kasinoer, sine indkøbsmuligheder and sine danseaktiviteter. Overvej en feriebolig til din næste ferie. Mange tilbyder både fuldt udstyret køkken og rummelig opholdsstue samt kabel- og satellit-TV og en DVD-afspiller til at underholde dig med, hvis du føler dig lidt doven.

  Seværdigheder i og omkring Niantic

  Er det første gang, du er i Niantic, og leder du efter steder at se? Besøgene, der leder efter nærliggende kulturelle oplevelser, kan tilbringe en interessant eftermiddag med at udforske Mystic Seaport - The Museum of America and the Sea, Eugene O'Neill Theater Center eller Florence Griswold Museum. McCook Point Beach, Hole-in-the-Wall-stranden og Rocky Neck State Park er perfekte steder at nyde solen, hvis du trænger til lidt udendørsoplevelser. Du kan tage en shoppingtur til Crystal Mall, Tanger Outlets og Olde Mistick Village. Området byder også på andre interessante steder, blandt andet New London Ferry Dock, Essex Island Marina og Orient By The Sea Marina. Du kan også overveje at besøge Childrens Museum of Southeastern Connecticut, Pleasure Beach eller Cedar Ridge Golf Course.