Hvor skal jeg overnatte nær Sicilien, IT?

Vores annoncer i 2019 tilbyder et stort udvalg af 18.975 ferieboliger nær Sicilien. Fra 7.928 Studios til 7.877 Ferielejligheder – du kan finde unikke ferieboliger til en uforglemmelig ferie eller et hyggeligt weekendophold med familie og venner. På HomeAway finder du det bedste sted at overnatte nær Sicilien.

Hvilke destinationer er de mest populære i Sicilien?

Der er mange skønne steder at besøge på en længere ferie eller et hurtigt weekendophold i Sicilien. De mest populære destinationer blandt HomeAways feriegæster er:

 • Siracusa: 2.380 ferieboliger
 • San Vito Lo Capo: 1.981 ferieboliger
 • Cefalu: 1.112 ferieboliger
 • Taormina: 1.742 ferieboliger
 • Acireale: 2.025 ferieboliger

HomeAway giver dig også mulighed for at udforske en række andre populære destinationer i Sicilien! Brug søgefeltet for at se udvalget af ledige ferielejligheder på andre populære destinationer.

Hvilke større byer skal jeg opleve i Sicilien?

Uanset om du rejser på egen hånd eller med familie og venner, får du her en oversigt over de byer i Sicilien, der har det største udvalg af feriehuse til den perfekte storbyferie:

 • Siracusa: 2.380 feriehuse
 • San Vito Lo Capo: 1.981 feriehuse
 • Cefalu: 1.112 feriehuse
 • Taormina: 1.742 feriehuse
 • Acireale: 2.025 feriehuse

Brug søgefeltet for at se udvalget af ledige ferieboliger i andre byer.

Kan jeg finde en feriebolig, der er nem at komme til, når jeg rejser med fly til Sicilien?

Ja, selvfølgelig. HomeAways udlejere tilbyder et stort udvalg af ferieboliger i nærheden af lufthavne. Blandt lufthavne med et stort udvalg af ferieboliger i Sicilien finder du:

 • Syracuse (QIC): 2.459 ferieboliger
 • Marsala (QMR): 1.171 ferieboliger
 • Lampedusa (LMP): 79 ferieboliger

Brug søgefeltet for at se udvalget af ledige ferieboliger i nærheden af andre lufthavne.

Hvad er de mest populære seværdigheder at overnatte i nærheden af i Sicilien?

HomeAway tilbyder en lang række ferieboliger i nærheden af spændende seværdigheder i Sicilien. De mest populære seværdigheder, som HomeAways feriegæster besøger på en ferierejse eller et weekendophold, er:

 • Palazzo Conte Federico: 2.429 ferielejligheder
 • Stromboli-turistinformationen: 83 ferielejligheder
 • Catania Fiskemarked: 2.121 ferielejligheder
 • Palermo Notarbartolo Station: 2.511 ferielejligheder
 • Scala dei Turchi: 598 ferielejligheder

Der er også en lang række andre seværdigheder i Sicilien, som du kan finde en feriebolig i nærheden af på HomeAway. Du skal bare skrive den ønskede destination i søgefeltet og finde det helt rigtige feriehus blandt udvalget.

Ferie på Sicilien

Hvorfor ikke forkæle dine sanser med en ferie på Sicilien?  Denne smukke ø har det hele:  kunst, arkæologi, historie, skønne landskaber og, ikke mindst, et godt køkken. Vulkanen Etna ligger på Sicilien, en naturseværdighed, ligesom der er dejlige strande, vingårde og ældgamle olivenlunde. En ferie på Sicilien kan være meget alsidig, fra en spadseretur gennem de gamle ruiner i Catania til lange, dovne eftermiddag på strandene ved  Palermo.  Under en ferie i en ferievilla eller sommerhus på Sicilien kan du få det som du vil have det. Gå en tur i  Messina og oplev den unikke, gotiske arkitektur og prøv den berømte olivenolie ved madlavningen i dit feriehus på Sicilien. Du kan finde en ferievilla omgivet af duftende appelsin og citron plantager ved kysten eller frodige skove i det nord-østlige Sicilien eller i det forrevne bakkelandskab i de centrale regioner.  Sicilien har det hele.

Seværdigheder på Sicilien

De Aeoliske Øer består af syv små vulkanske øer, der er over 5000 år gamle.  De ligger nord for Sicilien og på Stromboli kan man f.eks. se en af verdens mest aktive vulkaner. Øerne er et populært udflugsmål, men da der ingen lufthavn er på øerne, er de ikke overrendt af turister og man kan opleve den dejlige natur i fred og ro.

Agrigento er en middelalderby og her kan man se græske templer, teatre og ruiner, der ligger lige udenfor byen.

Hvis du leder efter et roligt sted at holde ferie, er Ragusa måske det rigtige for dig, tyndt befolket og med rene, dejlige strande. Trænger du til at slappe rigtig af, så prøv at leje en feriebolig i dette område.

Ferieaktiviteter på Sicilien

Du kan aldrig komme til at kede dig under en ferie på Sicilien.  Denne forholdsvis lille ø byder på mange attraktioner og aktiviteter. Lejer du et feriehus i Catania er du tæt på Europas højeste, aktive vulkan, Etna, og et besøg vil være oplagt, eller tag en vandretur i tempeldalen ved Agrigento, templerne her er bedre bevaret end dem i Grækenland, eller tilbring ferien med at slappe af på en af de mange strande på øen. 

Fly til Sicilien

Der er to internationale lufthavne på Sicilien, Palermo (PMO) og Catania (CTA). Under ferien på Sicilien er den bedste transportmulighed fra by til by at tage toget, vil man længere ud på landet til de små landsbyer, må man tage bussen.  Selvfølgelig kan man også leje en bil og det er den nemmeste måde at udforske øen på.

Udforsk destinationer i området omkring Sicilien

Siracusa
2.380 ferieboliger
San Vito Lo Capo
1.981 ferieboliger
Cefalu
1.112 ferieboliger
Taormina
1.742 ferieboliger
Acireale
2.025 ferieboliger
Fontane Bianche
2.260 ferieboliger
Campofelice di Roccella
1.026 ferieboliger
Sciacca
786 ferieboliger
Ragusa
1.788 ferieboliger
Modica
2.180 ferieboliger
Partinico
1.862 ferieboliger
Santa Venerina
1.529 ferieboliger
Agrigento
587 ferieboliger
Avola
1.853 ferieboliger
Santa Maria del Focallo
1.180 ferieboliger
Catania
1.692 ferieboliger
Trapani
1.136 ferieboliger
Giardini Naxos
1.714 ferieboliger
Balestrate
1.790 ferieboliger
Castelvetrano
686 ferieboliger